Scudo Sports

Bahçeşehir

Saat kaç gibi çıkmayı düşünüyorsunuz. (Epey zor ama) işten erken çıkabilirsem mutlaka katılmak istiyorum!

Scudo
@faruk karataş

Bilmiyorum ki nasıl yapsak, arkadaşlar fikirlerini yazsınlar ben uyarım.

Peki ozaman ;) ,yarın haberleşiriz tur için. sizze iyi geceler

@Tuğba Anbanazli

Ya abla senin performansın süper ben kendimden utanıyorum artık ne diyeyim yani en arkada hep ben kalıyorum sen birde spd pedallarla ne olucaksın bilmiyorum seni yakalayana aşk olsun.

ben her yere giderim benim için faketmez yeter ki pedallarım dönsün :D

@faruk karataş

Sorma Faruk abi ne yapsam olmuyor ya bende bir sorun var ya da bisikletim benden bu kadar diyor ne bileyim ama en azından eskisi kadar yorulmuyorum :D

@Engin YILDIZ

Ama yavaş yavaş hepinizi deviricem canım merak etmeyin :D

@faruk karataş

Teşekkür ederim abi farkındayım ama size yetişememek beni üzüyor beni beklemek zorunda kalıyosunuz bu sefer :(

@Engin YILDIZ

Geçen turda maskonun orda nasıls açtım arayı ama :D

@faruk karataş

İyi geceler Faruk abi yarın akşam görüşmek üzere inşallah...

Huhu kimse yokmu, sanırım herkes tura çıkmış :( , ben dün gece klima açık uyuyunca rahatsızlandım biraz, kalkamadım ayağa . Gelince anlatın ama neler yaptınız nerelere gittiniz, bekliyorum bak...

@Tuğba Anbanazli

Merhaba Tuğba geçmiş olsun,

Daha yeni geldik turdan, bu akşam iftardan sonra bisikletliler derneğinin organize ettiği tura katıldık, aslında Bakırköy'den başlayıp Beyazıt'a gidilecekti ama grupta iki defa lastik patlayınca tur uzun sürdü ve kumkapıdan geri döndük.

Dönüşümüz çok zevkliydi, aslında Metin seni aradı gelirsin diye ama sana ulaşamamış.

Saol Engin abi, düzeleyim başka bi turda eşlik ederim size, iyi geceler.

Geri