Scudo Sports

Bahçeşehir

Scudo
Engin abi ordamısın, bugün kitlemeli pedal ve ayakkabı aldım, ama Murat monte edicem derken yeni pedalı, ingiliz anahtarını kırdı :boese157: haliyle ikisinide monte edemedik. Neyse kullanmaya başlar başlamaz, daha doğrusu asvaltı öper öpmez size de söylerim, gülersiniz...

@Tuğba Anbanazli

Tuğba,
Yeni SPD pedalların hayırlı olsun, umarım düşmeden alışırsın. :in:
Ayrıca pedalları takmanda yardımcı olabilirim.

@Engin YILDIZ
Valla Engin abi eski pedalların birini çıkartabildi, diğeri duruyor. Pazartesi halledeceğim dedi... Artık o güne kadar diğer bisiklete binmeyi düşünüyorum. Galiba vidalar çok set olduğu için ingiliz anahtarı bile kırıldı, neyse hallederiz sanırım, saol teklifin için.
Bu arada logo gayet sevimli.:in:

Selamlar;

Bugün kask için kızıltoprak şubesini aradım. Elektrikler kesik olduğu için stoklara bakamadılar :( Ne yapacağız benim şu kask işini :River-102

Yarın tekrar arayacağım...

Aradığın özel bir kask falan mı var?

@Tuğba Anbanazli

Sorma Tuğba; Engin Bey'in şu kaskından sonra başka bir markanın kasklarını gözüm görmüyor.

O marka kaskı da satan bir yer var ve dün orada o kaskı almak üzereyken yaşadığım tuhaflıklar yüzünden olmadı, almadım.

Adamları da hiç sevmedim. Yalnız işin kötüsü İstanbul' da (hatta sanırım tüm Türkiye'de) sadece onlar satıyorlar :mad:

@faruk karataş

Acele etme bence Faruk abi sonra belki daha güzel bişey bulursun kızıltoprakta ki yeşil bisiklette olabilir sana gidicek bir kask orası da bayağı büyük ve güzel bir yermiş duyduğum kadarıyla.

Saolasın Metin, onuda kırmayalım şimdi, Murat halledicek, baktım olmadı sana haber veririm ben, teşekkür ederim.

Anladım şimdi... bana da olur o , bir şeyi kafama taktığımda ötekisini görmez gözüm, inşallah bulursun bir an önce o kaskı, zaten yurtdışından da çekebiliyor onlar eğer stoklarında yoksa.Halledersin en kısa zamanda.

@Tuğba Anbanazli

Abla olmazsa atın rabanın arkasına buraya getirin bizim işyerinde her türlü takım var takım tezgahı falan çok rahat sökeriz biraz kirden zorlanır o yağ pas sökücü sıkmak gerekiyodur bence.

Faruk abi migrostan da baksaydın belki yeşilli rengi olan vardır benim kasktan fena değil yani iş görüyor.

Geri