Scudo Sports

Bahçeşehir

Scudo
@Engin YILDIZ

Tamam abi bırakmam,keşke sizlerde gelseydiniz süper olurdu ama ne yapalıp kısmet izniğe gideriz.

Başka sefere hep beraber gideriz kısmetse.

Güzel tur planlarım var, hele ki bir tanesi çadırda kalmalı ama mağara falan yok, bilmem ilgini çekermi Metin'cim ?

Yer konusunu daha sonra detaylı yazarım. :D

@Engin YILDIZ

Çekmez mi abi çekti bile meraklandım şimdi hep beraber amma güzel olur işte kampın tadı orda zaten fazla beklemiyelim abi ama.

@Engin YILDIZ

Merhaba Engin Bey;

Bu konuda en az katılımın benden olmasından korkuyorum. Düşüneyim ama bilmiyorum orjinal bir fikir üretebilirmiyim...

Bu arada birşey farkettim, bu forumda gece kuşu olan sadece ben değilimişim. Engin abi sen yokmuşsun yarın sanırım, ama Faruk hafta sonu müsaitim dedi, uyarsa yarın bir tur yapabiliriz, ben müsaitim ???

Şimdi aklıma geldi, HIZ ÇETESİ nasıl?

@faruk karataş

Biraz daha düşüneyim daha parlak fikirler gelir akla elbette, cevap vermedin, çıkıyor muyuz yarın tura?

@Tuğba Anbanazli

Espriydi, neden olmasın? Bence seçenekler arasında bulunmalı :in:

Çıkalım tabi, yarın için herhangi bir programım yok.

Peki kaçta, nerde, nereye?

@faruk karataş

Ben öğleden sonra tamamen boşum,Avcılar sahil olabilir, başka herhangi bir yer olabilir, kısacası sen seç ben uyarım, neresi olsun istersin?

@Tuğba Anbanazli

Şu "sen seç" yokmu :)

Çokta erken olmamalı bence, hava biraz serinlesin en azından.

6 da en sonki buluşma noktasından hareket edelim ve nereye gideceğimize o an karar verelim. Uygun mu, yada?

@faruk karataş

Süper fikir , 18.00 de demir yolunun orada, teyid etmek için yarın çıkmadan ben gene ararım seni, iyi geceler .

Sizin turlarınıza uzaktan el sallayabilirim anca :D
Performans sıfır. Taşınma işlerimiz oldu birde. Zaten çok kısa turlar yapıyordum. Kaskım yok malesef uzun turlara katılamıyorum. E öğrenci haçlığı anca yetiyor :D Ama biriktiriyorum yavaş yavaş gelecekte daha iyi bir bisiklet, güvenlik ve aksesuar için. Ramazandan sonra haftanın 3-4 günü pazartürk dershane(Cami karşısı) arasında bisiklet kullanıcağım. Kısa bir mesafe fakat dönüşteki yokuşları nasıl çıkıcağımı bilmiyorum :D

Geri