Scudo Sports

Bahçeşehir

Scudo
@Tuğba Anbanazli

Ya dün gece bir anda aklıma geldi, ben de yazıverdim işte:)

Yalnız yazarken de gözümde canlandı durdu o an :) Böyle bir hadise elbette korkunç olurdu ama, bir de bisikletinizin ön lastiğini inatçı bir köpeğin ağzından almaya çalışmanız çok komik olurdu doğrusu :D

- Abi lastiğe n'oldu hayırdır?
- Köpek ısırdı... :D

Şaka olduğunu daha önce belirtmem gerekirdi. Gecikme (biraz da ihmal) nedeniyle özür diliyorum.

Büyükçekmece Bisiklet Kulübü olarak Cuma (yarın) kulüp merkezinde (Mimarsinan E5 üzeri Sörf Kulübü yanı) toplantımız olacaktır.
Civardaki tüm bisiklet severlerin bisiklet ve bisiklet sporu ile ilgili çalışmalarda desteklerini- fikir ve önerilerini bekliyoruz arkadaşlar.
Değil bu bölgede İstanbul'daki ender Bisiklet Kulüplerinden- bisiklet yapılanmalarından birisiyiz. Bisikletli yaşam düşüncesinin gelişmesini istiyorsak bu gelişmedeki en büyük pay sivil toplum kuruluşlarında olacaktır.

Herkese bol pedallı günler..

@Engin YILDIZ

Tamam abicim çok az kaldı ulaşıcam yavaş yavaş :)

Engin abicim geçmiş olsun ya :)

Faruk abi sana da teşekkürler bir an görünce şok oldu neyse ki şakaymış aman gerçek olmasın kaza bela bizden uzak olsun inşallah...

@bvernik

Davetiniz için çok teşekkürler ama üzülerek söylüyorum ki benim yarın malesef işim var bu yüzden katılımcı olamıycam inşallah katılıcak arkadaşlarımız olacaktır size bol şanslar.

böyle bir etkinlik içinde teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: bvernik
Bahçeşehir başlığı hareketlenmiş :)

@enesged

Selam Enes nerelerdesin sen ya bir yazdınız bir kayboldunuz hoşgeldin?

:cool: Enes bey siz hareketi turlarda görün bide...

@faruk karataş
Yok valla öyle bişey , senin için fesat :D , şeyyy ben sadece turumuzun ortalama hızı nasılda yüksek , nasılda hareketli falan... demek istedim, çıkıyor musunuz bu günlerde, var mı bir organizasyon?

@Tuğba Anbanazli

Doğrudur, benim için fesat, yokuş yukarı gözümün önünde hızla nasılda uzaklaştığınızı bir ben, bir de Metin bilir :)

Önceki gün Engin Bey'le yaklaşık 1,5 saat süren ve yaklaşık 25km'lik bir Başakşehir turu yaptık.

Ani bir kararla yola çıktık ve güzergahımızı da yolda kararlaştırdık. 2 kişiydik, kısaydı ama ufak bir antrenman oldu bizim için. Ayrıca gittiğimiz yerleri de çok beğendik.

Akşamları uzun turlar için vaktimiz olmadığı durumlarda böyle antrenmanların uygun olacağını düşünmekteyiz :)

(Hem o tarafta hiç köpekte yok :D )

Bir daha ki sefere bende katılmak isterim, hem Başakşehir'i daha önce hiç görmedim.

@Tuğba Anbanazli

Aslında gideceğimiz gün forumda 'dışarı çıkan varmı' diye sormuştum ama kimse çıkmayınca ENgin Bey'e telefonla ulaştım. O da 'iyi olur' deyince çıktık işte.

Katılmanı biz de isterdik. Bundan sonrası için haberleşelim :in:

Bir hatırlatma: Engin Bey bu haftasonunu il dışında geçireceğini söylemişti.
Bu nedenle bu h.sonu için aramızda kararlaştırıp çıkabiliriz. Bir aksilik olmadığı sürece ben c.tesi ve pazar günleri müsait olacağım. Tekliflerinize açığım.

selamlar herkese hayırlı geceler ben geldim...

bir daha ki sefere Bşakşehire bende gelmek isterim bende merak ediyorum oraları birde şu yarımburgaz mağaralarını burnumuzun dibinde ama göremedim hiç nede olsa ilk çağlardan kalma ben seviyorum da bir akşam o tarafa da gidelim derim çok yakın altınşehirde...

Herkese selamlar,

Metin'cim senin bu mağara merakın öldürecek beni. :D

Arkadaşlar ortaya atmış olduğum, grup ismiyle ilgili çalışmalarım devam ediyor.
Sizlerinde fikirlerini özelden bekliyorum. :in:

vay Engin abi hoşgeldin ne yapayım abi ya merak işte çok seviyorum bıraksalar mağarada bile yaşarım metin çakmaktaş :)

Hoşbulduk Metin,

Ne oldu siz hafta sonu inceğiz mağaralarına gitmiyormuydunuz ?

@Engin YILDIZ

Evet abi gidicez ama malesef Tuğba hanımlar gelemiyor küçük bir aksilik yaşandı sağlık olsun ama biz kardeşimle gidice yarın saat 2'de falan çıkıcaz burdan sonunda yani mağarama kavuşucam abi...

Geri