Scudo Sports

Bahçeşehir

@faruk karataş

Tamam abicim sen merak etme eğer istersen benim facebook sayfamdan da görebilirsin ben yayınladım oradan...

Scudo
@faruk karataş

Faruk bey,

Hoş geldiniz, özledik sizi.

Bu akşam kısa süreliğine İstanbul dışına çıkıyorum, hafta sonu burada olamıyacağım için üzgünüm.

Pazar akşamı kısmetse İstanbul'dayım hafta içi akşam turlarına başlayalım.

arkadaşlar bahçeşehirden bakırköy tarafına gelirken hangi yolu takip ediyorsunuz? bende ataköydeyim. sahilden avcılara kadar gidip dönüyorum hergün. ama yetmiyo. sizin otaraflara doğru gelmek istesek, güzel bisiklet yolları yani en azından güvenli şekilde gidip gelinecek yol arayışı içindeyim. tavsiyelerinizi bekliyorum :)

//h.geceler Her aKşam 19:30 /20:00 arası avcılar sahile iniyorm o saatlerde orda gezen varmı ?

@Engin YILDIZ

Haftasonunu il dışında geçirecek olmanız benim için gerçekten hayal kırıklığı oldu. Hem çıkar biraz turlarız, hem de belki sizinle bana güzel bir kask alırız diyordum. Neyse kısmet artık. Sİz işlerinizi bitirin gelin de kaldığımız yerden başlayalım artık.
Dün (cuma) akşam kendi başıma ufak bir gezinti yaptım. Bana öğrettiğiniz güzargahı (olimpiakent sitesini) biraz geliştirerek turumu tamamladım. İyi oldu ama yalnız pekte keyif vermiyor tabi.
Neyse gelişinizi bekliyorum.
Görüşmek dileyiğle

Arkadaşlar bu akşam dışarı çıkmayı düşünen varmı bu taraflardan? Saat 18.30 gibi mesela.

@Tuğba Anbanazli

Engin Bey, Metin siz çkacakmısınız. Ben yarın müsait olacağım maalesef

merhabalar herkese, Faruk abi çok enerjik gördüm seni süpersin bu akşam çıkmayı çok istedim ama o kadar yorgunum ki hafta sonu çok yoğundum ve şehir dışındaydım bu akşam dinlenmeyi seçtim amaen kısa zamanda bir araya gelelim derim şöyle kalabalık bir tur yapalım...

@faruk karataş

Faruk bey,

Selamlar, bu sabaha karşı gelmeme rağmen yine de pazartesi günü işimin başındaydım, malum daha önce de söylemiştim hafta başı yoğun oluyorum yazdıklarınızı şimdi okudum.

Ama yarın akşam çok erken olmasada en geç saat 8'e kadar gelmeye çalışacağım, müsait olursanız akşam üzeri haberleşelim, Metin kardeşimizin O tarafa gidelim derim biliyorsunuz diğer taraf çok kalabalık oluyor.

Görüşmek üzere..

@Engin YILDIZ

Merhabalar Engin Bey hoşgeldiniz;
Dediğiniz gibi yapalım benim için de uygun olur. Geç çıkcağımızdan dönüşü de biraz geciktirebiliriz bence (22.30-23.00 gibi). Yarın haberleşip buluşuyoruz :in:

@faruk karataş

Hoşbulduk,

Anlaştık Faruk bey, saat problem değil benim için.

@faruk karataş

Merhaba Faruk abi inşallah bekliyorum görüşmek üzere...

@Engin YILDIZ

Merhaba Engin abi saat benim içinde sorun değil bekliyorum...

Tam saatini ve buluşma yerini söylerseniz ben de katılmak isterim yarın akşam ki tura.

@Tuğba Anbanazli

Selamlar,
Bekleriz ve çok memnun oluruz.

Akşam 8'den sonra Metin'in yanına Esenkent'e pedal çevireceğiz, katılmak için akşam Metin'le iletişime geçmeniz yeterli.

@Engin YILDIZ

Tamamdır ben onu ararım,görüşmek üzere, iyi geceler.

Güzel bir tur olucak bu akşam içimden bir ses bunu söylüyor...

Geri