Scudo Sports

Bahçeşehir

Tamamdır, yarın Bahçeşehir Migros önü, Telefonunu aldım. Eğer yetişirsek ben tam yolu bilmiyorum ama(google earth ten anladığım kadarıyla, yani çat pat) Engin beylerin grubuna katılalım derim. Yarın netleştiririz , iyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: metin bayer
Scudo
Şahsen kullandığım ve bisiklet için güvenli olduğunu düşündüğüm yol:

Beşiktaş, Sahil yolu-Eminönü, Sahil yolu-Bakırköy, Sahil yolu-Yeşilköy, (Tren yolunun altından geçip, tren yoluna paralel deniz tarafındaki yoldan) Menekşe, Küçükçekmece, E-5 - Yanyol, Avcılar-İTÜ , (Kampüsün önünden Frizköy Esenyurt yönüne devam (E-5e çıkmadan!), Esenyurt Köprüsü (Köprü ismini tam hatırlamıyorum E-5 - TEM bağlantı yolunun üzerinde geçiyorsunuz) Esenyurt-Bahçeşehir yolu. Son olarak TEM üzerinde yine köprüden geçerek Esenkent-Bahçeşehir.

Umarım tarifi anlaşılır olmuştur.

İyi günler..

eminönünden tramway peşine takılıp zeytinurnuna, tramway yolundan cevizlibağa gelindiğinde çıkılacak :D oradan e-5 enine geçilerek yine semt içi yollardan bahçeşehir tabelaları takip edilecek ;)

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
@Tuğba Anbanazli

Tuğba hanım bugün beklettiğim için çok üzgünüm bir kez daha belirtmek istedim malesef kısmet olmadı fakat yarın için kesin olarak söz verebilirim bugünden netleştirdim çünkü eğer sizde uygunsanız sizden haber bekliyorum...

Yarın karşıya geçicem, muhtemelen işim uzun sürebilir. Sağlık olsun sorun değil nasıl olsa sürekli pedallıyoruz sürekli. Bu hafta başka bir gün olursa benim için daha iyi olur. Sizin için 18.30 erkense 19.00 da olabilir akşamları, ne dersiniz?

• Beğen
@Tuğba Anbanazli

olabilir 19:00 olduğu zaman daha iyi olur en azından hazırlanıp çıkmam açısından daha rahat hareket edebilirim siz nasıl isterseniz ben yarı akşam üstü tekrar bir avcılar turu yapmayı istiyorum ama sizin işiniz varsa tabi ki ilgilenin müsait bir gün yaparız turumuzu ben birazdan çıkmayı planlıyorum gölün oraya inicem dün süremedim bugün de öyle eğer bu akşam binemezsem deli olurum uyku girmez gözlerime acaba göl kapalımı oluyor bu saatlerde bir bilginiz var mı?

@metin bayer O konu da bir bilgim yok, aslında henüz gölü görememenin verdiği sıkıntı var bende de :mad: , nasıl oradaki yol? Sahil şeklindemi, toprak yolmu , yokuş ,düz? Bu gün sadece Ispartakule'den Esenyurt oradan Avcılar'a doğru 5 km daha yaptım , yolu bilmemek tedirgin edici bu yüzden kısa kestim.Acaba E5 ten gitsem daha mı mantıklı...

• Beğen
@metin bayer

Merhaba Metin'cim bugün yağmur yağma ihtimalini düşünerek Sultan Ahmet'e gitmedik, buralardaydık.,
Sen ne yaptın?

• Beğen
@Tuğba Anbanazli

Aslında bende bilmiyorum E-5 daha mı mantıklı ama ben Esenyurt üzerinden gidiyorum daha eğlenceli geliyor trafik içinde sürmek ama çok anlayışsız sürücüler var ama E-5'ten de gitmek istiyorum yolu keşfetmek uygun olduğunuzda haber verin birlikte hem Avcılar sahil turu yaparız hemde diğer yolu keşfetmiş oluruz nasıl?

göl dediğim yer hemen Ispartakulenin altı tren istasyonunun yanı bende bende bilmiyordum orada öyle güzel bir park olduğunu ama öyle güzel ki insan şehirde olduğunu bile unutuyor siz starbucksın oraya giderken bir yokuş çıkıyor olmalısınız işte o yokuşu çıkmaya başlarken hemen solda kalıyor ben hafta sonu tanışma turunda gördüm Semih abiyle birlikte gittik turladık çok güzel bir yer.

Eğer yarın akşam geldiğinizde kendinizi uygun hissederseniz saat sorun olmaz bir tur yapabiliriz ben müsaitim bu akşam yalnız mı pedalladınız?

@Tuğba Anbanazli

Arkadaşlar Küçükçekmece göl kenarı yolundan Avcılar sahil hem güvenli hemde keyifli.
Bu güzergahı değerlendirin E-5 akşam saatlerinde oldukça kalabalık.

• Beğen
@Engin YILDIZ

Ben çalıştım Engin abi yağmur yağmadı ama sağlık olsun eğer çalışma olmasaydı gelicektik ama benim iş yoğunluğundan dolayı fazla mesai yapmam icab etti ama en kısa zamanda gelicem abi birazdan çıkıcam bende şöyle kısa da olsa bir tur yapıcam rahat uyuyamam yoksa :)

Var abi ufak tefek eksiklerim var ama en önce onları temin ettim farkedilmek önemli Allah korusun kaza bela olmaması açısından...

@Engin YILDIZ

ya abi biz buradan küçükçekmece gölüne nasıl çıkabiliriz?

Metin'cim yan yolu takip edersen çok kolay bulabilirsin, zaten az çok biliyormuşsun, yalnız mı çıkıyorsun?
Karıştırırsan ararsın yardımcı olurum.

• Beğen
şimdi yalnız çıkıcam abi de buralarda dolaşıcam bieraz bacaklarım antallaşmasın diye belki yarın akşam gidebilirim göle oradanda Avcılar sahile çıkarım senin istikamete gelirken k.çekmeceye mi sapmak gerekiyor acaba?

@metin bayer

Tabelalarda ne yazıyor tam hatırlamıyorum ama Atakent diye yazması lazım, yada gümrük tabelası vardır mutlaka, gümrük gölün kenarı zaten.

Yarın akşam ben de çıkıyorum gelirsen haber ver hem yolu öğrenirsin hemde Avcılar yaparız.

çok iyi olur abi yaparız eğer müsait olurda gelmek isterse Tuğba hanımda katılır bize o da gezmek istiyor gölün oraları inşallah hava uygun olursa yarın akşam gidelim abi.

Tamam Metin,
yarın gelirseniz bekliyorum, saat sorun değil istediğiniz saatte çıkarız.

Geri