Scudo Sports

Bahçelievler

Scudo
Herkese selam. Aranızda yeniyim. Bu haftadan sonraki haftalarda aranızda olabilmeyi umut ediyorum. Daha yakından görüşmek dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@mustafa akman

Fırsat buldukça katılacağım. Davetiniz için teşekkürler. Görüşmek üzere.

Bahçelievlerden birde ben varım artık. Bisikletime kavuştum. Ama önce eksiklerim var onları toparlamam lazım. 1 2 haftaya aktif olarak akşam turlarına katılabilirim :)

Bahçelievlerde Oturuyorum.Whistle 1162 d sahibiyim bisiklet sevdalısıyım

Disc fren rotorlarınız kılıçtan keskin olsun :D

bu bahçelievler akşamları nerelerde geziniyor arkadaşlar :??

Ben bakırköy florya yeşilköy yapıyorum bazen bazende sahil yolundan tam ters yönde kafama estigi gbı

aklıma her estiginde cıkıorm aksam 10-11 farketmıor bıde bızım burda 2 abi var biri whistle biri cannondale sahıbı bayaa prof adamlar butun bahcelıevlerı turluyorlar :D onlara katılmak ısterım yanı

bi gün belirleyelim buluşalım o zaman benim bakırköydende 2 arkadaşım var ufak bi tur yaparız tanışmak maksatlı

Pazar günü belli bir saatte bakırkoyden sahil yolundan yeşilköy yapabilirz isterseniz aynı yoldan geri dönerz başlangıç için iyi bayramda organızasyon olursa çatalcaya gitmek istiyorum ona hazırlık olur

ama Pm den konusalım istersen bunu arkadaşlarına da soyle onlar ıcınde uygunsa pedallarız

onlar içinde uygundur pazar günü iftar sonrasında saat 21.30 da bakırköy meydanın girişinde buluşalım o zaman

Geri