Merhaba arkadaşlar...Yeni aldığım Trek 3700'ümle aranıza katıldım
Bahçelievler'de oturuyorum.
Beraber pedal basacak arkadaşlar arıyorum.
Özellikle haftasonları uzun yol kısa yol dere tepe hiç farketmez her yere gidebilirim
Takip Ederseniz Dağ Bisikletleri Gruplarını Geziler Düzenleniyor Bisikletiniz ne Olursa Olsun Yol Yapabilecek Güce ve Gerekli Donanıma Sahipseniz Grubun Kapısı Herkes e Açıktır...
Merhaba arkadaşlar Esenler, Bağcılar, Bahcelievler, Bakırköy bu kısım ve bu kısımlara yakın tüm Triathloncular birbirmizi tanıyalım iletişim icin özel mesajlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar bahçelievler veya yakın çevrelerde olanlar varsa aramızda küçük bi gezi düzenliyelim gidegemiz yerlerde biraz mesafe olsun tabi bende uzun yola çıkmaya yeni başladım geçenlerde bahçelievlerden bebek'e kadar gittim bu ve bunun gibi mesafeler olabilir
Bn Yusuf BahÇelİevler Haznedarda Oturuyorum Her GÜn DÜzenlİ Olarak SÜrÜyorum Ama Sikiliyorum Tempolu SÜrecek 60 Km SÜrecek ArkadaŞ Ama Saat En GeÇ 11 De DÖnmem Gerekİr Okumdan Dolayi YaŞim 15tempolu SÜrmek Öncelİklİdİr
tempolu ve 60km üstünde her gün antreman yapabileceğim arkadaş arıyorum ama hafta içi saat 11 de tekrar bahçelievlere gelmem gerekiyor tempolu sürmek önemlidir yol bisikletçisiyim