Scudo Sports

Bahçelievler

aramıza yeni katılan arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz...
madem bahçelievler civarındasınız,cuma akşamı AVRUPA YAKASI grubuna en az bir kez katılın ve tanışalım.aklınızdaki bir çok soruya cevap bulabilirsiniz.
msd_57 arkadaşımız zaten linki vermiş https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=19060
artık bu link üzerinden avrupa yakası ile kontak halinde olabilirsiniz.
şunu asla unutmayın;bisiklet üzerinde TEKsiniz sorumluluk size ait ve lütfen kasksız tura katılmayın...

• Beğen
Tepkiler: makmuhak ve msd_57
Scudo
Avrupa yakasına katılmak istemekteyim ancak Tiagra fren kollarını tamamlamam gerekiyor, en ucuza kimden bulurum fikri olan varmıdır

yol bisikleti kullanıyorsanız ikinci el bölümündeki yol bisikleti ustalarına danışın.
size yadımcı olacaklardır.

grubun ortalaması 30-35 km arası,sanırım bmx ile sizin için zor olur...

heyy bn bahçeli ewlerdeim yaylada takılıRz hertürlü baqrköyde var ooooo baqrköyü sewerim hertürlü örgüt oluruz zuhahaha D: ne dersiniz :D

Bende Bakırköy'de oturuyorum.Hafta sonları hava güzel oldukça ve vakit buldukça Sirkeci-karaköy-ortaköy-beşiktaş bu çevrelerde geziyorum.Haftasonları geziler düzenlenirse bende katılabilirim iyi pedallar...

merhaba öğrenci olduğum için malum haftaiçi vakit bulamıyorum.Ancak haftasonları geziye katılabilirim swattr_16_34@hotmail.com beni eklerseniz tanışmak isterim.İyi pedallar..

Dalgınlıkla 2 defa aynı mesajı yollamışım kusura bakmayın :):)

Bahçelievler ve Güngörenden Bmxciler Varsa Msn Adresini Yaszın.Eğer Uyarsa Akşamları Beraber Takılalım :eek:

• Beğen
Tepkiler: isakcan
kardeşim ben isak....
ben qönqörende sürüyorum...
qeL (qelem)sürek birLİkte
bahçeLİevLErde çOk kişi var bmxçi ama çalIŞııolar hepsi ondan ulaşmak zor onlara şimdiden aeo

hımm anladım olsun tanışmak beraber sürmek hoş olur.bmx olarak Su An Evil B var,Gt çalındığı için birden düştüm Evil B ye

Birde Özelden Mail Adresini Yollarsan Sevinirim forumda Konuşmak Kirliliğe Neden oluyor Gibi :)

yaşım daha 14 kendi çapımda antremanlara başladım

daha verimli antreman için hangi ekipmanlar gerekicek?

istanbul bahçelievlerde otuuryorum buralarda antreman yeri olabilecek

yerler varmıdır?

Sevgili Gökmencim sanırım yanlış yere başlık açmışsın.Doğru yere açarsan cevap alacağını umuyorum.

Geri