Scudo Sports

Bahçelievler

koray,bisikletle beraber kask,eldiven,ön ve arka lambanı da almyı unutma.
ben de yardımcı olurum msd_57 ile birlikte.

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Scudo
brol ayipsin koraya yardimci olucaz bakalim

ama koray bence foruma kendini tanit bu eksikligin var bilgine

birde foto korsan harika

• Beğen
Tepkiler: brol
Tamam . Brol abi sanada çok teşekkür ediyorum gerçekten sizinle gezilere katılmak beni çok mutlu eder :)

Fotoğrafı bisikleti alınca çektiririm :)

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım Bahçelievlerde oturuyorum.. Sizinle hoş vakitler geçirmek dileğiyle..

ilk hoşgeldin benden olsun:)

hoşgeldin kardeş...umarım iyi vakit geçirirsin...

bende aranıza yeni katıldım gibi bişey geotech expert kadro aldım ve yavaş yavaş toplamaya başladım bi iki eksik dışında bisiklet ayaklandı şu 2 hafta olmasa bile sonraki haftalar bende yanınıza gelmek isterim beyoğlunda oturuorum zaten bu arada koray tek başına deilsin bende 15 yaşındayım gezilerde kaynaşmak üzere

geotech<deore sende hosgeldin

kendine iyi bak makinayi topla ve cık yollara

ve birgun bulusmak uzere

@geotech<deore

hoşgeldin aramıza . yaşıtımda birisinin aramıza katılması bana cesaret getirdi :)

@geotech<deore

Sabret biraz bende bisikleti yarın alacağım inş. :D

arkadaşlar bisikleti aldım . hızlı abi ve mehmet abiden bu pazar için gezi düzenlemelerini istiyorum birol abi sende destek çıkarsan tamam oldu bu iş :D .teşekkürler :)

koray hayırlı olsun ama bence ilk önce kendin bi geziye çık birol abilerden eminimki geri kalırsın ve kendini çok yorarsın zorlana bilirsin biraz, gelecek haftalarda hep berber çıkarız:)

koray slmlar

bu hafta bi plan yok ama

daha oncedende dedigim gibi ilk bisiklete alis yanlız bi km sayini arttir
ileride durum baglanir

zaten haftaya cumartesi sabahta bulusuyoz bilgine :)

tekrar hayirli olsun fotolarini ekle gorusmek uzere

@msd_57

Saol abi . Tamam çıkarız cumartesi günü inş. bide yarın koşu yarışı varmış sanırım izleyici olarak gelebilirmiyim bakırköye ? geotech sende saol..

@koray_1459

haydi bakalim hayırlı olsun kazasız belasiz surusler

Geri