Scudo Sports

Bahçelievler

Scudo
bu akşam için bir saatlik bir tur düşünen birileri olabilir mi acaba..

yarın sabah ufak bi tur atmayı düşünen var mıdır..?

valla ben gece suremıyorum 3 defa onumu kestıler 2 sınde daldım bırınde kaçtılar :d tehlıkelı baba hemde 2 hafta ıcınde basıma geldı merterde oturuyorum bakırkoy genclıgıne takılıyorım beklerım :)

@delagandara

Nasıl yani bisikletle araba mı önünüzü kesti?? :mad: :eek:

Arkadaşlar benim yaşım 14 ve sizinle gezilere katılmak istiyorum acaba 18 yaş sınırlaması varmıdır ? Bu Cumartesi inşallah TreK 3900 alacağım eğer geziler olursa sizinle katılmamda sakınca varmı ? bilgi verirseniz memnun olurum..TEŞEKKÜRLER.

Hızlı/Yavaş Tempoda, Kısa/Uzun yollarda olan gezilere katılabilirim.

Koray onelikle aramiza hosgeldin

yas siniri tabiki yok bu arada sevdalar ortak ya o onemli

tabi turlara katilmadan once kendi basina kondisyon yapmalisinki sonra eziyet cekmeyesin :) ( bu arada her cuma aksami yeilkoye pedalliyoz katilabilirsin bekleriz :) )

trek giris icin agir olmasina karsin guzel bir alettir daha ileriki zamanlarda daha iyi bir makine toplama firsati yakayabilirsin ki ileride bundada degisiklik yapabilirsin

tekrar hayirlisi olsun

kafandan kask
bacaklarinda kondisyon eksik olmasin
tekrar tşkler

Öncelikle yardımızın için çok teşekkür ederim acaba benim yaşımda insanlarda katılıyormu yoksa tek küçük benmiyim ? :)

@koray_1459

Ben sahsen raslamadim :) su var ne kadar tur arkadaslarin sana yardimci olsada unutma hayattaki gibi teksin

ama buna cesaret etmen buyukluktur ki buna karsi arzunu gostermissin ki bu tebrike sayan

Benim sana tavsiyem aletini ilk edin ve kisa mesafalerde kendi kondisyonunu saglaman ve makinana alismandan sonra beden istiyeck engel olamican ama sabir onemli :)

daha sonra turlari takip etmen ki uygun olanlarini secmen ( tabi uzun olanlarini ilk etepta secmesen guzel olur )

eger bahcelievler cevresin de isen haftasonu sabahlari sahil yapabiliriz ilk etepta :) ?

Olur abi gerçekten sizinle gezmek büyük zevk verir bana ben yayla tarafında oturuyorum haberleşirsek haftasonları bi sahil yaparız :D

okdir koray cumartesi sabahlari ( ama erkenden :) 8 : 00 gibi hava isininca daha erken ) sahile gidiyorum

tregini alinca senide beklerim

haberleselim

Olur Ben bu cumartesi alıyorum o zaman haftaya kalacak :) Bu arada Nerdeki sahile gideriz abi ?

Tekrar Hayirli olsun

Haftaya yapariz o zaman :)

birde nereden alacaksin makineyi ?

haydi bakaliy hayirlisi

yesil koy atakoy icinden gecip uzariz :)

Ok abi walla senin yaptığını kimse yapmaz teşekkür ediyorum 3900e alışayım bi sonra full gezilerdeyim inş . :D

abi ins

tavsiyem zaman herseyi gosterir vede acele etme :)

kendine iyi bak

gorusmek uzere salicakla

Geri