Scudo Sports

Bahçelievler

Üniversitede'ki faaliyetimiz hala düşüncede. Resmiyeti yok. İşin içine para şu şekilde girer, araç masrafı, yiyecekler için para ortaklaşa paya blünüp alınır. Öğrenci kulübü olarak başlatıp sizleri de alırız aramıza. Florya ve Bahçelievler'de kampüsümüz var. Kalabalık bir ekip sağlanır.

Scudo
umarım başarılı olursun kardeş.ben de katılmak isterim

abdullah dostum iftar olayı aslında harika.hatta bir başlık açıp toplanma konusunda organize olabiliriz.

arkadaşlar saaat 21.30 da bağcılardan bakırköy e doğru yola çıkıcaz...bahçelievlerden katılmak isteyen aarkadaş var mı?

Bizde Güneşli'de ki arkadaşlar ile Güneşli'den yola çıkıp akşamları Ataköy'den Bakırköy sahil istikametinden Zeytinburnu'na kadar veya daha fazla gidip geliyoruz. Demek ki herkes aynı turları yapıyoruz ama birbirimizden farksısız.

bakalım ne zaman karşılaşıcaz.biz de genelde veli efendinin ordan bakırköye geçiyoruz.ordan da ya ataköy yaparız yada bahçelievler istikametinden geri döneriz. en kısa zamanda tanışmak dileğiyle...

Bakıyorum da bu konu baya şenlendi. AYnı yoldan gidip gelen ama birbirimizi görmediğimiz arkadaşlarımız varmış ne güzel. Havalar da netlik kazansın tamamdır.

Yarın Dolmabahçe'de 10:30 da olcam. Haberiniz ola.

Abdullah Ramazan'dan sonra ikimiz güzel bir organizasyon yapalım. Yoksa herkes birbirinden bekliyor :)

• Beğen
Tepkiler: brol
soneryen 'nın dedigi gibi bir organizasyon sart oldu,

Yanlız benim tek sartım mevcut ramazanı bitirelim derim,

aslında simdiden plana baslıyalım.

Benim tavsiyem Bakırkoyde gelik shell mevkiinde (zeytinburnuda olur) uygun olan bir pazar gunu (ben bayram haftası diyorum) saat 7:30 8 : 00 gibi bulusup sarıyere dogru bi akıntı yapalım derim.

Ne kadar kalabalık o kadar guzel :)

ama kotu olan birbirlerimizi devamlı gormekteyiz yollarda ama :)

Abdullahabdullah 'ın klup olayı gerceklesirse bende varım

Not : Yaz kıs farketmez

Birde Malum Bir ABANT GEZISI duzenlenmekte ( forumda )

Aynı tarihlerde planlanmakta

Isterseniz uzayacagimiz yer orası olsa. Nedersiniz ?

• Beğen
Tepkiler: brol
Ramazan sonrası büyük ihitmal ben de dönüş yapabilirim ;)
tam yaz ortası teknik nedenlerden ötürü bisiklete binemedim :( ama artık bayram sonrasına büyük ihtimal müsait olcam bir de okul şu anda noclak bilmiyom programı ona göre bişiler ayarlanır umarım hepimiz yakın sayılırız ;)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Ramazan içinde akşamları binmek isteyen yok mu arkadaşlar... hareketlenelim biraz ..hiç olmadı ataköyde sabit tur atarız antreman yapmış oluruz haftada birde olsa...

mümkün olsaydı binerdim hala teknik sorunalrım devam ediyor :(
yazdan zevk alamadım valla, ama yakında az kaldı artık kıştan zevk alacaz gibi...

@soneryen

elbette yapalım, Ramazan içinde olma şansı da yüksek. Katılanlar 15 ytl öderse iftar yemeği de hazır gibi. Konya Mevlena ile görüştüm iftar fix menü 32 ytl, iki kişi aynı menüden yararlanabiliyor. Bisikletler için de yer var. Bilgilendirme yaparım.

merhabalar
ben bahçelievler yayla'daki adnan menderes anadolu lisesinde okuyorum.sınıftan bi kız 2 gündür okula gelirken kasklı eldivenli gzl bi bisikleti olan bi bisikletçi gördüğünü anlatıyor bana(pek anlamaz bisiklettem).merak attim forumdan biri mi diye...hazır bu konuyu bulmuşken soruyum dedim sabah 7.00-8.00 arası yayla civarında turlayan war mı aranızda?
afedersiniz kızla konuştum yenibosnada görmüş ama burdan biriyse cvp bekliyorum..

ewet ne zamandır ses vede soluk cıkmamakta grupta :)

Bayramdan sonra Bahcelievlerin ruhunu canlandıracagımızı dusunuyor

Ve Avrupa yakasını toplu halde ve tempolu olarak fethedicemizi dusunuyor ve istiyorum

Gorusmek uzere

@fatihgüven

bazen floryadaki kampüse bisikletle gidiyorum. belki beni görmüştür:) kırmızı - siyah renklere hakim bisikletim ve kıyafetlerim var. trek 6700 görürseniz abdullah deseniz tamamdır.

en cazibi msd_75 kardeşimizin dediği gibi hava şartlarınada bakıp, cumartesi yada pazar günü sabah saatlerinden başlayarak bayramdan sonra Bakırköy sahilden Sarıyer yapalım ve yavaş yavaş başlığı açmaya başlayayım diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: msd_57
soneryen tesekkurler bayramdan sonra bu isin bitecegine inanıyorum

aslında yavastan gun ve ayı belirleyelim derim

bence bayramın ilk pazarı uygun gibi ya sizlerce

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Olabilir netleşsin artık. Halkalı tarafından da katılım olabilir

Geri