Scudo Sports

Bahçelievler

Faceden konusuruz tmm eklemıssın benı ordan haberlesırız birde cmartesı aksamı sırınevlerde cengız topel camının onunde 23.00 da mars ı ızlemeye gıdıyorlar 1 saatlık yol belkı onada katılırz

Scudo
Yarın sabah erkenden Kale Center önünde toplanıp ufak bir tur yapabiliriz. Var mı gelen?

Güngören-Bağcılar başlığına da yazdım aynı mesajı, sonuçta hepimiz yan yanayız.

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba aranıza çok yeni katıldım ve bende bisiklet sevdasına şimdiden kapıldım bile:).
Bu sevdaya Whistle 1164D model isimli bisiklet alarak başladım.
1 haftadır sitede deliler gibi konuları takip ediyor ve sürekli bilgi sahibi olmaya ve öğrenmeye çalışıyorum.
Yeni başlıyan biri olarak ne tavsiye dersiniz önerileriniz varsa (antereman,kıyafet,ip uçları vs gibi)
tüm bilgi ve paylaşımlarınıza açığım.
Saygılarımla bol pedallı günler dilerim.

Merhabalar bende Bahçelievlerde ikamet ediyorum bizim ufak bir gurubumuz var sürekli beraber turlara çıktığımız. İsterseniz sizde bize katılabilirsiniz. Bisikletinizle bol pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: ademyener
Arkadaslar bende yenibosna ihlas yuvadayim. Ne zaman nerelere gidiyorsunuz.

Ben antereman olarak mahmutbey caddesinden hakereket ederek Ataköy sahilden florya sahile kadar gidip geliyorum.Gidiş dönüş 21 km.Hava şartları güzel olduğu zaman bu anteremanı yapıyorum.Ama daha toplanamadık.Benim özel mesaj hakkım yok eğer tel ile görüşürsek.

0543 357 03 32
ademyener@hotmail.com

bende bahçelievlerdeyim.Her konuda yardımcı oluruz facebooktan ekleyin bizi ortak arkadaş yoksa mesaj atın ben ekleyeyim.

merhaba arkadaşlar. ben de kuleli de oturuyorum. görüşmek dileği ile..

@yilmaz kaynak

Yılmaz bey şuan işyerindeyim malum facebook kilitli ama eve gidince sayfaya bakıcağım

@ademyener

Adem Bey;
Mahmutbey caddesınden baslangıc noktanız neresıdır.
Ben kocasınanda oturuyorum. Ayrıca A.Y.P.G.'nın aktıf bır uyesıyım.
Her carsamba ve cuma aksamları turlar oluyor.
Sartlarınız uygunsa katılabılırsınız...

• Beğen
Tepkiler: ademyener
@Hasan TÜRKER

Bende Kocasinan da oturuyorum.(eskiden üst geçit vardı yıkıldı onun 3 sokak arkasındayım hemen) :)
Size ve A.Y.P.G'ya katılmaktan mutluluk duyarım.
Siz nerede oturuyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar adım Enes TURNA , 24 yaşındayım , öğrenciyim . 15 yıldır bisiklet tepesinden hiç inmedim taki 2006 yılına kadar. 2006 yılından sonra bisiklet kullanmam ancak yaz mevsiminde gerçekleşir oldu . Yeniden bisiklet tutkunluğuma ve turlarıma sizlerle birlikte devam etmek istiyorum. Bu güne kadar bisikletler hakkında öğrendiğim bir çok şey merak etmemden , bisiklet tamircilerin'den ve büyüklerim'den oldu. Bundan sonraki sürecimde bu bilgilerimi güncelleyip üzerine bilmediğim bilgiler eklemek istiyorum . Öncelikle eski bisikletlerimi vermemden dolayı kendime artık iyi ve sağlam bir bisiklet almam gerekiyor. Bana şimdiden yardım edebilecek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Hafta sonları grupları GÜVEN Park ta buluşuyor pazar gunleri

@Hasan TÜRKER

Bisikletinizin markası merida mı ? Akşamları Cem Evi'nin orada görüyorum bir bisikletli.

Bu yazdan itibaren ben de aktif olarak katılmak isterim organizasyonlara :in:

Geri