Bende Esenler'deyim Bağcılar'a çok yakınım. Bisikleti alalı 3 hafta civarı oldu. Salcano astro 50. İlk haftalar kısa mesafe kondisyonla geçti. Sonraki haftalar da, işten dolayı akşamları en kötü 2 akşamda bir Bağcılar Meydan-Haznedar-İncirli-Bakırköy istikametinde pedallıyorum. Düz olduğu için bu istikameti seviyorum Hafta sonları da daha uzun mesafelere yöneliyorum. Tek başına sıkıcı oluyor. Beraber pedallamak isteyen arkadaşlarla haberleşelim.
bu hafta sonuna kadar pek pedallayamıcam ben. bisiklette spd pedal takılı. c.tesi aparat alıp öyle çıkıcam pedallamaya. p.tesinden sonra bende akşamları çıkıcam ozaman buluşuruz senin içinde uygun olursa
bağcılarda olan diğer arkadaşlarla da haberleşebiliriz aslında.
Hafta sonları müsaitim. Eminönü'ne veya gidemem derseniz Bakırköy'de yapabiliriz. 5 Haziran'dan sonra hemen hemen her gün müsaitim. Hafta sonu cumartesi veya pazar sabah erkenden bir arkadaşla eminönüne gidiyoruz; çayımızı içip, simidimizi yiyip dönüyoruz. Ona da beklerim.
İlk başta gitmeyi istiyordum fakat şuan daha kask alamadım birde daha yeniyim yolda tıkanırım diye düşünüyorum bu arada geçen gün akşam saat 10 dan sonraydı iki arkadaş gördüm Osmangazi caddesi üzerinde onlar burada mı bende şu eksiklerimi tamamladıktan sonra akşamları bu trafik yoğunluğu azaldıktan sonra çıkmayı planlıyorum.
Arkadaşlar Bisikletli Ulaşım Platformu -BUP- 22 Haziran pazar günü Güngören Esenler Bağcılar farkındalık turu düzenleyecekmiş merter Metro durağının arkasında ki geniş alanda buluşulucak ve oradan hareket edilecekmiş yavaş bir tur olacakmış 13.00 de başlayıp 15.30 da tamamlanacakmış ne dersiniz katılalım mı bağcılardan hep beraber?
yağmurlar bi duramadı ki
o iki arkadaşı ben her işe gidişimde sabah görüyorum. 1oo.yıldan tabyaya doğru her sabah 8 gibi yanımda geçiyorlar.
22. hazirandaki etkinliğe katılma olasılığım yüksek görünümlü şuan. tabi hala yeniyim benimde nefesim çabuk tıkanıyor.
ama dediğin gibi yavaş olacaksa bana uyar. son bi kaç gün kala gene haberleşelim. orada buluşalım.
Bende çok uzun bir aradan sonra tekrar başladım bisiklete ve uzunca bir turu zor kaldırırım gibi hissediyorum ayrıca bu kask eldiven gibi aksesuarları daha alamadım o yüzden fazla çıkmıyorum ayrıca 22 haziranda ki tura inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde katılırız bu şekilde aynen tanışmış oluruz artık bağcılarında bir bisiklet grubu olsun
Batuhan abi bence başarırsın zaten fazla uzun bir şey sayılmaz. Düşük tempo ile sürülür. Kim boğazı bir çırpıda gecmek ister ki? Kask, eliven vs. diyorsan haklısın onlar önemli. Ama gelseydin iyi olurdu. Artık 22 Haziran'a inşallah Olsun artık bağcıların da bir bisiklet grubu ne eksiğimiz var