Scudo Sports

Bağcılar

Yok mu ya hiç kimse bahçelievlerden?

Scudo
Bahçelievler UEFA Anıtının ordan çıkış yapıyorum. Yenibosna İhlas Koleji yolu üstünde Dış Ticaret Kompleksine gidiyorum. Yakında bana iki arkadaşımda katılacak. Eğer istersen ve yolunu UEFA Anıtına kaydırırsan 4 kişi aynı anda pedallayabiliriz.
Rastlaşmak dileğiyle

Ben size ancak Şirinevler'de rastlayabilirim. Saat kaçta çıkıyorsunuz yola?

Bağcılardan şirinevlere o dereyolundan gelen bir iş arkadaşım var. Saatleriniz denk gelirse sirinevlere kadar beraber pedallarsin. Saat kaç gibi çıkıyorsun yola ?

Bağcılardan ben varım haziran da bisikletimi alıyorum ondan sonra bende katılmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Özer Koç

8.15-8.20 gibi hareket ediyorum. Yol çabuk bitmesin diye yavaş sürmeye çalışıyorum :) 8.25 Şirinevler meydanın ordan geçiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Oğuz han T

Ben 7.30 ile 7.45 arası Hasan Doğan Spor Kompleksi'nden yola koyuluyorum. Eğer arkadaşınıza da uygun ise beraber pedallayabiliriz.

@NEVRES KME

Ben 8.00 gibi şirinevlerden geçiyorum.

Çok iyi olur Mehmet Özhan. Ancak yeni pedalcı olduğum için fazla iyi değilim. 2 kere tek boğaz turu yaptım. Fazla iyi değilim. Fazla hız yapamıyorum maalesef :(

Bende bahcelievler haznedar tarafında oturuyorum yakın zamanda alıcam bisikleti katılıcam aranıza :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Brknbs

Alınca mesaj at turlarız :)

@Özer Koç

Aynen güzel olur tek gezmekten sıkılıyo ınsan az kaldı alabilirim inşallah bu ay :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Özer Koç
selamun aleykum arkadaşlar abiler ve kardeşler.

bisikletimi en sonunda aldım. aranıza takıldım.

13 yıl önceki bisiklet maceralarımı saymazsak yeni bisikletçilerdenim artık.

teşekkür ederim :)

Aramıza hoşgeldin iyi pedallamalar :) bu arada bende bağcılardanım.

Hoş geldiniz aramıza. Ben de yeniyim ve Bağcılardanım :) Turlayalım bir ara :)

Yakında bağcılara taşınıyoruz sizinle tanışmak isterim.

Geri