Scudo Sports

Bağcılar

Scudo
Sevgili arkadaşım Forumda gezinirsen birçok yol bisikletçisine rastlarsın...

Kolay Gelsin...

Sevgiler...

yolcular nerdesınız abicim hep bmx ve mtb var formda baska takılan yokmu bike camiasında

onlar daha klasman :cool: biz burda geğik yapıyoruz onlar gerçekten bisiklet sürüyorlar :) MTB lerde öle bi tek biz bmxciler geğik yapıok :)

evet abicim sizin klasör Avrupa yakası ben en çok yol bisikleti orda gördüm sonra gezi ve tur da sizin planlarda çıkıyo

Merhaba gökhan merak etme buradayız ama yol bisikleti ile ilgili konu olmadığı için olsada yazan olmadığı için bizde böle takılıyoruz.

@3rkn*MF
Ben bu kelimeni hiç sevmedim. Hepimiz birşeyler için uğraşıyoruz. Kimsenin geyik yaptığına inanmıyorum sevgili kardeşim.
Geyik yapılacak an var yapılmayacak an var. Genelleme yaparak konuşursan olmaz...

Burada Klasman sporcularıda görmek mutlu eder bizi..

Sevgiler...

serkan abi biz daha önce konuştuk beni azcık olsa tanıyosun benim anlatmak istediğim sizlerin hepinizin işiniz gücünüz var biz sadece takılıyoruz demek istedim ama sen beni yanlış anladın bende şu an şirkette tasarım yapıyorum bi yandan burayı yakalıyorum ayrıca YOL BİSİKLETLERİ ve MTB ler profesyonel olarak bisiklet sürüyor bu sitedeki çoğu freestyle ve trialle tanıştım ve hiç birimizde kask dizlik vs. yoktu ve bisiklet sürüp kola içiyoduk bi MTB abi bize kızdı işte klasmanda bu idi

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
merak etme buradayız hem yol hem mtb var bende istediğin zaman görüşür,konuşur ve pedal basarız.:)

gökhan her yere yazmışsın yaw war war merak etme yalnız pedallamıycan.:)

@gökhan öztürk

Sevgili gökhan meraketme yol bisikletçisi çok forumdada var ama sen illa nabzı atan arıyorsan bi hafta sonu bizimle antremana gelirsin genelde 8-9 kişi oluyoruz KAPİŞ.

@hızlı

Walla gökhan konuyu açıyor sonra ses çıkmıyor.. bu gidişle arkamızdan el sallıcak bi turda olmayacak yani gökhanla. :cool:

@gökhan öztürk

Yanlış eklemiş olmyasın bende msndeyim ama seni göremedim:confused:

Geri