Scudo Sports

Bagaj tavsiyesi

Arkadaşlar sele altı 9 lt çanta mı mantıklı yoksa bagaj ve 8 lt çanta kullanmak mı? Sele altı çantası kullanmadım önce o yüzden soruyorum. Amaca göre değişir elbet sele altı çantası alıp günlük kullanım için ve gidiş dönüş 100 150km lik turlar için güzel duruyor. Kampli tura gidersem ek olarak bagaj takip sele çantasını az yukarı çıkartıp malzemeleri bagaj ile çanta arasına sikistirabilirim diye düşünüyorum. Deneyen kullanan fikir verebilecek var mı sele altı çantasına 8 9 kilo gibi yükler yüklemek mantıklı mı? Bisikletim Salcano cyc 02

Scudo
@xEscanor Gidiş dönüş 100-150 km lik turlar için kalmalı olmayan. UECE4207.JPGBu ikiliyi kullanıyorum fazlasıyla yeterli oluyor.

Adam yapmış, sterlin kurunda son durum nedir bilmiyorum. İsmi Tailfin,karbondan yapılmış yalnızca 300 gr 😁 Ek olarak diğer tüm bagaj çeşitlerini çöpe atmış.

@trainspotting35 teşekkür ederim isteklerimden bir tanesi dönüştürebilir olma açıkçası sele altı çantasını selenin en yüksek kısmına takip bagaj ile aradaki boşluğa bir şeyler sıkıştırma işi mantıklı mi sizce

@xEscanor Newboler'un 10 litrelik sele altı çantası. Bir haftadır kullanıyorum, henüz tam anlamıyla doldurup da kullanma fırsatım olmadı. Ancak bagaj çantasına yer kalmıyor gibi bende.

Dosyalar

• IMG_20201004_145625.jpg
    IMG_20201004_145625.jpg
    2,4 MB · Okunma: 54
  • Beğen
Tepkiler: xEscanor
Merhabalar 28 jant disk uyumlu bagaj arıyorum. Günlük ve günü birlik turlarda kullanacağım. Fiyat olarak 150 tl gibi düşünüyorum. Maks 170 olabilir. Araştırmalarım sonucu iki bagaj arasında kaldım
(link)
(link)
Hangisini tavsiye edersiniz kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Başka model marka tavsiyeniz olursa onlarıda listeme ekleyebilirim. Teşekkür ederim şimdiden

Merhabalar 28 jant disk uyumlu bagaj arıyorum. Günlük ve günü birlik turlarda kullanacağım. Fiyat olarak 150 tl gibi düşünüyorum. Maks 170 olabilir. Araştırmalarım sonucu iki bagaj arasında kaldım
(link)
(link)
Hangisini tavsiye edersiniz kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Başka model marka tavsiyeniz olursa onlarıda listeme ekleyebilirim. Teşekkür ederim şimdiden
Sele borusuna bağlı modelin kaynağı çok dandik oluyor. Benim aldığım,kaynaktan kırılmıştı. Zozo daha iyidir.

@Burak Altaç Aslında bende zozo olarak düşünmüştüm fakat yorumlarda sele bağlantılı olanın çok iyi olduğu söylenmiş. Söyleyenlerin büyük çoğunluğu ilk kullanıma göre söylemiş buda uzun süre hakkında bilgi vermiyor bu yüzden birde buraya danışayım istedim. Cevabınız için teşekkür ederim.

Herkese iyi günler bu yaz Edirne'ye gidip gelme planım var ama bagaj konusunda kafam karıştı delikli ve deliksiz yazmışsınız o ne oluyor hangisini almam ideal olacaktır.

Bisikletim Mosso Wildfire 29 jant disk fren.
Yardımcı olursanız sevinirim. :)
Heybe olarak bunu beğendim bunu almayı düşünüyorum. :
Xbyc 824 Haki Yeşil 60 Litre

Herkese iyi günler bu yaz Edirne'ye gidip gelme planım var ama bagaj konusunda kafam karıştı delikli ve deliksiz yazmışsınız o ne oluyor hangisini almam ideal olacaktır.

Bisikletim Mosso Wildfire 29 jant disk fren.
Yardımcı olursanız sevinirim. :)
Heybe olarak bunu beğendim bunu almayı düşünüyorum. :
Xbyc 824 Haki Yeşil 60 Litre

hocam çok geniş bi soru bu. yükünüze göre değişir. bikepacking ayarındaysa hiç bagaj bile takmaya gerek yok. biraz daha araştırın.

bagaj konusunda kafam karıştı delikli ve deliksiz yazmışsınız o ne oluyor hangisini almam ideal olacaktır.
Eğer bisikletinizde bagaj için şöyle delikler varsaScreenshot_2021-05-04-20-36-46-535.jpeg
böyle bir ürün alabilirsiniz:
Screenshot_2021-05-04-20-37-23-646.jpeg
Yoksa sele borusuna bağlanan bagajlar da var. Şunun gibi:
Screenshot_2021-05-04-20-37-41-787.jpeg
Örnek verdiğiniz çanta yukarıdaki iki bagaja da takılabilir.

hocam çok geniş bi soru bu. yükünüze göre değişir. bikepacking ayarındaysa hiç bagaj bile takmaya gerek yok. biraz daha araştırın.
Evet öncelikle yükümü göz önüne aldım ve bikepacking tarzı daha mantıklı geldi çok teşekkür ederim .
Eğer bisikletinizde bagaj için şöyle delikler varsa262952 dosyayı görüntüle
böyle bir ürün alabilirsiniz:
262953 dosyayı görüntüle
Yoksa sele borusuna bağlanan bagajlar da var. Şunun gibi:
262954 dosyayı görüntüle
Örnek verdiğiniz çanta yukarıdaki iki bagaja da takılabilir.
Çok iyi anladım çok teşekkür ederim.

Topeak TA2047-B Arka Bagajı ,Scott Sub Cross 10 bisikletime takacağım. Kafamı karıştıran bir detay var. Mesaja eklediğim fotoda görüldüğü gibi, bagajın aşağıda monte edilebileği iki somun yeri var. Bagajın alt bacağını hangisine monte etmeliyim acaba, alttakine mi yoksa üstteki somun yerine mi?

Dosyalar

• topeak scott.jpeg
    topeak scott.jpeg
    89,9 KB · Okunma: 43
Topeak TA2047-B Arka Bagajı ,Scott Sub Cross 10 bisikletime takacağım. Kafamı karıştıran bir detay var. Mesaja eklediğim fotoda görüldüğü gibi, bagajın aşağıda monte edilebileği iki somun yeri var. Bagajın alt bacağını hangisine monte etmeliyim acaba, alttakine mi yoksa üstteki somun yerine mi?
Üstteki somuna monte etmem daha sağlam olacaktır, benimde benzer bir durum vardı altta ayarlamaya çalıştığımda tekere sıfırlanıyordu zaten pek mümkün değildi aşağıdaki deliğe monte etmek ondan dolayı hem sağlam olması hem tekerden yüksek kalması için üstteki deliğe monte etmen daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar.28inç v frenli bisikletime arka bagaj arıyorum.Kadromda montaj deliği var.Sele bağlantılı olmasına gerek yok.Bunu buldum.Kullanan arkadaşlar varsa yorrumlarını belirtebilir mi?
(link)
Bütçem:150-200tl

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba arkadaşlar.28inç v frenli bisikletime arka bagaj arıyorum.Kadromda montaj deliği var.Sele bağlantılı olmasına gerek yok.Bunu buldum.Kullanan arkadaşlar varsa yorrumlarını belirtebilir mi?
(link)
Bütçem:150-200tl
Verdiğiniz link açılmıyor. Yıllardır (link) kullanıyorum. Bütçenizi 50 lira aşıyor ama tavsiye ederim. Yüklü halde yayla yollarında dağ yollarında kullandım. Dayanıklı bir ürün.

@Levent11 Teşekkür ederim.Tavsiyenizi dikkate alacağım.Bu arada ben de Bozüyüklü'yüm.😊

Geri