Scudo Sports

Bagaj tavsiyesi

Merhabalar,
Bu bagajın sadece iki bağlantı yeri var gibi sele tarafında bağlantı yeri yok gibi. Nasıl duruyor acaba bunlar yük atınca kaymaz mı?

Scudo
Topeak Supertourist bagajı öneririm, uzun süredir kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Corelli trivor 7.0 bisikletim var. Bisiklet hd fren ve maşasında bagaj deliği var hangi bagajı alacağım konusunda yardıma ihtiyacım var. (link)
bu bagajlardan hangisi daha uyumlu ve kullanışlı olur.
(link)
(link)
Teşekkürler

@Levent11

yazdıklarınıza baktım. bence ikisi de olur. tabi kişisel tecrübem yok. Bu aralar ben de bakıyorum, alacaktım bir tane de, henüz alamadım.
Bana da (link) ürünü tavsiye ettiler.

Konuyu hortlatıyorum ama hangi bagajı aldınız tavsiye edeceğiniz marka model varmı 200 liraya kadar?

• Beğen
Tepkiler: Omereminkaya
Konuyu hortlatıyorum ama hangi bagajı aldınız tavsiye edeceğiniz marka model varmı 200 liraya kadar?

XLC CL-540 kullanıyorum, memnunum. Aşağıdaki linkten satın aldım.

(link)

XLC CL-540 kullanıyorum, memnunum. Aşağıdaki linkten satın aldım.

(link)

Aynısından kullandım Şehir bisikletimde çok sağlam ve mat siyah. Görünüşü güzel. Şu an kullanamıyorum , olur da MTB alırsam yol bisikeltinin yanına diye , duruyor depomda.

• Beğen
Tepkiler: er ai
@er ai sadece yan demirlere mi bağlanıyor? Selenin al tarafında kadroda bulunan iki vida deliği daha var, oralara bağlanmıyor mu?

@Kadıköylü şu anda kendi bisikletimi çekemiyorum. Buradan nerelere bağlandığı anlaşılabilir.

images-4.jpeg

@er ai tamam varmış dediğim kollar sağlam duruyor teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: er ai
Zozo 680-09 Disk Uyumlu Bagaj kullanıyorum. Doğa Bisiklet'ten Mart ayında 110₺'ye almıştım, şimdi 130₺'ye yükselmiş ama yine de alınır. Bu fiyata daha iyisinin bulunabileceğini sanmıyorum.

300+ ₺'lik Zefal ve Topeak arka bagajlardan sağlamlık veya kullanışlılık bakımından eksiği yok, fazlası var. Topeak super tourist ve Zefal raider ile karşılaştırıldığı zaman tek dezavantajı 250 gr. fazladan ağırlığı. Taşıma kapasitesi 25 kg., Heybe çantaların sürtmemesi için ip veya bagaj lastiği gerebileceğiniz yuvalar mevcut.

Paket içeriğinden kadro üstünde montaj deliği olmayanlar için bağlantı aparatına kadar her şey çıkıyor. Montaj için bir kılavuz çıkmıyor ama bagajın fotoğrafından yola çıkarak 15 dakikada kurup bisiklete monte etmiştim ben.

Screenshot_1.jpg

• Beğen
Tepkiler: cember3454
Arkadaşların tavsiyesi üzerine bunu sipariş ettim umarım iyi çıkar kuponla 100 liraya aldım.

(link)

Xlc arka bagajlar idealdir. Ben topeak tourist dx modelini kullaniyorum 5 yildir ayri konu

• Beğen
Tepkiler: cember3454
Arkadaşların tavsiyesi üzerine bunu sipariş ettim umarım iyi çıkar kuponla 100 liraya aldım.
@mariokaldato Hocam memnun musunuz? tavsiye edermisiniz?
Zozo 680-09 Disk Uyumlu Bagaj kullanıyorum. Doğa Bisiklet'ten Mart ayında 110₺'ye almıştım, şimdi 130₺'ye yükselmiş ama yine de alınır. Bu fiyata daha iyisinin bulunabileceğini sanmıyorum.

300+ ₺'lik Zefal ve Topeak arka bagajlardan sağlamlık veya kullanışlılık bakımından eksiği yok, fazlası var. Topeak super tourist ve Zefal raider ile karşılaştırıldığı zaman tek dezavantajı 250 gr. fazladan ağırlığı. Taşıma kapasitesi 25 kg., Heybe çantaların sürtmemesi için ip veya bagaj lastiği gerebileceğiniz yuvalar mevcut.

Paket içeriğinden kadro üstünde montaj deliği olmayanlar için bağlantı aparatına kadar her şey çıkıyor. Montaj için bir kılavuz çıkmıyor ama bagajın fotoğrafından yola çıkarak 15 dakikada kurup bisiklete monte etmiştim ben.

233894 dosyayı görüntüle
Hocam Kron XC 100 HD 27.5 var uyumlu mu?

Merhabalar,
Bu ürüne uygun ofiste giyecek eşyalarımı koyabileceğim bir çanta almak istiyorum.
Tavsiyelerinizi duymak istiyorum.
Teşekkür ederim.1598434247326.png
1598434247326.png1598434247326.png

tarkanaslan
Şöyle bir şey almıştım 4 5 yıl önce hala kullanıyorum,eşya harici yalıtımlı yapısı sayesinde yiyecek içecekleri de serin tutuyor. (link)

• Beğen
Tepkiler: tarkanaslan
tarkanaslan
Şöyle bir şey almıştım 4 5 yıl önce hala kullanıyorum,eşya harici yalıtımlı yapısı sayesinde yiyecek içecekleri de serin tutuyor. (link)
Teşekkür ederim ama Aliexpresten almak çok mümkün değil sanırım...

Ben yıllardır alıyorum halende alıp beklediğim ürünler var,şimdiye kadar sorun yaşamadım.

Ben yıllardır alıyorum halende alıp beklediğim ürünler var,şimdiye kadar sorun yaşamadım.
kaç günde geliyor ortalama...
Bir de şimdi gümrük parası vs de çıkardılar...
Toplam kaç paraya mal oluyor acaba?

Teşekkür ederim ama Aliexpresten almak çok mümkün değil sanırım...
bende bu var aliexpresden almıştım az kullandım yol bisiklettine geçtiğimden kullanmıyorum.
bende başka sele altı çanta bakıyorum satmayı düşünuyorum düşünürseniz.
2020-08-27_14-35-17.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri