Scudo Sports

Bagaj tavsiyesi

@sametakca
Samet bey her zaman elimden geleni yaparım .diğer malzemelerle alakalıda soracağınız birşey olursa burda oluruz inşaallah

• Beğen
Tepkiler: sametakca
Scudo
@haldun31 teşekkürler
Turunuzu hayırlısı ile kazasiz belasiz tamamlarsiniz inşallah

@gmfaruk
Konu hortlamış farketmemişim tavsiye vermişim :hihi::hihi:

Sipariş verildi :)

Dosyalar

• Screenshot_2017-01-29-16-31-53.png
    Screenshot_2017-01-29-16-31-53.png
    22 KB · Okunma: 66
@sametakca Bu tarz bagajlara hiç güvenemiyorum. Zaten ağırlığı taşıyan seleye bir de koyacağınız yük kadar açılı bir ağırlık yüklüyor. Gerçi bu modelde alttan destek var. Tek sele borusundan bağlantılı olanları almak yerine ağırlığı arkada yayacak diğer (delikli kadrolar için) bagajı alıp bir aparat ile kullanmak da alternatiflerinizin arasında olsun.

Bisikletin kadro boyu da küçük sanırım o bagaja göre. o_O Biraz garip durmuş açıkcası..

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Bu hafta içindede takacaz herhalde çantayı bakalım

Ben çantanın baglantısını ortaya aldırmak zorunda kaldım

Yan korumalar kisa kalmaz inşallah

Ben kısa çanta almadım o yüzden orta kısmı heybe gibi bağlattım

• Beğen
Tepkiler: sametakca
Merhaba arkadaşlar; Merida 40-D var ben de bagaj ve çamurluk olarak bunları düşünüyorum ne diyorsunuz?

(link)

(link)

arkadaşlar 26 jant v fren bisikletime bagaj arıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
ghost se 1000 bisikletim

Öncelikle merhaba uzun zamandır takip ettiğim forumda aktif olarak il msjım bu bölümde bu konuya olacak "forum bağımlısının" başka bir konu altında yollamış olduğu bagajı görünce benim için doğru olan bagajın olduğunu anlayıp hemen sipariş ettim ve kısa sürede temin ettim 3 güne yakındırda kullanıyorum ve kadrosu üzerinde bagaj deliği olmaması sorununu tamamiyle ortadan kaldırdı benim için :) Kurulumu biraz zaman aldı sadece o kadar :) bende eve gidince resmini atarım

Arkadaşlar bu tür sele borusuna bağlanan bagajlarda alirken alüminyum değil,Çelik olanı almanızı tavsiye ederim.
Çelik olan kirilinca her yerde kaynatılır ama eliminyum olan zor.Ben bunun sıkıntısını cektim.
Tavsiyem çelik olanı alın.Kelepçe ile aşağı bağlanması güzel.Digerini(aliminyum) Şehir içinde 3-5 kilo hafif yük için kullanabilirsiniz.
Alıp heybe yükleyip uzun tur yapayım derseniz aliminyum sıkıntı olur.

Arkadaşlar 28 inc bisikletime bagaj almak istiyorum. 50-70 tl civarında görünümü güzel ve minimum 25 kg taşıyabilecek bagaj tavsiyesi olan var mı? Bisikletim V fren.

Geri