Scudo Sports

Bagaj tavsiyesi

@Serdaryildiz yorumunuz teşekkür ederim bunu almamda bi sorun yok o zaman sele kelepcesinden 10 cm yukarıya takılıyor dediniz destek bacaklar yetersiz diyorsunuz o zaman iade ederiz

Scudo
@sametakca yanlış ifade ettim galiba, sele kelepçesinden 10cm kadar yukarıya da takılabiliyor, ben tam dibinde kullanıyorum :uyku:

Samet bey bu bagaj deliği olmayan bisikletler için en ıygun sistem.serdar beyin söylediği yanda bulunan demirlerin çanta uzunluğuna göre yetersiz kalabildiği.ama çözülmeyecek bir sorun değil.şahsen ben taktım taş gibi sağlam oldu.ve ben kısa heybe kullandığım içinde sıkıntı olmadı

• Beğen
Tepkiler: Serdaryildiz
@haldun31 bagaj marka olaram linkteki marka mi bide n11 de atak bisiklette var bu tur hangisini alacağımı bilemedim

Hocam bunların hepsi çin malı .kimi 25 kg yazmış kimi 50 kg.bence buna takılmayın.bacakları çatala bağlayınca çok kuvvetli tutyor.üstüne bağajla herşeyi kaldırır ama insan olarak çocuk oturtabilrisiniz.

@Serdaryildiz
Serdar bey seleden baglanan tüm sistemleri inceledim.hepsinde so çare bu çıktı.boşuna başka şey aramaya gerek yok.malzeme kaliteside hepsinin aynı.işimizi fazlasıyle görecek bağaj bu.ben nasipse bunla irana gitmeye hazırlanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Serdaryildiz
@haldun31 hocam konuda gezinirken denk geldi, İran gezisi mi planlıyorsunuz? Ben de bu bahar düşünüyorum.

Hocam n11 deki açılmıyor

@S.Koca
Evet hocam ben yazın 45 gün sürecek bir tura çıkıyorum.

Rotanız nedir sakıncası yoksa? Ben Gürcistan-Azerbaycan-İran planlıyorum. Rota üzerinde bir çalışma yaptınızmı hiç? Bilgi alışverişinde bulunmak isterim.

@sametakca
Hocam tamda bunu aldım işte ve çok memnunum

@haldun31 sakıncası yoksa bisiklete takılı yüklü fotosu varsa atabilir misiniz

@S.Koca
Hocam ben sadce iran içinde ve fars bölgesinde yani tahran kum isfehan yezd şiraz düşünüyorum

@sametakca
Hocam fotosu yok şu anda emin olun çocuğu oturttum banamısın demedi

@haldun31 tamam önümüzdeki ay başında sipariş vereyim yavaş yavas yaza kadar tur icin malzeme toplayacagim bilgilerizden her zaman faydalanmak isterim teşekkürler

Sizede ALlah kolaylık versin hocam.rotanız çok güzel.ama ben biraz orda kısa süreli yaşam tarzı inceleyerek gezeceğim için.çok uzun rota yapamıyorum

Geri