Scudo Sports

Bagaj Deliği Olmayan Bisiklete Bagaj Nasıl Takılır ?

Maşaya matara kafesi takmak için (link)kullanabilirsiniz. Çok sağlam,yerinden oynamıyor.
@HakanAydn

Scudo
@Burak Altaç Kelepçesi lastik sanırım..Şekle girsin diye..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@HakanAydn Yalnız maşada zertz var, konfor ve titreşim sönümleme odaklı maşaya ekstradan yük ne kadar mantıklı tartışılır. Bence o bisiklet sana az geldi, Sana anca carraro cr-t World tour gelir :D İstemeyeceğin kadar bagajı herşeyi var.

@Burak B. Denk getiremedik, ama iyide oldu çok ağır..🙂
@Burak Altaç ozaman benim eliptik maşaya sarmaz o kelepçeler..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Burak B. Denk getiremedik, ama iyide oldu çok ağır..🙂
@Burak Altaç ozaman benim eliptik maşaya sarmaz o kelepçeler..
Senin maşada bendekine benziyor bir tane üstte bir tane altta çamurluk bağlantısı için yer var. Benim avantajım alüminyum olması şuradaki sistemlere benzer bir şeyler bakabilirsin. (link) Hiç olmadı bildiğimiz su hortumlarına takılan tipte kelepçe var, onlarla bir şeyler yapılır tabi maşayı çizmemek adına yırtılmış eski iç lastik ile destekli şekilde.

@HakanAydn Kelepçeler sıkılınca şekil alıyor. Ben,yuvarlak olmayan bagaj borusuna taktım,değişik bir şekli oluğu halde ,çok iyi şekil aldı.

Dosyalar

• IMG_20200604_182926.jpg
    IMG_20200604_182926.jpg
    1,3 MB · Okunma: 51
  • IMG_20200604_182950.jpg
    IMG_20200604_182950.jpg
    1,1 MB · Okunma: 46
Bisikletimin ön maşası da bagaj deliği yok. Sadece küçük bir çamurlu değdiği var.
Buraya uyku tulumu, matara gibi şeyler bağlayıp taşımak istiyorum.
Nasıl bir yöntem izlemeliyim. Muhakkak ywğanınız vardır.

Somunlu Doğalgaz Kelepçesi kullanılabilir mi?

A5ED80D3-3012-4B1E-B262-A98BCC6E787A.jpeg

Bildiğim kadarıyla aynı nedenle disk fren de takılamıyor, maşa deliği olan bisikletlerin yük kapasitesi diğerlerinden yüksek.

Devathlon'da satılan matara kafesi tutucular varmış. Sanki onlarla olur gibi bir şeyler..

Somunlu Doğalgaz Kelepçesi kullanılabilir mi?

287203 dosyayı görüntüle

Sele kelepçesini bununla değiştirip üst bağlantıları buna bağlayabilirsiniz:

unknown.png

(link) ya da (link)

İçinde kendisinden lastik varsa ya da maşayla arasına kesilmiş iç lastik koyarak alt bağlantıları da o doğalgaz kelepçesine yapabilirsiniz. Bunun yerine (link) ((link) biraz daha pahalı) da olur.

Alternatif olarak küçük iki delikli bir plakanın bir deliğini göbeğe bağlayıp diğer deliğe bagajı bağlayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Sele kelepçesini bununla değiştirip üst bağlantıları buna bağlayabilirsiniz:

unknown.png

(link) ya da (link)
Bunu yıllarca kullandım. İyi bir yöntem. Tek olumsuz yönü araba bagajına yüklerken sele borusunu çıkarıp takmak daha uzun sürüyor.

Teşekkür ederim. Çözümlere bakacağım 😌

Ooo gerçekten güzel olmuş bu, hayran kaldım.
Teşekkür ederim ⭐

• Beğen
Tepkiler: umutyalcin
Yok ya bunlar çok maliuetliymiş.
Bundan
(link)
Ya da bunun cırtlı olanından alıp 2 cırt çeksem de yeter gibi, uyku tulumunu koyacağım belki ni suşişesini filan. Ağır yük olmayacak yani.

Geri