Scudo Sports

Bagaj çantaları için su geçirmez kumaş temini

hauy

Daimi Üye
Tepki
317
İsim
Hüseyin
Başlangıç
2002—03
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba arkadaşlar fırsat reyonunda da belirttiğim gibi iki tane bagaj çantası sipariş ettim fakat su geçirmeme olayı hafif yağışlar için bende bu yüzden su geçirmeyen kumaş alıp kılıf yapma yoluna gitmeyi düşünüyorum fakat bir türlü bulamıyorum.Genel olarak hepsiburada da falan tek kullanımlık panço var ama tek kullanımlık şeyi ben ne yapayım ucuz bir panço tipi yağmurluk bulsam onun kumaşını da kullanabilirim.3 yıl önce yurtdışında iken çok ucuza pancho yağmurluk almıştım ( 1 euro diye hatırlıyorum) hala daha kullanırım onu kesmek istemiyorum.Bu özellikte kumaşları nereden bulabilirim? Bildiğiniz siteler veya yollar var mı ? Eğer bulabilirsem devamı "Kendin yap" projesi olacak . Şimdiden teşekkürler hepinize :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@shaqovictr güzelmiş aradığım şeye uygun :).Teşekkürler.. bu daha mantıklı olur sanırım dediğiniz gibi. Tek sıkıntı beklemek ona da yapacak bir şey yok. Bu arada dalgınlıkla konuyu "bisiklet seçimine "açmışım bunun için ayrıca özür dilerim okuyan herkesten

@hauy Ben olsam Aliexpress'e güvenmezdim. Ama şuna güvenebilirsiniz. Kullanıyorum.
(link)
Hacmi göründüğünden daha büyük

• Beğen
Tepkiler: hauy
Son yagmurlu turda cop posedi gecirmeknzorunda kalmistim:confused:

Brandacilarda su geçirmez kumaslar olabiliyor bak derim.

• Beğen
hocam büyük çöp poşetini al çanta boşken içerisine koy, eşyalarınıda poşetin içine at ağzını kapat al sana düşük bütçeli su geçirmez çanta işte:D

• Beğen
Tepkiler: hauy ve five
@hauy
Benimde 20LT bagaj çantam var ve bunun için Decathlonda satılan turuncu sırt çantası yağmurluğunu kullanıyorum. Pratik ve şık. İsterseniz sırt çantanızı korumak içinde kullanabilirsin. Bir taşla iki kuş.
://(link)

Note 4den yuvarlana yuvarlana gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Battal boy kalın çöp poseti en kral yağmurluk:)
Ben 2 tanede forforlu bant yapıştırdım hafta sonu gidiyorum :)

• Beğen
Geri