Yeni konu açmak istemedim. En azından Sigma'nın sele altı Tail Blazer'ı kadar etkili, dikkat çekiciliği yüksek , şehir içi ışıklandırmalarında dahi fark edilebilecek bagaj arkası stop lambası önerisi bekliyorum.
Ben bunu kullanıyorum biraz çocuk işi gibi dursa da oldukça menunum.
Gidona bağlanan kontrol panelindeki alttaki sarı sviçle sağ sol sinyal verme. Ü
stteki buttonlada stoplar açılıp kapanabiliyor 6-7 değişik fonksiyonda istediğiniz gibi yakabiliyorsunuz.
Fren yapıldığında fren stoplarınızın yanma özelliği de var benim bisikletim hd olduğu için bir türlü uyarlayamadığımdan o kısmın kablosunu kestim.
Birde dandirikten anaokulu zili gibii ses çıkaran saçma sapan korna özelliği var bir iki kere elim yanlışlıkla bastığımdan ve susmak bilmeyen o çırtlak sesi duymak istemediğimden korna buttonunu söktüm.
Gitti gidiyor üzerinden atak bisikletten almıştım 20tl fiyatı var kapıda ödeme seçeneğiyle alırsanız 26,5tl ye geliyor aynı ürünü Çanakkale-Biga da bir bisikletçide 15tl ye görmüştüm tabi orasının online satış yada şehir dışı gönderimi yok malesef
gittigidiyorda bulamadım ama sanalpazarda buldum resimden tam ürüna dı ve kodu gözüküyor. Sinyalli bisiklet lambası diye aratıncada sonuçlarda çıkıyor
(link)
@AliG. Hocam cevap için teşekkürler. Yalnız ben kız arkadaşım için alacağım ve imkanı yok sinyallerle falan uğraşmaz O Ayrıca biraz fazla cıvıl cıvıl olduğu için ve kendisi pembe rengini bile sevmeyen bir kız olduğu için o iş biraz yaş
Hocam en güzeli kendi seçecek Onun gözüne hoş görünmedimi dünyanın en güzelini de getirseniz beğenmezler, ben siz kendiniz için alacaksınız sandığım için kullandığımı göstermek istedim
@AliG. Hocam kendisine kalsa hiç almaz. Zaten, gidon ve sele altı için olan ışıkları da istemiyordu zorla alıştırdım Öneriniz için de tekrar teşekkür ederim hocam.