sezer_57 Forum Demirbaşı Kayıt 5 Mart 2012 Mesaj 425 Tepki 63 Şehir istanbul İsim Sezer Şentürk Bisiklet Trek 31 Mayıs 2013 #1 merhaba arkadaşlar bacak kılları kas gelişimini etkilermi? etkilerse yüzde kaç oranında etkiler? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
merhaba arkadaşlar bacak kılları kas gelişimini etkilermi? etkilerse yüzde kaç oranında etkiler? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
Muhammed Durgut Aktif Üye Kayıt 1 Temmuz 2012 Mesaj 133 Tepki 88 Şehir kayseri 31 Mayıs 2013 #2 Daha önce forumda okumuştum aklımda kaldığınca aktaracağım,kıllar herhangi bir kas gelişimini ve enerji tüketimi etkilemez sporcuların bacak kıllarını kesme sebepleri yaralandıklarında rahat tedavi için diye hatırlıyorum.
Daha önce forumda okumuştum aklımda kaldığınca aktaracağım,kıllar herhangi bir kas gelişimini ve enerji tüketimi etkilemez sporcuların bacak kıllarını kesme sebepleri yaralandıklarında rahat tedavi için diye hatırlıyorum.
sezer_57 Forum Demirbaşı Kayıt 5 Mart 2012 Mesaj 425 Tepki 63 Şehir istanbul İsim Sezer Şentürk Bisiklet Trek 31 Mayıs 2013 #3 eyvallah muhammed kardeşm bn birinden duymuştumda kas gelişimini yüzde 3 veya 4 engelliyo diye onun için sordum
eyvallah muhammed kardeşm bn birinden duymuştumda kas gelişimini yüzde 3 veya 4 engelliyo diye onun için sordum
S Serbay Akar Forum Demirbaşı Kayıt 26 Nisan 2010 Mesaj 584 Tepki 207 Şehir Ankara-Çankaya Bisiklet KTM 31 Mayıs 2013 #4 Buna benzer konular defalarca kez açıldı, araştırma yaparsanız göreceksiniz...