Scudo Sports

Bacaklarımı kullanırken sıkıntı yaşıyorum...

Tepki
3
İsim
Deniz Diren Karakaş
Bisiklet
Carraro
Günde 30 DK ve 60 DK arası makaraya biniyorum ve antreman sonunda Sağ bacağım da ağrı hiseddiyorum sol bacğımda hiç bir şey olmuyor :) 1 Haftadır evimdeki fitness bisikletinide antreman aracı olarak kullanmaya başladım. Ve şunu farkettim ben sadece sağ bacağımı kullanıyorum Daha doğrusu %80 sağ %20 sol diyelim. :):) :hhhhhh::hhhhhh: İki bacağımıda kullanmya çalısıyorum olmuyor :( Sol bacağımı nasıl kullanırım :)
Biliyorum saçma bir soru olmus :)

Scudo
SPD yani kilitli pedal al, sadece sol bacağını kullanarak sürüşler yap. Sürüşlerinin tamamını sol bacağınla yap demiyorum, arada sırada sağ bacağını devre dışı bırakarak sol bacağını kullanarak kısa sürüşler yap.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
İnsanların bir bacağı diğerine göre kısa olabilir ve bunu gündelik hatatta fark etmeyebilirler. Çünkü vücut bu eşitsizliğe kendini adapte eder. Çözüm için bike fit yaptıracaksınız.

Ortopedik bir rahatsızlık yok ise sanırım en mantıklısı fitness bisikletinle az çalıştığını düşündüğün bacağı çalıştırmak. Göz tembelliğin de bir göz bant ile kapatılır diğeri ile bakılması sağlanır bunda da aynı taktik izlenebilir.

• Beğen
Tepkiler: DenizDirenKarakaş
Geri