Scudo Sports

Bacak kıllarını ne yapmalı?

Yıllar önce göğüsleri keserken bacağa da girip pırıl pırıl etmiştim. Sonra dizinin arka kısmında (dizin katlanıp da cildin birbirine değdiği yer) pişik oldu. Acıdan duramaz hale geldim. Farkettim ki kıllar bir çeşit sürtünme engeli yaratıyor ve piştiği önlüyor.
Artık asla bacağa girmiyorum onun dışında saldır modundayim

Scudo
ortamı bozan herkesin gıcık olduğu tipler vardır ya. işte ben o kişi olarak geldim. genetik olarak az tüylü bisikletçi. :D
allah yardımcınız olsun :D
THE BACAK.jpg

geçenlerde de arabanın tekinden gençler seslenmişti. abi bacakları neyle alıyon diye. :)

@anzolot
hahhah, aynı durumdayız ama siz en azından benim gibi kıyıdan köşeden gizli okumak yerine açmışsınız konuyu, tebrikler.
Şaka bi yana, benim yöntemim de bildiğiniz traş makinelerinin en kısa başlığını takıp, bahse konu olan tüm bölgeleri aynı ölçüde almak. Not: Evliyim :hrkbuya:

(Denemediyseniz, traş makinesinin başlıklarını en uzundan başlayıp, denedikçe kısaltarak hem ortama uyum sağlar hem de daha iyi hissettiğinizi görürsünüz eminim. Ayrıca, şu duş sonrası kolay kurulanma olayına da tüm içtenliğimle katılıyorum! Büyük kolaylık! :) )

Meger ne cok kil sorunu olan varmis tüy dökucu kremler de var 15 20 lira bisey ama jilet etkisi yapiyo demislerdi .. O etkiyi yapmayan varsa is görebilir :) :)

Hamamotu tozu 2 paket alın aktardan. Az biraz suyla krem yapın,bekleyin. Sonuç acısız kıl alma işlemi tamamdır. Denendi onaylandı.:harika:

Para ayırıp lazer düşünüyorum, çünkü kıllar gerçekten problem yaratıyor. Mesela misafirliğe gidiyorum, ev tertemiz ama ben evde kalınca kolumdan bacağımdan sürekli dökülüyor. Sonra da o tertemiz evdeki tek kir dökülen kıllar oluyor, kimse birşey demese de bu bana yetiyor zaten.
Düşünsenize böyle birşey yaşadığınızı, moral bozucu değil mi?
Şimdilik jiletle bacakları alıyorum ama lazere yol göründü.

Ben bacağımda küçük bir bölgeyi aldım deneme amaçlı çook önceden.İnanır mısınız,o orman nasıl bir yılların birikimiyse,kaç ay oldu hala eski haline dönmedi.Ağda falan da kullanmadım jilet.

Lazerle komple bütün bacak olacak sanırım? yani sadece diz altı olursa komik olur sanırım :)

Evet sadece bacakla epey komedi çıkar :D Tüm vücut yaptıracağım.

@Asfalt Adamı [yt] o zaman epeyce vakit alır galiba :)
Ben çoook eskiden boyun altı için yaptırmıştım (kıl dönmesi vb.) küçük tabanca gibi vardır, bir ton atış yapıyordu küçük bölge olmasına rağmen bile epeyce lazer atışı ve vakit alıyordu.
Komple makine için farklı lazer silahı var galiba? :)

Hamamotu tozunu uzun vadede kullanan var mj acaba?

Ne kadar etkisi suruyor?
Butun vucuda kullanilabilir mi?
Tuy dokucu kremden daha mi iyi?

@Levent Kırça kişiden kişiye değişiyor. Benim kuzenim spor okuluna gittiği dönemde tüm vücuduna uyguluyordu. Bir arkadaşımda uyguladığında vücudunda tahrişe neden olmuştu. Ben bacağım bir dönem kullandım, kullandığım dönemde kullanma sıklığım değişmişti. misal ilk seferin sonrası 2 haftaysa 2'den 3'e geçerken 4 hafta gibi. Sonra baya bir ellemedim eski hallerine geri döndü bacaklarım. Yalnız bazen hiç kokmaz iken bazen çürük yumurta kokusu ortalığı kasıp kavuruyor. Benim için koku sıkıntısı yok daha önceki çalıştığım 2 iş sektöründe türlü acayip deneyimlediğim için çok sıkıntı yapmıyor.

Her bahar aynı absürt debelem...
Kış ayları kamuflaj altında kalan ve kısa tayt giyme arifesinde ne yapılacağına karar verilemeyen kıl-tüy durumları...
Nasıl rahat ediyorsanız öyle davranın.Kimin ne dediği çok ta önemli değil.
Alırsanız metroseksüel olmazsınız,-almayayım böyle iyi- diyenlerde tüylü gudubet olmaz:koptum:...

Henuz 6 aylik bisiklet deneyimimi yeni doldurmus olmamla beraber bu isi yazin ayni sekilde surduremeyecegimi dusunuyorum bu yuzden de kisa tayt ile sicak mevsimleri atlatmayi planliyorum ama kil isi benim de sinirimi bozuyor acikcasi zaten sicaktan resmen nefret eden bi insanim bunlar daha da sicak tutuyor aklimda agda ile tamamen alip bioderin tuy azaltici kremini kullanmak var kismen azaltmak istiyorum yani kullanan deneyimi olan var mi yada tavsiyesi olan?

Rahat bırakılmalı. :) Erkekte bacakta kıl olmasının bir mahsuru yok bence.Hani çok aşırıysa,çok siyah ve gürse lazerle yaktırın.Normal miktarda ise dert etmeyin bence.olmadı ince uzun tayt giyin veya bisiklet pantalonu kullanın.

Biz de iyi bisiklet kullanmanın sıralaması ne yazık ki şu şekilde 1 numara pahalı bir bisikletin olsun. 2 numara prof. kıyafetlere sahip ol. 3 numara teoride herşey hakkında lak lak et ama pratikte lastik bile değiştireme. 4 numara bacak kıllarını al daha prof. görün. 5 numara antreman yap iyi bisiklet kullan (Diğer 4 numara olursa 5 numaranın olması çok önemli değil) Şaka bir yana sözüm meclisten dışarı beni her şartta kurtaran videoya başvuracağım.

@Anonim
Ballı yulaf ezmesi yedin kahvaltıda anlaşılan ! Gunaydin

Geri