Scudo Sports

bacak kıllarını almak hakkında

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
arkadaşlar merhaba.bacak kıllarını almak hakkında ne düşünüyorsunuz.yazları bisiklet üstünde veya salonda kıllar çok terletiyor.ayrıca bacaklarım ince olduğundan ve kılların sıklığının normalden fazla olmasından dolayı şort giyince çirkin bir görüntü oluşuyor.havuzdan veya denizden çıkınca dümdüz bacağıma yapışıp pantolon gibi olmasıda ayrı konu :D.bacak kıllarını seyreltmenin yöntemi var mıdır pürüzsüz olmasını istemiyorum sadece azalsın yeter.epilasyon için para yok ağdanında acısına dayanacağımı hiç sanmıyorum jilette işi çıkmaza sokar sizce ne yapmalıyım.bacak kıllarını alan varsa hangi yöntemlerle aldıklarını yazabilirler mi ? ayrıca bacak kıllarının alınması konusunda ne düşünüyorsunuz ? toplumumuz malum otobüste orda burda meraklı bakışların odağı olmak istemiyorum sırıtmayacak bir yöntem lazım yani.

Scudo
Makine kullanın seyreltir hem.Ayrıca toplumun dediğinden size ne :D size belki salak aptal diyecekler boşverin asıl salak onlar hayatlarının tamamını trafikte geçirerek asıl garip onlar oluyo zaten :D

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Bacakları traş etmek - Sebebi nedir? - BisikletForum

Ağda sandığınız kadar acıtmıyor, roll on şeklinde olan sir ağdalar var rahatça yapabilirsin. Kişiye göre değişir tabi ama bende çok rahat 3-4 hafta kadar sürüyor tüylerin 2 cm kadar olması.
Ayrıca eğer ten rengi çok açık değilse yani tüy alındıktan sonra bembeyaz bir bacak çıkmayacaksa hiç sorun yok biraz da kas varsa gayet güzel gözüküyor.

tıraş makinesi benim için en mantıklı çözüm gibi görünüyor.bazı yerlerde gürleştirdiğini okudum jilet etkisi mi yaratıyor ve ne kadar sürede tekrar uzuyor ?

Geri