İLKER TAŞ
SPECİALİZED. S-WORKS M5 HARDTRAİLL ALL......
- Tepki
- 776
- İsim
- İLKER
- Bisiklet
- Scott
bu güne kadar ki olan bisiklet hayatımda babamdan hic bir zaman destek almadım hem maddi hem manevi ama annem her zaman yanımda omluştur
her konuda bu yüzden annemle bu konuda iyi geciniriz hatta kendiside
bisiklet sevdalısıdır tutmasam kendiside yarışacak ama ona beni izlemek ve bu ortamda bulunmakve otemiz orman havasını almak ona yetiyordur gelelim babama her yarış olduğunda kendisine gel baba gidelim en azından temiz hava alırsın yok gitmez nuda bırakın bisiklete binmemi pek tasvip etmez vay efendim eşşşek kadar adam oldun büyüdün askerden geldin evlenecen(daha kız yok ortada ) işte bunun gibi sebeplerden ötürü devemlı babamla bu konu yüzünden tartışırız hatta bazen küsmeler de olur neyse ve kackar antreman yarışlarının son serisi olan yarışa yine hazırlık yapmışam her zaman ki gibi annemle gidiyoruz ben yine dayanamadım baba gel bak temiz hava orman mangal tavuk dedim vay benim belim arıyor yok dişim arıyor gibi bildik baheneler üretmeye başladı yine i dedim ozaman biz sabah yola cıkıyoz eve gittim eşyalarımı son hazırlığımı yaptım atladım arabaya doğru annemlerin evine bir baktım babam elinde poşetler beni bekliyorlar beynimden vurulmaşa döndüm inanırmısınız gidene kadar allahım bu adama ne olduda geldi yoksa aşakamı geldi diye kendi kendime mırıldandım neyse geldik parkura ve babamın gözüyle gördüklerini sizlere burdan aktarayım
vaybe benim deli olandan başka delilerde varmış:rolleyes:
vay be bu adamlar bu arazide nasıl bislet kullanıyorlar
vaybe futbool kulüplerinden başka bisiklet kulüpleride varmış
vaybe benim olan gibi burda herkes taytlı kaskl
vaybe burda herkes bu sporu ciddi olarak yapıyor
vaybe demek bu olan her pazar bunun icin natreman yapıyormuş
vet daha bir sürü vaybeler var ama kısa tutacam:rolleyes:
evet bu yukarda yazılanları ben babama yıllarca ispatlıyamadım
ama dün hepsini anlatmama gerek kalmadan hepsini bire bir olarak yaşadı
yarış bitti bana dediği kelime hani niye derece yapamadın bende kem küm
böyleydi şöyleydi derken dediki daha sıkı antreman yapman lazım senin ne bu halin ölü tavuklara benziyon dedi:rolleyes: ve yarıştan sonrada evde bisiklet ve bisiklet sporu ve malzeme hakında soru bombardumanına yakalandım gece 02 00 kadar birifing verdim peder dilim damağım kurudu ama olsun doğru bir iş yapıyordum en azından bunu farkındaydım
işte arkadaşlar yakında babamıda yarışlarda görürseniz hic şaşırmayın
bu adam benim babam2 cocuk büyütmüş bir işci maşıyla
hepinize iyi forumlar dostca kalın