Scudo Sports

Babama Daha Soyleyemedım Allah Rızası İçin Bi Bakın Arkadasımda Diye Biliyor NG650 :(

@Erkin Kalender

Bak abicim, bu "Ben çektim, o da çeksin!" ya da "Benim geçtiğim yollardan o da geçsin!" düşüncesi, sen "çekmişler" tarafında isen, söylerken zevkli gelir. Ama aynısı sana karşı savunulduğunda yanlış olduğunu, bencilce davrandığını anlarsın.

@celep

Sunulan fikir gayet hoş. Ben de yardımcı olurum. Yusuf bunu beğendi.

Scudo
@celep

Nakdi durumum iyi değil, ama daha önce de dediğim gibi ilk planda elimde fazla olan SLX ön aktarıcı verebilirim. Sonrasında yine bakarım eksik kalan malzemelere göre...

• Beğen
Tepkiler: Sey_Yeah
@ebubekir sözbir

Konuyu açan arkadaş, bu mesajdan sonra bir daha yazmamış. Ya bisikleti buldu, ya "buradan bir fayda yok" dedi, ya da yazdıkları gerçeği çok yansıtmıyordu diye düşünüyorum.
Bisiklet toplayıp vermeyi düşünüyorsanız önce kendisine ulaşmanız lazım.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Çakır
535 Liraya Bisiklet Almıştım 3 4 Sene Önce.Babamı Zorla İkna Etmiştim bir de Babam Denizli'de Görevdeydi...Neyse Aldım Bisikleti Taksidinin Daha Yarısı Bitmeden Alt Katta Oturan Bayanların Eve Geç Gelmesi Birde Kapıyı Açık Unutmalarından Dolayı Bisiklet Tokat oldu bir gecede...Zar Zor Onun Taksidini Bitirdim birde babam geldiğinde hani yeni bisikletin dediğinde göstermelik 240 liraya bisiklet aldım..O Sene bi geçmemişti.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Çakır
@Fanonn

Hortumcu muydu neydi :D Baktı hep gariban, dediğin gibi "burdan bi şey çıkmaz" deyip yeni forumlara yelken açtı :) İşin şakası tabi bu. İnşaallah bizi duyar da tekrar döner, bi iyiliğimiz dokunmuş olur çocuğa.

• Beğen
Tepkiler: Fanonn
Geri