A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 13 Eylül 2013 #1 Yarın sabah Babaeski'den Lüleburgaz'a gidip beklemeden döneceğim. Gelmek isteyen olursa birlikte gidebiliriz. İyi günler.
Yarın sabah Babaeski'den Lüleburgaz'a gidip beklemeden döneceğim. Gelmek isteyen olursa birlikte gidebiliriz. İyi günler.
HakanAydın55 Forum Demirbaşı Kayıt 28 Mart 2011 Mesaj 597 Tepki 375 Şehir Kırklareli/BABAESKİ Bisiklet Mosso 13 Eylül 2013 #2 öğleden sonra 14:00 gibi arkadaşla gideceğiz.....
C Cihan Soyugazi Aktif Üye Kayıt 10 Mart 2013 Mesaj 129 Tepki 19 Şehir Atakoy 5.kisim Bisiklet Specialized 13 Eylül 2013 #3 Lüleburgaz da acemiliğimi Babaeski de usta birliğini yaptım.O günler gözümün önünden geçti bir anda. Size iyi pedallamalar
Lüleburgaz da acemiliğimi Babaeski de usta birliğini yaptım.O günler gözümün önünden geçti bir anda. Size iyi pedallamalar
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 13 Eylül 2013 #4 öğleden önce eşim çalışacak. Ben de bu yüzden öğleden önce yapmak istiyorum. Ama mutlaka birlikte bir plan denk getiririz. İyi akşamlar.
öğleden önce eşim çalışacak. Ben de bu yüzden öğleden önce yapmak istiyorum. Ama mutlaka birlikte bir plan denk getiririz. İyi akşamlar.
C caner kangal Üye Kayıt 14 Eylül 2013 Mesaj 3 Tepki 0 Şehir babaeski Bisiklet Kron 14 Eylül 2013 #5 merhaba arkadaşlar babaeskiliyim ve siteye yeni üye oldum..bir bisiklet grubumuz var sizleride aramıza bekleriz facebook babaeski bisiklet kulübü adı altında..görüşmek üzere
merhaba arkadaşlar babaeskiliyim ve siteye yeni üye oldum..bir bisiklet grubumuz var sizleride aramıza bekleriz facebook babaeski bisiklet kulübü adı altında..görüşmek üzere