Scudo Sports

Baba oğul gezmece

Scudo
@celikkadro
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, ayrıca fikrinize de katılıyorum, onlarla zamanı dolu dolu yaşamak verebileceklerimizin eniyisi gerçekten.

Allah bağışlasın
mikrobu bulaştırmışsin erkeğe ;)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bag
@ahmetbag görmeyi en sevdiğim görüntülerden biriside bu. hem onlar hemde bizler için en iyisi bu. çocuklarımızla bu tarz aktivitelerin onları günümüzde her koldan etraflarını saran kötülüklerdende uzak tutacağını düşünüyorum. Babasıyla bu şekilde kaliteli vakit geçiren bir çocuğu dışarıdan art niyetli biri hangi sahte vaatle kandırabilirki?
Bende kızımla aynı durumda olmak için uğraşıyorum.

@serkant yakıt
sana katılmamak mümkün değil dostum, elimden geldiğince tüm vaktimi onlara ayırmış durumdayım, dilerim uğraşılarınızın karşılığı size mutluluk ve huzur olarak döner

@ahmetbag cümlemize inşallah. Gerçekten çok kötü ve zor zamanlardan geçiyoruz. şimdi çocukların bizim gibi kaliteli bir çocukluk yaşabilmeleri çok zor. Bu arada ben henüz bisikletini almadım ancak scooterı için kaskını vs. aldım. kask takmaya iyice alıştı. yazada karnesiyle beraber bisikletini alıcam. o zaman kadar özel olarak onun için yaptırdığım bisiklet koltuğu ile sedona şehir bisikletinin arkasında gezilerime katılmaya devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Gerçekten çok güzel. Ben pusetini bile hazırladım sadece evlenip çocuk yapmak kaldı geri :( imrendim gerçekten.

@Seymour Glass
Rica ederim Seymour bey, teveccühünüz. Onun yanında öyle görünüyoruz diyelim, sayesinde çevrem aydınlanıyor nefes almak tad almaya dönüşüyor ,velhasıl sebeplenmiş oldum. Güzel sözleriniz için teşekkürler.

MaşaAllah dostum ne mutlu kareler bunlar :)

• Beğen
Maaşallah, fazla sarmasın oğlan ama benim kız gibi "kar yağıyor baba" diyerek trainer'a da musallat olmasın :)

• Beğen
@gokhantig
:) Ozamanda kendim ettim kendim buldum dinleriz galiba

Yeni evlenmişi birisi olarak kıskanmadım desem olmaz :) Çok taktir ettim sizi. Darısı başıma inşallah.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri