Okan Örs
DALGACI DENİZ AYVALIK
- Tepki
- 828
- Bisiklet
- Focus
Kış gelince herkes yine iç-dış giyimde farklı alternatif arayışlarına başladı.
Benim önerim de yaklaşık 2 yıldır ürünlerini kullandığım facebook da sayfası olan B29.
6-7 farklı ürün aldım bu süre içersinde.Ürünler, orjinal ürünlerin outletleri.
Referans olarak kullanan baya da bir pro sporcu var.
Ürünü alırken kapıda ödeme yapmanız ya da postaneden teslim alırken ödeme yapmanız da büyük kolaylık.
50-60 TL. ye alt üst termal takım-tek tek olursa25-35 tl. arası-kaliteli ürünler bulmanız mümkün.
Bir göz atın derim.
Arkadaş(Yücel Bayrak) Avcılar İstanbul da yeni mağaza da açtı.Adres bilgileri sayfada mevcut.Ben İstanbul da yaşamadığımdan henüz gitmedim.Orada ürünleri görmeniz de mümkün.
(link)
Not:Geçen hafta aldığm 2 adet black crevice nin 2. katman ürünleri şiddetle önerilir.(orjinal fiyatlarını lütfen araştırın.
Bence fırsat!
Yolu düşen uğrasın,tükenmeden!
(link)
(link)
Benim önerim de yaklaşık 2 yıldır ürünlerini kullandığım facebook da sayfası olan B29.
6-7 farklı ürün aldım bu süre içersinde.Ürünler, orjinal ürünlerin outletleri.
Referans olarak kullanan baya da bir pro sporcu var.
Ürünü alırken kapıda ödeme yapmanız ya da postaneden teslim alırken ödeme yapmanız da büyük kolaylık.
50-60 TL. ye alt üst termal takım-tek tek olursa25-35 tl. arası-kaliteli ürünler bulmanız mümkün.
Bir göz atın derim.
Arkadaş(Yücel Bayrak) Avcılar İstanbul da yeni mağaza da açtı.Adres bilgileri sayfada mevcut.Ben İstanbul da yaşamadığımdan henüz gitmedim.Orada ürünleri görmeniz de mümkün.
(link)
Not:Geçen hafta aldığm 2 adet black crevice nin 2. katman ürünleri şiddetle önerilir.(orjinal fiyatlarını lütfen araştırın.
Bence fırsat!
Yolu düşen uğrasın,tükenmeden!
(link)
(link)