Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Arkadaşlar,

Ben bitanede dağ bisikleti alim en iyisi. Hangi marka ve modeli tavsiye ediyorsunuz. Ekonomik bişi olsun, dağ bisikletine çok para vermek istemiyorum. Tipsiz, şekilsiz bişey bu dağ bisikletleri...

@szgn
uvvvvvvvvvvvvvvv kardaş pastalara bak
şapır şupur
valla canım pasta çekti ne yalan söyleyeyim
trinity nice nice bisikletli yıllara derim
sezgin büyüksün resimler ultra
robocop

@szgn

@Sezgin fotoğraflar harika gitmiş kadar oldum.

@Berk ancak bugün foruma girdim ve bana özel posta ile gönderdiğin doğumgünü partisi davetini aldım. Eğer dün alsaydım kesin gelirdim, yanımda da 100mW'lık u.d. yeşil lazerlerimi de getirirdim :)

@Elmas nice mutlu yıllara değerli kaptan, bir sonrakinde görüşmek üzere

Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan

@tunacalis

karizma ve kalite + asalet arıyorsan markayı biliyorsun . saldırcanoooo

okum ve yayım
toprağa gömülü olan amma sonra çıkardığım
savaş baltamla
aytekin dostumun ve tüm beylik düzü pedalşörlerinin hizmetindeyim
robocop karbon apaçi

@tunacalis

tuna forumda ikinci ellerde iyi bisikletler var onlara baka bilirsin olmadı cüneyt'ın kosova bisiklet diye bir yer biliyor orada var geçen sezon ucuz onlara baka bilirsin

@tunacalis

Tuna bence ana bisikletin olarak yol bisikleti ile dağ bisikletinin melezi olan hybrid bir bisiklet al. Böylece hem yol bisikletinin kıvraklığını, hızlılığını (28") ve zarifliğini :)hem de dağ bisikletinin ön amortisör, sele amörtisörü, orta geniş lastik (35-37 mm) gibi özelliklerini birarada kullanabilirsin.

Hybrid bisikletler:
1) Trek 7000 serisi
2) scott sportster serisi
3) corratec x-trail serisi
4) corratec superbow serisi (26" ve 28" seçenek mevcut)
5) Kron CT 1000

Hesaplı olması için takas yapabilir, ya da ikinci el de bakabilirsin...

Daha çok düz yolda (girintili çıkıntılı olsa da) ve arada sırada hafif arazi şartlarında kullanım için bence en iyisi bir hybrid bisiklet.

Ben de Hybrid Trek kullanıyorum biliyorsun.

Selamlar, sevgiler, bisikletle kal
Ercan

sezgin gerçekten seni akşam karakola götürdülermi???

beki neden????

senin olduğunu nereden allamışlar?

gesha(link)
tuna bisiklet dostum buna ne
dersin
ben öldüm bittim artık
robocop

@ercan o&o

:):) Cift lazer gosterisi yapardık o zaman...:D :D Seneye kısmet olursa insallah... :) :) Cok tesekkur ederim...:) :)

Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: ercan o&o
@halil atalay

anlatayım halil kardeşim.

komser bana dediki , halil diye birini tanıyor musun . yok dedim tanımayrum . yalancı köppek diyip bana bir yumruk çaktı . o an senin tesislerde indirim yaptırmak için kimliğini gösterdiğin aklıma geldi . oradan kayıtları incelemişler. yav dedim ne halili tanımıyorum öyle birini , sus ülen bin arabaya dediler. meğer herifler uydudan hepimizin fotoğraflarını çekmişler. onlarında blogu var heralde . belki yayınlamışlardır fotoğrafları ne bilelim dimi . seni ele vermemek için kodese girmeye razı oldum. yoksa avcılarda yolda sizinle konuşan trafik polisleri niye geldi sanıyorsun .

hey yavrum hey . uyuma halil etraf ajan dolu . uyanın .

selam ekip
burada bişey açıklamak durumundayım
bu saate kadar uzun uzun düşündüm taşındım
siz değerli arkadaşlarımız ve sayın kaptanımız huzurunda aldığım bu kararı üzülerek ve büzülerek açıklamak zorundayım
herkesin bildiği gibi dün gece yaşananlar harikaydı hepimiz çok eğlendik ama belkide biraz dozu kaçırdık ve bilindiği üzere taşkınlıklarımız önce devlet hava meydanları emniyeti başta olmak üzere ibb güvenlik ekipleri ve bakırköy emniyetine bağlı polis ekiplerine zoranlar yaşattı sonuç olarak aramızdan sezgin arkadaşımızın üstün ekip ruhu anlayışı ve kıvrak zekası ile makineden çaktırmadan fotoları delete etmesi ve yoğun pisikolojik ve ruhsal baskı altında olmasına rağmen hakkımızda hiç bir ipucu vermemesi büyük takdiri hakediyor bende çareyi düngece beylik düzüne kaçmakta buldum çünkü mahallede bisikletli dense gösterilecek tek kişi benim bu yüzden ancak sabaha karşı mahalleye girebildim neyse arkadaşlar ben bukadar ekşını kaldıramayacağım bu yüzden bir müddet bisikletle olan aktivitelerime ara vermek zorundayım en azında bisikletlerimin renklerini yada komple kendilerini değiştirmek zorunda kalabilirim artık bunları anadolunun ücra bir köşesinde pedal hasreti çeken kardeşlerimize gönderebilirim yani ben içeri girmek istemiyorum sezgin bana nasıl bi yer olduğunu anlattı arkadaşlar benim sevdiklerim var sevenlerim var ben hayatı yaşamayı seviyorum lütfen anlayış gösterin hakkınızı helal edin

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri