Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
:):):)

Arkadaslar inanın hala hatırladıkca kahkaha atıyorum...:):) Benim icin inanılmaz guzel bir dogum gunu partisi idi gercekten...Cıragan'da yapılsaydı bu kadar mutlu olmazdım yaw...Ne diyecegimi bilemiyorum...:):)

Unutulmaz bir aksamdı...Oncelikle gecenin mimarına ( Sn.Aytekin Erzan ) ve beni yalnız bırakmayan tum pedal dostlarıma cok cok cok tesekkur ederim...:):)

Yayınladıgım listeden hediye secip getiren tum arkadaslarıma da tesekkuru bir borc bilirim..:) Inanın tum bunlar size yol,su,elektrik olarak geri donecektir arkadaslar...:D :D

En derin sevgilerimle....

Scudo
@kudu

Ekşın ki ne ekşın Kudret Abi

Bence Çarşambaları bizi nasıl yakalayacağını düşünme. Çarşambaları bizden nasıl kaçacağını düşün sen.:D Gittiğimiz yerde vukaat yaratıyoruz.:eek:

Bu arada Sezgin kodesten çıkmış arkadaşlar. Durumu şuan iyi sayılır. :smily143:polis teşkilatı sorguda baya bi zorlamış ama Sezgin yerimizi söylememiş. :violent-s

Ayrıca dün akşam da İ.Ü. Avcılar kampüsünün orada bizim yanımızada polis aracı yanaştı.:eek: " nereden geliyorsunuz " diye sordu. Aytekin Abi'de Florya Sahilden demesinmi.:Ahhh-1660 Tamam şimdi ayvayı yedik diye düşündüm. Polisler " uçakları lazer ışını ve havai fişeklerle düşürmeye çalışan bisikletli teroristleri bulduk " diye anons yapıp bizi içeri atacaklar şimdi dedim.:000002158 Ama korkulan olmadı. " Dikkatli gidin " dediler. Bizde yolumuza devam ettik.:vroam:

Demeeeeek Emniyet teşkilatı bisiiiii izliooo:D hadeeee bakeeeeeem;)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: szgn
Trinity doğum günün kutlu olsun. Hafta sonundaki geziden dolayı bisikletin yürüyen aksamlarından cazır cuzur sesler geliyodu. Temizlemeden çıkmak istemedim, bu nedenle partiyi kaçırdım :(

İlk defa bisikletimin parçalarını söktüm, arkadaki küçük dişlileri çıkardım ve zinciri tekrar takabilmem, youtube'daki gibi hiçte 10 dakka sürmedi. Gece 1 de yatana kadar çalışmalarım devam etti. Bugünişe gitmediğim için küçük rütujlarıda bugün ancak bitirdim.

Bisiklet sürüşüyle, bakımıyla tam bi hobi oldu yahu....

Herkese tavsiye ediyorum....

Bol pedallı günler.....

@tunacalis

Bisiklet tamiri zamanlaman kötü olmuş Tuna.. Ama akşam yağmurlu dönüşte senin lastiği patlatma ihtimalin çok yüksekti, o nedenle belki de iyi oldu gelmediğin.. :D

@trinity72
trinity bisiklet dostum demek
sosyal tesisi yıktınız bir daha böyle yıkma ekşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşııın da önceden
benide çağırın tnt leri getiriyim be yahu
robocop

@cuneytmetin

Vaaay, şimdi böylemi olduk...Tekerlek patlaması heee!!!. Bende bankamatik, kredi kartı dersem, sana bişiler hatırlatır mı ???:D :D :D

Bu arada Cüneyt, biz yağmuru çok sevdik, arkadaşlar anlatmıştır, belgrad gezisini. Muhakkak bi gün dene yağmurda sürmeyi çok eğlenceli. Çocukluk günlerimize döndük...

@BERKERO
allah ekşııııııııııııııııııııııııııın be yahu
tnt leri getiriyorum savaş baltamı topraktan çıkarıyorum
beylik düzü pedalşörlerine yamuk ha
savulun sosyal tesisler avyayı yediniz
ahiyakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ahyak
ahyak
robocop karbon apaçi

Tekerlek patlaması ve kredi kartı :)) kop kop kop:))
Bayağı güzel geçmiş anlaşılan. Vallaha çok katılmak istedim. Ancak hasta olduğum için gelemedim. Fotoğrafları koyunda görelim bari:)
Trinity doğum günün kutlu olsun. Yaşı sormaya gerek yok nick söylüyor zati:)

@tunacalis

@tunacalis

Sorma Finansbank'tan tiksindim :) Avcılar yokuşunda yokluğunu hissettik ama gerçekten yokuş köstebek tarlası gibi olmuş. Heryeri kazmışlar. Umarım haftaya kadar asfaltlarlar. Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: BERKERO ve szgn
@fairway

Selim'cim bi yanlıs anlasılma olmasın dun aksam ne lastik patladı ne de kredi kartı odemesi yapıldı...Dun aksam eksının alası vardı...:D :D :D Bugun asistanıma anlattım dun aksam olanları da kız baya bi guldu ve hakkatten cılgınlıkmıs yaptıgınız dedi...:D:D Bir araya geldigimizde cektigimiz videoyu izletiriz sana...:D :D :D

Tekrar gecmis olsun... :):)

@trinity72
tühhhhhhhhhhhhhhh
videoyu seyredemiyeceğiz
meraktan çatır çatır çatlayacağım
robocop

@kudu

Kudret Abi video surekli yanımda olacak...Artık ilk karsılastıgımızda izlersin valla...:):):)

Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
merhaba millet ,

etkinlik fotoğraflarımızdan bazılarını, yine bizim ortak olarak paylaşım yapabilieceğimiz, bir başka blog sayfasına yükledim . (link), eski okuyucularım tarafından tepki görmeye başladı , bu yüzden bisiklet ve grup etkinliğinde paylaşıma eklenecek fotoğrafları artık bu linkten görebilir ve download edebilirsiniz . ayrıca, mert kaptanım, dün akşam neler olduğunu sormuş . hadi gündüz ben bağlanamıyorum , bağlanan arkadaşlar biraz anlatabilirdi , fotoğraflar benden , anlatması sizden .

fotoğraflar :

(link)

@szgn
sezgihan teşekkür şükran şükran
yeni link hattı için
anlatmasınlar
anlatmasınlar
kaptan mert benim gibi meraktan çatlasın

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri