Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@BERKERO

Berk'cim farkettim ve hemen duzelttim zaten listeyi...Ben Kask farından bahsetmek istemistim ama yanlıs yazmısım yaw...:D :D :D

Scudo
Nice yıllara Elmas hanım. Akşam yanınızda olmak isterdim ama, maalesef orada bulunamayacağım. Tüm abilerime, ablalarıma ve kardeşlerime iyi eğlenceler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: trinity72
Arkadaşlar şu 150 euroluk arka farlardan isteyen var mı? Sezgin bu gün isteğe göre almaya gidecek. 2 det kalem pille birlikte 3 TL İsteyenler için farlar bu akşam teslim edilecek.

Far özelliği:

1- 6 ledli
2- 5 fonksiyonlu
3- Çin malı. Dayanıklılık garantisi yoktur.

@Nedret Günaydın

Her cesit pasta mevcutmus...Organizasyon firmam bu sekilde bilgi verdi... :):):) :D :D :D

Arkadaşlar

Sezgin arkadaşımızın telefonu pazar günü Belgrat gezisinde aşırı su yutması sonucu mefta olmuştur.:( Evinde kullanılmayan telefonu olan varsa getirmenizi istiyor.:rolleyes: Marka model farketmiyor. " Takoz " diye tabir edilen telefonlardan da olur.:p Ayrıca akşam getireceği arka farlar ile de takas yapılabilir.:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@trinity72
mutlu yıllar umarım nice bisikletki doslara dosluklari olur insallah aksam görüsürüz e5 metrobus üsgecitin altında yan yolda beklerim sizi ok.

@bixekolik

Tesekkur ederim...:) :) Telefonda da konustugumuz uzere seni alacagımız nokta Deniz Koskler Mahallesi'nin girisindeki heykelin onu seklinde degismistir...Takip eden arkadaslara duyurulur...:D :D

@trinity72

Doğum günün kutlu olsun kaptan, bol pedallı günler....:winkenlux

merhaba diyemiyorum , eve varmadan 8 polis aracı florya kavşağında beni çeverdiler ama ne çevirme , ben bisikletçi değilim , diye bas bağır bağırsamda polislere inandıramadım . omuzlarında bolca yıldız olan alın bunu alın bunu dedi , yaka paça götürüldüm . meğer kamiser başta olmak üzere bütün polisler benim blogu takip ediyorlarmış . polis arabasına bindiğimde bir de ne göreyim . meğer kimlik kontrolu için verilen bilgisayardan bizim garipçe gezisi fotoğraflarını inceliyorlar. oradan hepinizi tespit edecekler umarım hemen eve varırsınız. hoş sohbet muhabbet , paçayı kaptırdık madem . yav dedim bari foruma bir meşaj atayım millet fotoğrafları bekliyor , iyi at hadi dediler , fotoğrafları da yükliyim dedim , olmaz dediler.polis arabalarındaki internet çok yavaşmış . sabaha kadar bitmezmiş, kodesten çıkar çıkmaz fotolar burda .

ben size yapmayalım dedim !

tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüh
yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kaçırdık muhabbeti
acaba çarşambaları sizi nasıl yakalarım diye düşünüyorum
tüm katılımcı arkadaşları kutlarım
sezgin kodesin yerini yaz tünel kazarak geliyorum

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri