Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Hay Allahım, teşekkürler arkadaşlar, bana doğum günü partisi düzenleyeceğiniz hiç aklıma gelmemişti....

Gezi perşembe olsun...Ben hala ıslağım hafta sonundaki geziden dolayı...

@tunacalis
hay allah
söylesene tunacalis bisiklet dostum o vakit pazar günü büyük ada turunda
toprak yola girilmeyecek (senin için) zaten toprak yol yok gibi bir şey
iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun nice yıllara
robocop

@tunacalis

Tuna'cım profilden de baktım ama goremedim...Senin dogum gunun kac Subat ?? hem dogumgunu cocugu ol hem de kutlamaya gelme olmaz...kurutucuya gir kuru gerekirse...:D :D :D ben bilmem madem dogumgunu cocugu olacaksın gelmelisin...:D :D :D

Ikı kutlama bir arada olacak bu durumda...Ne guzel.....

Selamlar...

@seykem

Kemal'cim cok tesekkur ederim...Cok naziksin...Sevgilerimle...:) :)

@tunacalis

:D :D :D Hay Allah...:D :D :D Neyse bi sey kalmamıs yaw...:D :D :D

Pastayı kacırma derim ve beklerim...:)

Selamlar...

@szgn

Sen kendin fotograf makinen ile gel yeter Sezgin'cim...:):)

merhaba arkadaşlar ,

sizinle ayakkabı izolasyonu projemi paylaşmak istiyorum . bazı konularda , çok hassas olduğumu belirtmek isterim .

dalga geçmek isteyenler olabilir , bunu lütfen mail yoluyla yapsınlar , bu alanı meşkul etmeyelim .

dalga geçmek isteyenler için : sezgihan@msn.com

projeyi görmek isteyenler içim .

(link)

sevgi ve muhabbetle

@szgn

Geçmiş doğumgünün kutlu olsun Trinity !!

Sezginciğim 1 milyoncudan Elmas'a şu 150 euro luk lambalardan birkaçtane alalım. :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: trinity72
müdür sen gel bakımıda yaparız ne lazım bana yaz bu akşam tarihi çoğunluğu yakalamamız lazım kaptanımızı bu mutsuz gününde yalnız bırakmayalım hem pasta meyve kurabiye kuruyemiş ve sınırsız yerli içkiyi kim kaçırmak ister

• Beğen
Tepkiler: cuneytmetin
:) Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında Carsamba gunu cogunlukla bulutlu gorundugu icin 11.02.2009 Carsamba aksamı ( yani bu aksam ) gerceklestirilecektir...

Ayrıca bu gezimizde 1 gun gecikmeli de olsa bir dogum gunu kutlaması var...:) :)

Alınabilecek hediyeler listesi asagıdaki gibidir...:D :D Lutfen birini seciniz...:D :D

Kıslık bisiklet eldiveni
Far lambası
Nabız ve Kalori Olcer ( Iyi bir marka tercihimdir )
Saat Pili
Kalem Pil
Telsiz
Cadır
Uyku Tulumu
MP3 Calar
Isıtıcılı Corap

:D :D :D :D

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 11.02.2009 Carsamba
Guzergah : B.duzunden FLORYA'ya ... Varıs noktamızda dogum gunu kutlaması ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) Sezgin
5 ) ........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Arkadaşlar ben geliyorum.
İzmir'den kuzenim geldi, o da gelmek istiyor.
Akşam görüşürüz.

Elmas doğum günün kutlu olsun.
Akşam hediyemi getiriyorum :)

• Beğen
Tepkiler: trinity72
Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında Carsamba gunu cogunlukla bulutlu gorundugu icin 11.02.2009 Carsamba aksamı ( yani bu aksam ) gerceklestirilecektir...

Ayrıca bu gezimizde 1 gun gecikmeli de olsa bir dogum gunu kutlaması var...

Alınabilecek hediyeler listesi asagıdaki gibidir... Lutfen birini seciniz...

Kıslık bisiklet eldiveni
Far lambası
Saat Pili
Kalem Pil
Telsiz
Cadır
Uyku Tulumu
MP3 Calar
Isıtıcılı Corap

Guzergah : B.duzunden FLORYA'ya ... Varıs noktamızda dogum gunu kutlaması ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) Sezgin
5 ) Cuneyt
6 ) Cuneyt'in Izmir'den kuzeni
7 ) Halil
8 ) Sinarit ( yetismeye calısacak )
9 ) Komboz ( yetismeye calısacak )
10 ) ........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

@BERKERO

Berk'cim hatırlarsan o lambalardan bende var...Lambaya ihtiyac yok yani...Hediye listesi yayınladım biliyosun...hahahhahaha :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) Sezgin
5 ) Cuneyt
7 ) Halil
10 )fairway(yetişmeye çalışacak)
@trinity72

Arkadaslar ,

Ayrıca bu gezimizde 1 gun gecikmeli de olsa bir dogum gunu kutlaması var...

Son alınan haberlere gore gercek bir Havai Fisek gosterisi de olacakmıs...hahahahahahah :):):)

Alınabilecek hediyeler listesi asagıdaki gibidir... :D :D Lutfen birini seciniz... :D :D

Kıslık bisiklet eldiveni
Kask lambası
Saat Pili
Kalem Pil ( Sarj edilebilir )
Telsiz
Cadır
Uyku Tulumu
MP3 Calar
Isıtıcılı Corap
Bisiklet forması
Camel Bag canta icin Su Poseti ( Bi tane 2 lt.lik Bike & Outdoor Bakırkoy magazasında var ..:D )

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) Sezgin
5 ) Cuneyt
7 ) Halil
10 ) Fairway ( yetismeye calısacak )
11 ) ........

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri