Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
arkadaslar size iyi eglencelerr pedaliniz her daim donsun ben de sizin ile olmak isterdim ama onemli isim oldugun dan oturu olamiyorum iiyi eglenceler .......

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
Scudo
Merhaba katılamayacağımı üzülerek bildiririm, soğuk algınlığım var halsizim, size iyi sürüşler,

Sevgili Berk ve Elmas katılımınız için teşekkür ediyoruz
Elmas hanıma anne şefkatiyle dağıttığı sucuk ekmek ve kahveden dolayı
Berk'e ise fotoğraf çekiminden dolayı çok çok çok teşekkürler artık hep bekliyoruz :)

:):):)

Cok keyifli bir Pazar gunu gecirdik...O'na gore ilk defa boyle uzun bir tura cıkan Halil arkadasımızı performansından dolayı kutluyorum...:):)

En sonunda Aytekin Bey ile de tanıstık...Ekip olarak kendisine elimizden geldigince seyirci destegi saglamaya gayret gosterdik ve sanırım basarılı da olduk..:):)

Avrupa Yakası pedalsorleri de oradaydı...Seyirci olarak onlara da destegimizi verdik...:):)

Berk'cim fotoları bekliyoruz...:):) Tekrar ellerine,yuregine ve ayagına saglık..:):)

Selamlar...

@Hasan DÜKKANCI

Geçmiş olsun Hasan Abi. En kısa zamanda seni aramızda görmek dileklerimle... :)

@KER-EM

Birşey değil Keremciğim ne demek. Seyirci olarak her zaman arkandayız ve her zaman desteklemeye devam edeceğiz.

çok erken kalkarak hemde pazar günü uzun yol kayedip geldiğiniz için çok teşekkürler yarış öncesi ve sonrası gerçekten çok yardımcı oldunuz size minnettarım ve her tur dönüşümde yaptığınız tezahüratlı destek çok önemliydi ama hiç bi işe yaramadı şaka şaka siz olmasaydınız gerçekten çok zor durumda kalırdım berk, halil ile tanışmak gercekten güzeldi umarım daha birçok organizasyonda birlikte bineriz elmas hanıma bir çift sözüm olacak elmas hanım benim makinayla başkalarının resmini çkmişsiniz ve kart dolmuş sadece 1 adet resmim var bu nasıl bi iş anlamadım ben napacağım tanımadığım adamların resmini bu arada bisikletliler derneğine asil üye olarak kabul edilmişim gelecek toplantıyı bizim hotelde yapabiliriz şaka biyana umarım herkes eğlenmiştir yarıştaki şanssizlıklar ve yorgunluktan dolayı biraz daha iyi olabilecekken olmadı önemli değil mühim olan dostluklar kazansın görüşmek üzere sevgiler

@AYTEKİN ERZAN

hahahahahahaha:):) makineyi alınca elime bir an kendimi kaybetmisim sanırım ve cekmism de cekmisim...:):) siz lutfen benim kusuruma bakmayın...inanın istemeden oldu...ama Berk'te yuksek ihtimal sizin fotograflarınız var...Sizinle tanısmak guzeldi...Ilk defa aramıza katılan bizim yarıscı diye tabir ettigimiz bir arkadasımız olarak sizi aramızda gormeye devam etmek istiyoruz..

Tekrar selamlar...

Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirdigimiz icin artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı hava raporlarında yagıs beklendigi icin 15.01.2009 Persembe aksamı ( yani yarın aksam ) gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 15.01.2009 Persembe
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dallas yokuşu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.
1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Tuna Calis
4 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Su An Su Saat'e Yağmur Yagıyor Yarın Ise Camur Deryası Olabilir
Soguk Hava'da Cabası Yagmur Falan Yagmasa Olabilir

@bixekolik

Merhaba...

Bize gelen hava raporunda yarın icin yagmur gorunmuyor...Tıpkı bugun icin gorunen yagmur gibi...:):)

Dolayısıyla yagmur yagmazsa camur ve soguk demez biz cıkarız...Gelmek isteyen tum arkadaslara kapımız acık...:):)

Selamlar..

Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirdigimiz icin artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı hava raporlarında yagıs beklendigi icin 15.01.2009 Persembe aksamı ( yani yarın aksam ) gerceklestirilecektir...

Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dallas yokuşu ) idmanımızda mevcuttur...

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Tuna Calis
4 ) Bixekolik ( yagmur yagmazsa )
5 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Arkadaşlar selamlar,

Ben yarın aranıza katılıyorum. :) Daha önceden gelmeyi planlıyordum ama ortopedik bir rahatsızlığım oldu bu nedenle doktor bisikleti bir süre yasakladı.:( Yasak bugün sona erdi ve yarın bisikletime kavuşuyorum. Yarın B.Çekmece Cumartesi pazarı girişinde görüşmek üzere.

@trinity72

arkadaşlar yarın akşamki tura üzülerek katılamayacağımı ildirmek durumundayıkm vardiyalı çalıştığım için işten ancak 23:00 gibi çıkıyorum buda tura yetişemiyeceğim demek sizlere iyi eğlenceler herşey gönlünüzce olsun önümüzdeki hafta bi aksilik olmadığı müddetçe size katılmayı çok isteri ayarlamaya çalışacağım

Arkadaslar ,

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Cuneyt Metin
4 ) Bixekolik ( yagmur yagmazsa )
5 ) Halil
6 ) Kıvılcım
7 ) .......

@trinity72

Bende gelecektim, listeden çıkarılmışım :( Arkadaşlar yarın bir toplantım var, normalde 19:20 gibi evde oluyorum. Sarkmazsa,listeye adım tekrar yazılırsa gelcem bende :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri