Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
merhaba ben yeni katıldım aranıza bende b.çekmece oturuyorum E-5 karayolunun kenarında deve bağırtan yokuşunda ve fırsat buldukca sahilde gezerim yapdığınız organizasyonlara benide habertar edin tshalilatalay@hotmail.com

tel.05325280061

Scudo
@tunacalis

Tuna bey biz de seviyoruz uzun yolu...:):) Planlarımız arasında var Silivri..ama su yagmurlu gunler gecsin bir hele..kesin yapıcaz o taraflara bi gezi..bizi takip edin derim yani..:):)

En kısa zamanda gorusmek umidiyle...

Selamlar...

Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirdigimiz icin artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı hava raporlarında yagıs beklenmedigi icin 07.01.2009 Carsamba aksamı ( yani bu aksam ) gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 07.01.2009 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dallas yokuşu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.
1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Selim ( Fairway )
4 ) Halil Bey
5 ) Aytekin Erzan
6 ) ........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

merhaba elmas hnm
kask almadım daha eksigim oldugu için aranıza katılamıyorum kask aldıgım zaman aranıza katılmayı döşünüyorum..şimdiden gezinizin iyi geçmesini temeni ederim....
iyi günler...

@elvis5377

En kısa zamanda bekliyoruz sizi...

Selamlar...

bugün size mimarsinanda katılmayı düşünüyordum fakat erken çıkınca başlangıç noktasına gideyim dedim foruma giremediğim ve cep telefonumun şarjı bittiği için arayamadım ama 19:28 itibari ile fox un önünde idim 20:10 a kadar isterseniz kapıdaki güvenlik görevlisi bayana pompacılara ve ışıklarda çiçek satan çocoğa sorabilirsiniz daha sonra sizin çıkmayacağınızı düşünerek floryada avrupa yakası le buluştum neyse bidahaki sefere umarım silivri iyi olur yada benim dediğim köfteci sonra floryaya çaya gideriz siz bilirsiniz yalnız ortalamayı 35-40 a çıkarabilirmiyiz

@AYTEKİN ERZAN

Merhaba Aytekin Bey

Dün elde olmayan sebeplerden dolayı geziye geç çıkmak zorunda kaldık. Telefonunuzun şarjının bitmesinden dolayı da bir iletişimsizlik söz konusu olmuş. Bu sebeple buluşamamışız. Bir daha ki sefere buluşuruz inşallah. Yanlız hız ortalamamız 15 km/s'i bulursa yatın kalkın dua edin :D Bizim acelemiz veya belirli bir saat'te belirli bir yere ulaşma hedefimiz olmadığı için kendimizi fazla kasmıyoruz. Bizim gurup yarışçı değil sadece gezici. Görüşmek üzere

dün arkşam ilk tefa çıkdım tur da çok güzel vakit geçirdim bunun için elmas abla ve berke teşekkürler ediyorum tur da ben çabuk kesilirim dedim ama giterken iyi iti ama dönüşde biraz yoruldum işin açıkcası ama zamanla daha iyi olacak

münkün olduğu sürece katılmaya çalışacağım

@halil atalay

Biz de seni tanıdıgımıza cok sevindik...:):) Bir pedal daha olduk...

Ne mutlu bize...:)

@AYTEKİN ERZAN

Merhaba..

Insallah bir dahaki sefer tuturacagız...:):)

Yalnız ortalama hız konusunda ben de Berk'le aynı fikirdeyim...:(:( Umarım bu ortalama hız mevzusu aramızda bir sorun teskil etmez...

Selamlar...

maalesef talihsiz bir iletişim sorunu yaşadık sizlerle tanışmayı çok istiyordum uzun zamandır kumburgazdaki arkadaş yanlış hatırlamıyorsam brikant olacak bundan öncede gözümün önünden geçti yetişemedim ozaman da teknik bi sorun yaşamıştım neyse ortalamayı çok takmayın bende mtb ile gelirim otomatik olarak benimde ortalama düşer dediğiniz gibi önemli olan gezi muhabbet yarış veya antreman değil umarım grup çoğalarak gelişir güzel dostluklar keyifli turlarla gelişir sevgi ve saygılarımla hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
@b1rkan

sürat felakettir konrolsüz güçte güç değildir mantığından yola çıkarak bu konuyu birkez daha düşünebiliriz
elbette grup disiplinine uyulmak zorunda ben sadece ortalama konusunu ortak görüşe sundum yoksa herkes amaca uygun hereket etmek zorunda olduğunun farkındayım
buarda ben seni çıplak gözle gördüm kumburgaz hoteller önünde lunapark karşısında ferdi olarak 30-35 ortalamayı tutturursun gibi

Eveeeet !! Pazar günü için Kaptanımızın gezi duyurusunu bekliyoruz. Pazar günü yağmur olasılığı az gözüküyor. Bende kuvvetle muhtemel müsait olacağım.

@BERKERO

Arkadaslar son gelen hava raporunda Pazar yagıs gorunuyor ama yaw...:(:(:( Lutfen yagmasın da gidelim yaw...

@trinity72

Pazar günü Silivri mi olcak. Öyleyse bende gelirim...

Pazar günü Silivride hava en düşük 0 derece, en yüksek 4 derece ve sulu karda varmış :(((

(link)

Arkadaslar,

Son gelen hava raporunda yarın icin yagıs gorunmuyor...Ama bu Istanbul icin gecerli tabiiki...Gitmeyi dusundugumuz Silivri rotası icin Tuna arkadasımızın da dedigi gibi karla karısık yagmurlu gorunuyor..:(

Bu durumda ben derim ki sehir merkezine yani Istanbul'a dogru bir tur yapsak ?? Neresi olabilecegi ile ilgili onerilerinizi bekliyorum..

Ya ben simdi meteorolojinin sitesinden baktım da yarın Istanbul'da heryer karla karısık yagmurlu gorunuyor zaten..:(:(:(:(:( Sanırım gidemeyiz...:(:(:(

Arkadaslar ,

Arkadaslar yarın yagmur yagmayacagına olan inancımızla ( kar yagısı olacakmıs cunku..) yarın yani 11.10.2009 Pazar gunu Belgrad Ormanları'nda yapılacak olan odullu ve ikramlı ( mangalda sucuk - ekmek ) Kackar Antreman yarıslarına oncelikle seyirci ve sonrasında da arzu eden arkadaslarımız icin de yarısmacı olarak bir tur yapmayı planlıyoruz....

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 06:30 ( zamanında hareket )
Migros E-5 ustu : 06:45
Tarih : 11.01.2009 Pazar
Guzergah : B.duzunden E-5 guzergahından K.cekmece tren istasyonuna...K.cekmece'den Sirkeci'ye tren ile ulasım...Sirkeci'den Ortakoy Kackar Bisiklet magazasına kadar bisikletle devam...

Sabah 08:30'da Ortakoy Kackar magazasının onunden kalkacak olan servisler ile Belgrad Ormanına ulasım...

Camurdan adamların ve kadınların izlenmesi...:):):)Bol sohbet muhabbet..ve daha neler neleeerrr...:):):)

Donuste E-5 ustundeki Hadımkoy yokusu katılımcılarımıza yokus idmanı olabilecek niteliktedir...:):)

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) ............

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Bizde Elvis ile kararsız kaldık o yüzden yine kısa bir tur ile bitireceğiz. Elvis b.çekmece çıkış 08:00 Ben Tepecik 08:15 çıkış sonrasında 08:30 aymerkez buluşma sonra güzelce; Hava iyi olursa Kumburgaz duruma göre. Sizede iyi turlar. İnşallah hava güzel olur. :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri