Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
GÜNAYDIN !!!

Bugün çoğu zaman yaptığım gibi iş'e bisikletle gittim. Ama bugün'ün diğerlerinden farkı heryerin kar ile kaplı olmasıydı.:D Birtek anayollarda kar yoktu onda da kaldırımdan giderek karda bisiklet sürmenin zevkini yaşamış oldum. Ama dikkat etmek gerekiyor. Bazı yerlerde buz tutmuştu ve buralardan yusuf yusuf şeklinde geçtim.:eek: Hani televizyonda birisi tehlikeli birşey yaparda " bunu sakın denemeyin " derler ya. Bende daha önce karda bisiklete binmemiş ve kendisine güvenmeyen kişilere " sakın bunu denemeyin " diyorum.:Skull-175 Buz üzerinde bisiklete binmek neredeyse patenle kaymak gibi birşey oluyor. Ani hareketlerden kaçınmak gerek.

Unutmayın " her yerde kar var " şarkısında da söylediği gibi;

Yürümek karda zordur
Peki ya bisiklete binmek ?
İşte budur :cheer:

Scudo
@BERKERO

Berkcim selam,

Yerler buz tutmus olmasa eyvallah...ama yerler buz tutmus vaziyette...

Yani soguga ve kar yagısına eyvallah ama buz tutmus zemin ve yagmura hayır diyorum ben...Havaların bi miktar normale donmesini beklerken benim yaptıgım gibi ( doga yuruyusu ) farklı etkinlikler ile bos durmayalım derim ben..:):):)

Selamlar...

@trinity72

Ama kar yağınca buzda kaçınılmaz oluyor.
Çok dikkatli gidersek birşey olacağını zannetmiyorum. Zaten bu karda Kumburgaza gitmemiz çok zor. Mesela Büyükçekmece sahilde bir tur atamazmıyız? Maksat insanlara her koşulda bisiklete binilebileceğini göstermek. Bugün şirketteki insanlar acayip acayip bakıyorlar bana. " Berk sen delirdinmi ? Bu karda bisikletle dışarı çıkılırmı? " gibi tepkiler aldım. Halbuki onlar buz üzerinde yürüyüp düşmemeye çalışırken, ben gayet rahat bir şekilde bisiklet kullanarak yanlarından geçip gittim.

• Beğen
Tepkiler: trinity72
arkadaşlar herkesin yeni yılını kutluyorum umarım yeni yılda sağlıklı bir şekilde ve hep beraber pedal basmaya devam ederiz

Evet arkadaşlar rakip grubunuz (!) Öz Beylikdöz Ultra-Perfomans Takımı Eş-Başkanı olarak size iyi yıllar dilerim. :D

Öz Beylikdöz Ultra-Perfomans Takımı üye listesi:

tayfur (Eş-Başkan)
Mehmet Çakmak (Eş-Başkan)
Bvernik (Ömer) (Eş-Başkan)

takımımız ultra-performans gösterebileceğine inanan herkese açıktır. :D

Öz Beylikdöz grubu MTB-Yol ayrımı yapmaz, ultra-performansa bakar.

Şaka bir yana senede 2-3 kere tur yapıyoruz zaten :D

@tayfur

Sen yapmıyosunda, bisiklet yapıyo o ayrımı. Ona göre gircez gruba...

@tayfur

hahahhahahahahaha..ilahi Tayfur yaw...zaten senden bundan daha farklı bir yorum beklemiyordum yaw....hahhahahahahahahaha....

Seni biliyoruz..sen ultrasın...:):):)okulu sebebi ile B.duzunde neredeyse hic olamayan ultra yarıscı arkadasımız...:):)
Mehmet Cakmak Bey'i hic goremiyoruz valla buralarda..eskiden iki satır da olsa bi seyler yazar gulumsetirdi bizi...
Omer burda degil sen de biliyosun..Konya'da..

Biz hala ultra olamadık yaw bu arada..kendimizce yaza hazırlık olması icin kondusyon artırma calısması yapıyoruz o kadar.....

Olur da misafir sanatcı gibi katılmak istersen aramıza bekleriz valla...uygun oldugunda bekleriz yani..

Selamlar....

@tunacalis

Tuna bey merhaba..

Bizim grupta yol bisikleti yok ve ultra performansımız da yok...:):) Tum bunlara ragmen katılmak isterseniz bekleriz...buradan bizi takip edebilirsiniz...

Selamlar..

@trinity72

Trinity Hanım merhaba,

Ben uzun yolu seviyorum. Bir hafta sonu Silivriye tur düzenlerseniz süper olur. 40 km gidiş 40 km dönüş. Silivride güzel bir tekirdağ köftesi partisi veririz.

Olmaz mı ?

Not: Bende ultra performans yok, ortalama 20-25 km/h hızla gidiyorum...

Teşekkürler,

Tuna

@tunacalis

tekirdağ köftesi yemek isterseniz tekirdağa gidelim ozaman yada florya metrobüs duraının orada on numara tekirdağ köftecisi var ben yardımcı olurum

@tayfur

performans derken mesafe/hız mı yoksa hız/mesafemi

@AYTEKİN ERZAN

Valla tekirdağ olabilir. Kaç km acaba beylikdüzünden ?

100 km falan dır git gel bütün günümüzü alabilir edirne gezimde tekirdağ üzerinden gitmiştim köftelerin arkasında birerde kaymaklı dondurmalı peynir tatlısı

Tekirdağ kasar hava buz. bence silivri yapalım.
Bu arada ben selim ihlas marmara 2. etaptan :)

@fairway

Valla ben varim silivriye. Ama rakı balık yapmam. Geçen sefer yaptım iyi yamuldum. Cola Zero ve köfte. Tabi hava azcık güzel olursa...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri