Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı 24.12.2008 Carsamba aksamı Yağmur yağmazsa ( Bu arada kar yağması önemli değil ) gerceklestirilecektir...

Yağmur yağarsa turumuz iptal edilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 24.12.2008 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dallas yokuşu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Selim ( Fairway )
4 ) .........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Scudo
@b1rkan

hahahahha:):) Yılbasından sonra artık alıskanlık olmus olacak...:):) Bu arada kimse sart kosmadı ya...Ortak istegimiz bu yonde idi hava ile ilgili...

Birkan'cım soguktan korkan donsun...hahahah :) :) Sadece yagmur istemiyoruz...:):) Biz yagıs olmazsa malum yerimize ( Kumburgaz Spor Kulubu Tesislerine ) gelicez valla...Dolayısıyla tura gelmesen bile bizi orda karsılarsın artık...:):)

Subat ayında Abant'a gidecegiz ya...O gezi icin bir on hazırlık bu iste...:):)

Selamlar....

@Nedret Günaydın

Desene artık sen bisiklet parcalarından da anlıyacaksın....eyvah eyvah ...:):):)

-1 kişi arkadaşlar ben bugun katılamıyorum.
Halam hastanede, ziyaret etmem geriyor.
Herkeze şimdiden iyi eğlenceler...

@fairway

Cok gecmis olsun Selim'cim...Bir dahaki sefere bekliyoruz...Haberin olsun...

Selamlar...

EEEE. Kimseden ses seda çıkmıyo. Neredesiniz arkadaşlar ?

Biz bugün senle tekbaşımıza takılacağız anlaşılan Elmas Abla. Ne diyelim artık " soğuktan korkan kardan adam olsun " :)

@BERKERO

Aynen oyle Berk'cim...SOGUKTAN KORKAN KARDAN ADAM OLSUN...:):)

Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı 24.12.2008 Carsamba aksamı Yağmur yağmazsa ( Bu arada kar yağması önemli değil ) gerceklestirilecektir...

Yağmur yağarsa turumuz iptal edilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 24.12.2008 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dallas yokuşu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben ( Trinity72 )
2 ) Berk ( Berkero )
3 ) Orkun ( Orkunuslu )
4 ) .........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Eveeetttt...23:30 itibariyle eve donmus bulunuyoruz..Berk'in de dedigi gibi sadece 2 kisiydik ama keyifli ve kendimizi deneme fırsatı buldugumuz bir turdu...

Sıcaklıgın -1'i gordugunu gorduk...Ayaklarımız haric ( bende ayakkabının icinde yun kece taban,1 yun + 2 pamuklu corap,ayakkabının dısında yagmurdan ve ruzgardan koruyan kılıf olmasına ragmen ) hic usumedik...

Donuste B.cekmece'den meshur Dallas yokusunu cıktık...Su an kendimi cok iyi hissediyorum..Cunku 2 keredir Dallas yokusunu tek pedalda cıktım...Bu benim icin onemli bir gelisme idi cunku...:):) Ayrıca bu konuda Berk'in vermis oldugu manevi destege cok tesekkur ederim..Cunku 3 hafta onceki ilk denememizde benim kırılma noktam olan otobus duragında ( uc maymunun oldugu ) bana
'Elmas Abla aslında sen bu yokusu cok rahat cıkarsın..ama sen kendini bu durakta duracagım diye sartlandırmıssın ' demisti...Cunku ben o otobus duragında durup dinleniyordum....Son 2 haftadır tek pedalda cıkıyorum..Aklımda surekli Berk'in soyledikleri ve baslangıc noktasında verdigi moral destek sayesinde..Tekrar tesekkur ederim Berk'cim..

Bu arada Kumburgaz'a giderken yolda cok ciddi bir kopek tecrubemiz oldu....Yine beynimin arka tarafında bu durumda yapmam ve yapmamam gereken tum seyleri dusunup buna uygun davrandım...Fakat obur taraftan ekibimizden Mehmet Bey'i kopek ısırdıgını ve hala ası oldugunu dusunmedim dersem yalan olur...Hafif bir tırıs tırıs durumu soz konusu oldu yani..:):)

Kumburgaz'a vardıgımızda acık havada oturmak istemedigimiz icin Seyran Pastanesi'ni tercih ettik...Birkan'ı aradık...Kalkmamıza 10 dakika kala geldi saolsun...:):)

Heyecanlı,kopek saldırısı tecrubeli,yokus idmanlı,ayak donduran soguk tecrubeli,gozluk bugulandırıcılı, bol sohbetli bir gezi idi...

Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
@trinity72
haberimiz olsaydı gelirdik
köpekler sadece kovalama yapıyor ama ısırdıklarını pek duymadım yinede
her zaman sprint diyorlar ani süratlenme için yedekte bulundurmakta fayda var bazıları 40 km kadar hızlı koşabiliyolar ama o hızlarda ısırmaları pek mümkün olacağını sanmam

Biz çıkamadık soğuk diye, siz çıkmışsınız.:)
Ayrıca dallas yokuşu içinde tebrikler.

• Beğen
@AYTEKİN ERZAN

Aytekin Bey Merhaba,

Biz Salı gunu sabahtan tur duyurumuzu yine forum aracılıgıyla yaptık...Sanırım siz dunden beri foruma girmiyorsunuz yada girdiginizde bu baslık altında yazılanlara bakmıyorsunuz..Bu yuzden haberdar olmamanız sizin forumda bu baslık altında yazılanları okumamıs olmanızdan kaynaklanmıs...Olsun saglık olsun...Bundan sonra burdan takip edersiniz insallah...

Bu arada turlardan ayrıca sms ile de haberdar olmak isterseniz lutfen benim cep numarama kendi cep numaranızı sms ile gonedriniz...Turlardan 1 yada 2 gun once tur duyurularını sms ile de alabilirsiniz boylece...

Lutfen bu baslık altındaki daha onceki yazısmalarımızı okuyunuz....Boylece hangi gunler cıktıgımız hakkında da bir fikriniz olur diye dusunuyorum...

En kısa zamanda sizi aramızda gorebilmek dilegi ile...

Selamlar.....

@Levent_K

Levent selam...

Ben de kendimi tebrik ettim valla...:):) Dedigim gibi -1'i gorduk dun gece...bırrrrrrrrrrr

• Beğen
Dallas yokuşu neresiydi? 10 yıldır bölgede oturuyorum ama bu yokuşların isimlerini yeni öğreniyorum. :rolleyes:

@tayfur

Tayfur Merhaba...

Seni aramızda 1 kere gorduk sonra kayboldun...Hatırladıgım kadarıyla okulun vardı ve sen bizim oradaki yarıscı ekiple takılıyordun...:)

Neyse, Dallas Yokusu denilen yokus B.cekmece'deki C.tesi pazarının basladıgı meydandan baslayıp Fox City Alısveris Merkezi'nin onunde ( Beykent ) son bulan yokus...

Devebagırtan Yokusu ise E-5 ustunde B.cekmece'den baslayıp yine E-5 ustunde devam ederek Tuyap'ın onune cıkan yokus oluyor...

Bir de Gurpınar Yokusu var ki, o yokusu hatırlarsan birlikte cıkmıstık...Ben oyle hatırlıyorum...:)

Bolgemizde bulunan ve benim bildigim yokuslar bunlar valla..:):)

Bu arada akılma gelmisken sana birsey soylemek istiyorum ...Ekibimizin ilk gunlerinden beri aramızda olan Selim adında bir arkadasımız var...Kendisi Ihlas Marmara'dan geliyor turlarımıza...Selim'e hala o cevreden bir pedaldaş bulamadık yaw...Bu konuda yardımlarını bekliyoruz...

Selamlar...

@trinity72

MERHABA !!!

Ayrıca başka bir şey daha demiştim Elmas Abla. Soğuktan Korkan " KARDANADAM " olsun :)

Gerçekten şu ayaklarımızın donma problemine bir çözüm bulmamız gerekiyor acilinden.

Dallas yokuşuna gelince. Artık bu yokuş bizi kesmiyo. Yeni yokuşlar bulmamız lazım. Gerçi dallas yokuşundan sonra bizi ancak düz duvar paklar :) Ama mesela E5 ten çıkmayı deneyebiliriz birdaha ki sefere. Ya da Sezginin dallas yokuşunu tek elinde gofret yiyerek çıktığı gibi çıkmayı deneyebiliriz:D

• Beğen
Tepkiler: trinity72
@AYTEKİN ERZAN

Bu arada kopekler sadece kovalama yapıyor diyoruz ama ben bizim ekipten Mehmet Bey'i Kurban Bayramı tatilinde hem de gunduz vakti kopek ısırdıgını ve adamcagızın hala ası oldugunu biliyorum...:(:( Etraftan hic kimse de yardım etmemis..:(:(

Maalesef bizim B.duzu bolgesinde belediye'nin bu konuda etkili bir onlem alabildigini dusunmuyorum...Hatta bu civarda oturanlar bilirler bir ara ( ki hala uyarı tabelaları kaldırılmadı....) Bu bolgede karantina altına alınan yerler oldu kuduz kopek vakalarından dolayı... :(:(

Yani kısacası kopekler havlamaya baslayınca ısırmamaları icin ben sprint haric bildigim her seyi yapmaya calısıyorum...Kactıgım zaman daha cok panik oluyorum ben cunku...Kisiye gore degisen tercihler soz konusu bu tip durumlarda bence..

Selamlar...

@trinity72

Elmas Ablacığım bu gibi durumlarda her ne kadar sen onaylamasanda benim taktiği savunuyorum ben. Mesela çarşamba akşamı sadece bir kısmını uyguladım ve ne kadar işe yaradığını gördün. :p

@trinity72 elmas hanım köpekler her yerde özellikle şehir dışında daha çok tabii bizim ve sizin oralar hali hazırda şehir dışı yani köpeksiz bir ortam değil bunun için bizim önlem almamız gerekiyor bence en önemli önlem soğuk kanlı olmak ama tabii bu kişiye göre değişir doğru veya basit bi mantar tabancası taşınabilir yani buda bi fikir

Saat tam 24:00 suları.
(link)
şu yokuştan aşağı iniyorum. Hız 60 km civarı. Öne doğru kapanmış vaziyette gidiyorum. Sağ tarafa duran 2 köpekten bir tanesi 20 metre kala benim gittiğim istikamete depara kaktı. (aklı sıra hız kazanıcak :)) Köpek önümde koşuyor bir yandan da beni kesiyor arkasına bakarak :) Aramızdaki mesafe azalmaya başladı. Yanına geldiğimde HOŞT ULAN! diye bağardım. Oda yönünü değiştirdi:) (ıssırdı sandınız dimi ehhehee)
Ne öğrendik?
1)Köpekler futbolcular gibi koşuyoluna koşmayı öğrenmişler:)
2)Köpeklere futbol ayakkabısı giydirilse koşu yoluna ortada yapabilirler :)
3)köpekler 60 km süratle giden bisikleti yakalayamazlar
4)3. şık bayır aşağı için geçerlidir. Düzlükte ve bayır yukarı kimin galip geleceği bellidir.:)
Son...

@KER-EM

Merhaba KER-EM Bey

İlk önce kaptanımız ( Elmas ) hafta içi için 21. si düzenlendiğinde geleneksel olacak olan gezi duyurusunu yapsın:D , daha sonra pazar günü için ortaklaşa bir rota belirleyeceğiz.

Hafta içi için müsaitmisiniz?

Bu arada hafta içi kar yağışı olursa kesin tura çıkalım. Karda bisiklete binmek çok zevkli oluyor çooook !

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri