Arkadaslar ,
21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı 24.12.2008 Carsamba aksamı Yağmur yağmazsa ( Bu arada kar yağması önemli değil ) gerceklestirilecektir...
Yağmur yağarsa turumuz iptal edilecektir...
Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....
Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 24.12.2008 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dallas yokuşu ) idmanımızda mevcuttur...
Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.
1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Selim ( Fairway )
4 ) .........
Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...
21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı 24.12.2008 Carsamba aksamı Yağmur yağmazsa ( Bu arada kar yağması önemli değil ) gerceklestirilecektir...
Yağmur yağarsa turumuz iptal edilecektir...
Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....
Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 24.12.2008 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dallas yokuşu ) idmanımızda mevcuttur...
Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.
1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Selim ( Fairway )
4 ) .........
Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...