Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@cuneytmetin

Cuneyt Bey Merhaba,

Hasan Bey ekibimizde gezimiz esnasında ARDCI ( yani arka takım kaptanı :) ) oldugu icin ve sizinle karsılastıgında durdugu icin ( ki iyiki durmus ...ekibimize bir pedalsever dostumuz daha katılmıs oldu cunku... ) biz biraz ileride yolun kısa ve dik bir yokusla saga kıvrıldıgı yerde yokusun bitiminde kendisini bekledik bekledik bekledik beklediiiik......veeeee bu iste bir gariplik oldugunu dusunerek kendisini cebinden aradık....gercekten meraklandık cunku...acaba bir aksilik mi oldu diye....uzun caldırmalarımızdan sonra kendisinin geldigini gorunce telefonu caldırmaktan vazgectik....yanımıza geldiginde sizin anlattıklarınızı aynı heyecanla bize aktardı....:) herkeste bir gulumseme durumu olustu...:)

Buradan da takip edebileceginiz gibi hepimiz calısmak zorunda oldugumuz icin su anda sadece hafta ici Carsamba ve hafta sonuda Pazar gunleri tura cıkıyoruz...

Ayrıca sadece kıs mevsiminde bu gunlerimiz yagıslı gorunuyorsa zaman zaman bu sebepten dolayı gunu degistirebiliyoruz....

Ornegin su anda 21.12.2008 Pazar gunu icin hava durumu raporunu bekliyoruz...

Sonuc itibariyle sizi aramızda gormekten mutlu olacagımızı bilmenizi isteriz...

Bu arada kucuk bir not : Dun aksam sizden sonra toplamda 2 pedalsever daha yolda bizi gorup tanısıp katılma kararı aldı... :):)

En kısa zamanda gorusmek dilegi ile..

Scudo
sormayın hocam bi aksilik oldu ben hevesle kumburgaz ageldim aslında k .çekmecede oturuyorum batı köyde kız kardeşim oturuyor ve kumburgaza bi arkadaşım ile geldik ben sizi gördüm fakat uzakta kalmıştınız bana seslendim ama duyuramadım gördüğüm yer ise hoteller bölgesi luna park tabii istanbul yönü bidahaki sefere inşallah bu arada tempo iyidi tebrikler

@b1rkan

ben biraz bilgisayar olayında acemi olduğum için formdada yeniyim galiba cevay yanlış yere gitti trinity 72 nin altındaki yazı size hocam

@cuneytmetin

cüneyt bey selam hoş geldiniz foruma
bende bu gruba henüz katılamadım bu haftada bi aksilik çıktı kumburgaza kadar gitmeme rağmen bi arıza dan dolayı yetişemedim neyse hocam bende genelde yalnız biniyorum ve anlattığınız şeyler gibi ve belki daha üzücüleri benimde başıma hergün geliyor s. ahmette çelışıyorum be bisikletle gidip geliyorum işe
bakırköy sahilini kullanıyorum inanın yolda giderken kaldırımdan tekme atmak isteyenler bile oluyo onlar bişey değil çok yakın geçen araçlar kornalar yaklaşıp gazı kökleyerek korkutmak isteyenler küfür böğürenler tabi bu toplum kültürü ile alakalı benim bazı istatistiklerim bile var ama uzatmayacağım burada ve ben yeniyim daha tecrübelilerimizin başından neler geçmiştir eğer birgün karada görüşürsek dertleşiriz yani sakın soğumayın biliyomusunuz şunu paylaşmak isterim ben bazen gülhane parkını kullanırım bir gün beni güvenlik bırakmadı içeri gireyim sarayburnu kapısından giricem diğer çıkış kapısına çok yakın işyerim almamalarının sebebi biraz önce bazı bisikletliler bayanları taciz etmiş ve ben bir müddet kullanamadım parkı neyse çok uzattım tekrar hoşgeldiniz.

Tekrar selamlar,

Kendime yeni bir aile bulmuş gibi oldum. Hasan Beyle karşılaştıktan sonra bende büyük bir heyecanla eşime bahsettim bir bisikletçi grubuyla tanıştığımı. O da çok sevindi. Zira tek başıma çıktığım turlarda sağlığımdan endişe ediyordu. :) İlk tur gününü heyecanla bekliyor olacağım. Bundan sonraki süreçte hava soğuyacak ama ben yağış olmadığı sürece hafta içi çarşamba turlarına kesinlikle gelirim. Pazar günleri için söz veremem ama gelmek için elimden gelen çabayı gösteririm.

@trinity72

Merhaba Aytekin Bey, hoşbulduk.

Ben dün gece forumda okudum önceki tarihte yazdıklarınızı. Buluşamamanız şanssızlık olmuş. Bir sonraki turda beraber katılırız inşallah.

Neyse, benim de başıma çok olay geldi yalnız bisiklet kullanırken ama bence büyütmeye gerek yok, yalnız bisiklete binen kim varsa bu tip olayları yaşamıştır. Ben şunu tespit ettim. Halk henüz bu tip kıyafetli bisikletlileri görmeye alışamadı. Eski tip bir bisikletiniz varsa ve üzerinizde kotla tişörtle bisiklete biniyorsanız kimse size ilişmiyor. Ama kafanızda kask altınızda tayt, gözünüzde gözlük varsa sizi uzaylı zannediyorlar. Taşlamaya kalkışıyorlar. Ufo gören masum köylü :) Artık katılabilecek bir grup bulduğumuza göre, bu tek kişilik aksilikler konusu da tarihe karışmış olur inşallah.
Ayrıca tüm forumdaki arkadaşlara sıcak hoşgeldiniz mesajları için teşekkür ederim.

@AYTEKİN ERZAN

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
genelde nerede buluşuyorsunuz acaba bende mimarsinan da oturuyorum ve her cumartesi b.çekmece sahildeyim

@AYTEKİN ERZAN

Aytekin Bey Merhaba,

Henuz bir sey kararlastırmadık zaten....Parkur onerilerinizi bekliyoruz....Pazar gunu icin hava yagıslı gorunuyor gibi bu arada...:(

Selamlar....

@cparlakgul

Merhaba,

Biz genelde haftada 2 gun cıkmaya calısıyoruz...Haftaici bir gun bir de pazar gunu..Havanın yagıslı olmaması icin dua ediyoruz...:) Soguktan hic korkumuz yok ama yagıs hic cekilir deil ekibimiz icin...:):)

Istikametimiz Kumburgaz tarafına dogru oldugunda bulusma yerimiz B.cekmece'deki C.tesi pazarının basladıgı meydan ...Bu meydan aynı zamanda Dallas yokusunun da basladıgı yer oluyor...

Ama eger Avcılar istikametine dogru gideceksek o zaman Fox City onu ve Migros E-5 ustu olmak uzere 2 ayrı yerden arkadaslarla bir araya geliyoruz...

Tum bu detayları buradan takip edebilirsiniz....

Sizi de aramızda gormekten mutluluk duyarız...

@AYTEKİN ERZAN

Aytekin seen o gün çalışmııomusun abi:) bize öööle demiştiiin beaa:D

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@sports-man

Mert'cim merhaba...

Sen Aytekin Bey'i tanıyorsun anladıgım kadarıyla...:)

@cuneytmetin
Cüneyt bey selamlar.
Ben o gün katılamamıştım. Hoşgeldiniz diyelim şimdiden:)
Yahu bi tanede ihlas marmara 2 etaptan çıkmazmı bisikletçi arkadaş ?
Geçen hafta site içerisinde akşamın 9 unda yağmur altında yarış bisikleti ile gezen arkadaş duy sesimi? (Durup soramadım kahretsin!) Kardeşim büyükçekmeceden ihlas marmaraya gecenin 11-12 sinde gelmek nedemek biliyormusun sen?:) Kapkaranlık yollar kovalayan köpekler, kurtlara yem olmadan katıl aramıza...:)hadi be gir şu siteye akıl et işte gidelim gelelim birlikte...:) Amin:)
Not: ihlas marmara 1.etapa da razıyım...

@fairway

hahahahahahahahha:):) Selim var ya koptum burda yaw...:):) yalnız kalmıs bisikletci duası olsun bu duanın adı...hahhahahaha :):)

• Beğen
21.12.2008 tarihinde Belgrad Ormanı Valide Bendi’nde yapılacak ilk yarışta, elit ve 23 yaş altı sporcular 6 tur, master ve junior kategorisindeki sporcular 4 tur ve bayanlar ise bayan ise 3 tur atarak yarışı tamamlayacaklar.
Yarışlar geçmiş senelerdeki gibi ilk yarış antrenman niteliğinde olup diğer yarışlar puanlı olacaktır. Bütün yarışlarda madalya dağıtılacak. Ödüller ikinci yarışta açıklanacak.
Yarışın nerede yapılacağı açıklanmıştır.
katılmak isteyen arkadasları 100% orman havası oksijenden kdv almıyoruzzzzz :D detaylar

(link)

@bixekolik

Benim traktor ( 13 kg.civarı ve kendisine kısaca XC121 diyorum...) ile katılsam mı ne ?? puhahahahaha :):)

Saka bir yana hic gelemem ben oyle sıkıntıya...Ben GEZICI ve bu tip organizasyonlarda IZLEYICI TEAM elemanı olmaktan cok memnunum yaw...:):)

Katılacak olan arkadaslara simdiden basarılar diliyorum... :)

Selamlar...

• Beğen
@trinity72

Selam Elmascım,

tanımassmıyıım Tuzla Gezimizde birlikteydiik beaa:D

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

kaptan çalışıyorumda biliyosun saaat 15.00 da başlıyo mesai onlar bana yakın erken bitirirlerse onlara katılabilirim geçen çarşamba kıl payı kaçırdım kumburgazda arkadaşı siz bu hafta heybelidesiniz dimi

@trinity72

pedal grubuyla birleşip bi tur yapsak ama çok uzak kalıyoruz birbirimize nasıl olur bilmem

@b1rkan

Birkan selam..

Eger yagmur yagmazsa demek istiyorum ama diyemiyorum...yagmur yagar gibi gorunuyor simdiden...Bu yuzden benim planım sabah 07:00 gibi kalkıp bir 10 km.yurumek ve Belediye'nin parktaki spor aletlerinde egzersiz yapmak....

Siddetle tavsiye ederim...Hic bir sey yapmamaktan iyidir...:):)

Selamlar...

yağmur yağarsa gelemem,kar yağarsa yine gelemem :D :D

gezileri uzatsanıza azcık florya tarafına doğru hem görüşmüş hasret gidermiş oluruz.

iyi eğlenceler dşilerim sizlere. ;)

@Nedret Günaydın

aaaaa sen yasıyor muydun Nikocum yaw ...:):)

Yasıyor ama bisikletinin evde tursusunu kuruyosun anlasılan...:):) Olmuyo ama boyle senin gibi genc, dinamik, aktif,sporcu bir arkadasımızın boyle yasıyor olması...hahahahahaha :):):)

Bir dahaki tura o tarafa gelelim madem oyle...madem yasıyosunuz ...madem ozlemissiniz bizi....madem hasret gidericez....madem madem....hahahahahah :):)

E artık o kadar yoldan geldigimiz icin sıcak icecekler bedava olur bize he ??? :)

ne demek zevk duyarız sizlere çaylar ikramımız olsun ;)

turşunusunu kuruyorum walla bisikletlerin haklısın,her gün bir yerlerini söküp kendimce tamir ediyorum (aslında iyice bozuluyorlar ehuehu) ..

ama inanırmısın bisikletlerle uğraşırken zaman su gibi akıp gidiyor. :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri