Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@trinity72

slm mrb isterseniz ben size yardımcı olurum
ama ben karşıdayım işterseniz bu taraflarda yardımcı olurum

Scudo
@ertan34

nassı yani ??? valla hic bi sey anlamadım...??

Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı ekibimizin cogunlugunun 10 Kasım Pazartesi tarihinde Kızılcahamam - Ankara arasını pedallayıp, 10 Kasım'da Anıtkabir ziyaretini gerceklestirmis olmasının verdigi yorgunluk ( toplamda 100 kusur km. ) nedeni ile 14.11.2008 Cuma aksamına yani yarın aksama ertelenmistir......

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 14.11.2008 Cuma
Guzergah : B.Cekmece'den Guzelce ve otesine gidebildigimiz kadar ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Ekibimizde bu hafta konu cok... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju )
3 ) Arda
4 ) Berkero
5 ) Orkunuslu ( uzun bi aradan sonra.. )
6 ) Mehmet Bey
7 ) ........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

@b1rkan

Selam.
Geçmiş olsun. Bu arada kusura bkm eğer milinin kırılmasına sebeb olduysam özür dilerim. Hani kırılmadan önce yokuş yukarı önümüzdeki araç yüzünden ani frenledim o yüzden sen arka tekeri kaldırıma mı çarptın?
tekrar geçmiş olsun...

Selim'cim hosgeldin tatilden yaw...:):)

Yedigin ictigin senin olsun gezip gorduklerini anlatırsın artık...:):) Bu arada badem getiricem diye soz vermistin...unutmadık..:):)

@trinity72

Tatil devam ediyor. Badem bagajda hazır Çaktırmayın!
Ne o badem mi? o ne? Adım doğru semihim ben :)

@b1rkan

Birkan geçmiş olsun tekrar. Lastikde patlamış demek! Sen bir okuyup üflet bence birkan :)

Selam arkadaşlar.Güzel bi başlık altında toplanmanız güzel olmuş.Ben Yenibosnada yım.Bana uygun olan gün ve saatlerde ki gezilerinize iştirak edeceğim.Herkese bol pedallı günler.:D

Nerelerdesin Kaptanım ( Elmas ) ?

Cuma günü hava yağmursuz gözüküyor. Cuma günü bi etkinlik patlatalım. HADİİİ !!!!!

@b1rkan

Kesinlikle bunda bi hayır varmıs Birkan ...O beyfendinin ismi Hasan Bey...:):) Bizde en az senin kadar kendisini cok seviyoruz...:)

Bisikletini tamir ettirdiysen ilk turda bekliyoruz ona gore...:)

@merveö

Yaw iki gun yokoldum herkes beni arıyor ...:):) yoksa alıskanlık mı yaptım ne :) hahahahahahahah :):)

Canıııım numaralarımı biliyosun...musait oldugunda ara konusuruz...opuyorum Merveöcüm benim...:):):)

Sevgilerimle..

@Nedret Günaydın

Insan komsusunun ismini hemde karsısında yazılı dururken yanlıs okuyup yazar mı yaw Niko :):) alemsin valla...:)

@hcyoldas

Sevgili Pedalsever arkadasımız,

Y.bosna'da ikamet edip B.duzune tura gelmek cok mantıklı bi secim deil bence...Bakırkoy'de yine bizim gibi o bolgede oturan arkadasların olusturdugu bir ekip var...Bence siz onların duzenledigi turlara katılırsanız sizin icin cok daha anlamlı olur diye dusunuyorum...

Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı havanın yagıslı olması sebebiyle 21.11.2008 Cuma aksamına yani yarın aksama ertelenmistir......

Tarih : 21.11.2008 Cuma
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Ekibimizde bu hafta konu yine cok fazla... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...

1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju ) ( mesai olmazsa )
3 ) Arda ( babası Sinarit'de gelirse )
4 ) Berkero
5 ) Kerem Erbek ( misafir sanatcı ...)
6 ) Cuneyt ( misafir sanatcımızın kankisi... )
7 ) Komboz ( gelmeye calısacak )
8 ) .........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı havanın yagıslı olması sebebiyle 21.11.2008 Cuma aksamına yani yarın aksama ertelenmistir......

Tarih : 21.11.2008 Cuma
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Ekibimizde bu hafta konu yine cok fazla... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...

1 ) Ben Trinity72
4 ) Berkero
5 ) Kerem Erbek ( misafir sanatcı ...)
6 ) Cuneyt ( misafir sanatcımızın kankisi... )
8 ) Hasan Bey
9 ) Orkun ( en sonunda )
10 ) .........

HERKEZE GÜNAYDIN !!!

Dün güzel bir gezi oldu. Gidişte ve dönüşte kuvvetli rüzgar dengemizi bozmaya çalışsada gurup disiplini içersinde turumuzu tamamladık. Varış noktasında ki çay ve kuşburnu içimizi ısıtmaya yetti.:lick3: Büyükçekmece'den Fox City'nin oraya çıkan dallas yokuşu da güzel bir antrenman oldu. Katılan herkeze teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: trinity72
Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı tam gununde ve insallah hava yagıslı olmaz ise 26.11.2008 Carsamba aksamı gerceklesecektir.......

Tarih : 26.11.2008 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Kumburgaz Spor Kulubu'ne...Varıs noktamızda cay ,kusburnu , sanırım tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Ekibimizde bu hafta konu yine bol miktarda... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Kerem Erbek
4 ) Cuneyt
5 ) .........

Berk'cim duygularına aynen katılıyorum..:)

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
@trinity72

Akşama görüşürüz arkadaşlar ben büyükçekmeceden katılıcam bilginiz olsun.

@trinity72

Arkadaşlar hafta içi turlarını Perşembe veya Cuma akşamı organizwe edbilirmiyiz sizce. Çarşamba akşamı mahalle takımımızın halı saha maçları var katılamıyorum. Kalbim sizinle,
Saygılarımla, Hasan DÜKKANCI

Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı 03.12.2008 Carsamba aksamı gerceklestirilecektir...

Tarih : 03.12.2008 Carsamba

1 ) Ben Trinity72
4 ) Berkero ( mesai olmazsa )
5 ) Kerem Erbek ( teftis kurulundan...)
6 ) Cuneyt ( teftis kurulu yardımcısı... )
8 ) Sezgihan ( mesai olmazsa )
9 ) .........

@Hasan DÜKKANCI

Hasan Bey sizi cok seviyoruz ve sizi hep aramızda gormek istiyoruz...mahalle takımına baska bi kaleci bulsun sizinkiler...:):) siz bizimle gelin...:):)bekliyoruz...:):)

Selamlar...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri