Scudo Sports

Aziz Photography:)

@Güney Tuncer

:)85mm f/1.2 harika bir lens kullanma şansım olmuştu tek kelimeyle süper rakipsiz bi lens bende prime lens olarak şu an 50mm f/1.8 var ucuz idareten kullanıyorum genellikle dış mekan ve ürün fotografı çekiyorum.17-40 f/4.0 üm var bide şimdiklik yetiyo.makinemde ff sensor sorunum yok yani:)bu arada bende manfrottonun 600euro luk tripodu var aslında kas yapmak için birebir

Scudo
Çok iyi bir tercih yaptınız,uzun yıllar güle güle kullanmanızı dilerim.

Ortaköy Trek - Mert

• Beğen
Tepkiler: aziz aydın
@Mert Bağcılar

teşekkür ederim ortaköy trek? ordamı çalışıyosun?

Ya Aziz'im artist misin sen :) Tamam anladık profesyonel fotoğrafçısın da bisikletini görebilseydik birde. Bu karelerin yeri fotokritik gibi siteler, burası değil :D

Arkadaşlar şaka bir yana bu adam ajans sahibi haberiniz olsun (reklamını yapıyorum bak kıymetimi bil :D) Normalde fotoğrafın tanesini 100 €'ya çekiyor :eek: Kendine olunca beleş tabi :D Ben 400D ile daha başarılıyım o da ayrı bir tartışma konusu tabi ama neyse :cool:...

Kanka seviyorum seni, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

@KORKI

olum biraz sanatsal yakınlaş olaya hep aynı kafadasın ama öğreticem sana merak etme hem foto çekmeyi hemde bisikelete binmeyi:D :D

@gezgin2

makine önemli değil derken?mercek önemli ama kedimden örnek vereyim ben çarpanlı makine kullanmam mesela.:cool:

Yani eger profesyonel bir makina aldıysanız ve güzel kareler yakalamak istiyorsanız o makına degıl bunu mercek yapar :) Yani mercek derken aklımızdakınlerın lens,objektif ve filtre olması gerekıyor ;)

NİKON D40X Benim eski makınam ve sadece makına yetmıyor mercek-lens-objektıf ve fıltre de onemlıdır demek ıstedıgım de buydu :)

Sevgıler...

diğer konularda da fotograflara bakıyorum bu konuya gecınce bi garıp oldum. :) bısıklet guzel cekım cok guzel :)

@aziz aydın

bana da ogretırmısınız foto. cekmeyı :dua: :)

• Beğen
fotoğraflar mükemmel :)

ayrıca jantallar çok hoşuma gitti 2 li sarma olarak geçiyordu sanırım bende 3lü sarma var ama bunlarda çok güzel duruyor

• Beğen
@KORKI

gülelim diye söylemiştim kardeşim ayıp ettin yoksa söylediklerimde ciddi değildim zaten:D deeerrrmiişşiimmm:D

Geri