Scudo Sports

Aziz Photography:)

Scudo
@aziz aydın

:D:D ben fotokrik'te nadir yorum yapıyorum
malüm zaten yapılan eleştirilerde ahbâp çavuş ilişkisi ile yapılıyor.:)
teşekkürler, bol pedallar.

• Beğen
Tepkiler: aziz aydın
@mert deniz

ben anladım zaten fotokritikte yorum yaptığını dedim kesin bu fotokirikte yorum yapmıştır nadirde olsa:)ben daha önceden foto yüklüyodum orayada gına geldi acaip acaip yorumlardan artık girmiyorum bile:)

• Beğen
Tepkiler: mert deniz
@aziz aydın

eski tadı tuzu yok fotokritiğin artık,
önüne gelen üye olup, fotoğraf yüklüyor.
Sizinde fotoğraflarnızı artık buradan takip edeceğiz :D

• Beğen
hayırlı olsun bisikletini bol pedallar:)

ama madem fotoğrafçıyız sizi daha güzel fotoğraflarla galeri trek bölümünde görmek isteriz :) aramıza hoşgeldiniz

hayırlı olsun bisikletin bol pedallar:) fotoğraflar şahane

ama madem fotoğrafçıyız sizi daha da güzel fotoğraflarla galeri trek bölümünde görmek isteriz :) aramıza hoşgeldiniz

Guzel bisiklet-guzel fotograflar. Bu bisikletin sadece masasimi karbon? Yoksa komple kadromu? Bisiklet tutkusu bayaa pahalli olmaya basladi,bende EOS kamera bakiyorum, bisikletimin fotoraflarini cekmek icin ;)

• Beğen
@cparlakgul

teşekkür ederim galeri olduğunu bilmiyodum orayada foto eklerim o zaman:)

@Ozzgurr

yorumun için teşekkür ederim evet dediğin gibi sadece maşası karbon.

Bisikletler harika fotoğraflar harika paylaşım harika yani tek kelimeyle harika :)

• Beğen
merhaba aziz güzel fotolar sende fotoğraf hastalığı varmı? bende bu işle acemi şekilde uğraşıorum bende nikon D60 var bir gün tur'a gelde konuşalım bu konuda biraz

• Beğen
@Halil Atalay

en son tura geldiğimde görmüştüm boynunda nikon vardı:)tamam görüşelim turda konuşuruz.seni canoncu yapıyım ben:D

Aziz kardeş önce güle güle kullanman dileğiyle diyorum..Resimlere bakarken Yabancı reklamlarda izler gibi hissettim..Tanıtım ürünü gibi..Bontrager jantlar da süper..Paylaşımın için tşk ler..Güzel gezi resimlerin olması dileğiyle..
İyi forumlar.:)

• Beğen
Pro. bir değerlendirme yapacak olursak :) fotoğraflar gözüme yeterince keskin gelmediler, elinde çektin galiba. Ayrıca derinliği biraz daha vermek iyi olabilirdi bazıları f/2.8 den daha kısa gibi ama zoom lens kullaniyorda olabilirsin tabi. Bu arada hangi lensi kullandığını merak ettim ?

• Beğen
@Güney Tuncer

canon un 24-70 aralığındaki en iyi lensi diyebilirim.ef 24-70 f/2.8 L usm tabi genellikle 70 mm de çektiğim için alan derinliği f/1.8 falan gibi gözüküyo.fotograflardaki keskinlik kaybı hem elde çektiğim için hemde odada ışık az ve +1stop ta çektim 1/20 lere kadar düştüm.1/20 de elde foto çekmek zor olur bilirsin.bide iso 1600 olduğu için keskinlik düştü tabi:)yorumun için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Güney Tuncer
@aziz aydın

Tahmin etmiştim aslında. Bende de Canon 24-70 f/2.8L vardı ve satmıştım.
Şimdi 50mm f/1.4'ümü kullanıyorum ve 85mm f/1.2L 'ye aklım gitmiyor değil :)
Sen de çok iyi bilirsin iyi bir tripodun olmadan ne kadar iyi bir lense sahip olduğunun pek bir önemi yok aslında.

• Beğen
Geri