ben anladım zaten fotokritikte yorum yaptığını dedim kesin bu fotokirikte yorum yapmıştır nadirde olsaben daha önceden foto yüklüyodum orayada gına geldi acaip acaip yorumlardan artık girmiyorum bile
Guzel bisiklet-guzel fotograflar. Bu bisikletin sadece masasimi karbon? Yoksa komple kadromu? Bisiklet tutkusu bayaa pahalli olmaya basladi,bende EOS kamera bakiyorum, bisikletimin fotoraflarini cekmek icin
merhaba aziz güzel fotolar sende fotoğraf hastalığı varmı? bende bu işle acemi şekilde uğraşıorum bende nikon D60 var bir gün tur'a gelde konuşalım bu konuda biraz
Aziz kardeş önce güle güle kullanman dileğiyle diyorum..Resimlere bakarken Yabancı reklamlarda izler gibi hissettim..Tanıtım ürünü gibi..Bontrager jantlar da süper..Paylaşımın için tşk ler..Güzel gezi resimlerin olması dileğiyle..
İyi forumlar.
Pro. bir değerlendirme yapacak olursak fotoğraflar gözüme yeterince keskin gelmediler, elinde çektin galiba. Ayrıca derinliği biraz daha vermek iyi olabilirdi bazıları f/2.8 den daha kısa gibi ama zoom lens kullaniyorda olabilirsin tabi. Bu arada hangi lensi kullandığını merak ettim ?
canon un 24-70 aralığındaki en iyi lensi diyebilirim.ef 24-70 f/2.8 L usm tabi genellikle 70 mm de çektiğim için alan derinliği f/1.8 falan gibi gözüküyo.fotograflardaki keskinlik kaybı hem elde çektiğim için hemde odada ışık az ve +1stop ta çektim 1/20 lere kadar düştüm.1/20 de elde foto çekmek zor olur bilirsin.bide iso 1600 olduğu için keskinlik düştü tabiyorumun için teşekkür ederim.
Tahmin etmiştim aslında. Bende de Canon 24-70 f/2.8L vardı ve satmıştım.
Şimdi 50mm f/1.4'ümü kullanıyorum ve 85mm f/1.2L 'ye aklım gitmiyor değil
Sen de çok iyi bilirsin iyi bir tripodun olmadan ne kadar iyi bir lense sahip olduğunun pek bir önemi yok aslında.