Scudo Sports

Aziz Photography:)

Scudo
@ali sar

teşekkür ederim gerçi 1.5 ay oldu alalı hatta 1000km yolu aştım bile ama renk olsun dedim:)

Merhaba,
güzel bisiklet
güzel fotoğraflar
fakat bazı fotoğaflarda alan derinliği fazla kaçmış gözü tırmalıyor.
Flassız çekimler olmasına rağmen ışık patlamalarıda var.
yolunuz açık olsun, bol pedallar.

@mert deniz

teşekkür ederim 2.8 diyaframda çektim ve +1 pozladım alan derinliği çok olan fotgraflar hoşuma gidiyo bunları elde çektiğim için bazı fotolarda netlik kaybı var o yüzden net olması gereken yer tam net değil açıkçası gözünü tırmalaması çok normal:)patlamalarda zaten +1 pozladığım için o da hoşuma gidiyo ama çok daha iyi fotolar çekip koyucambunlar acele ile çekilmiş fotolar...

• Beğen
Tepkiler: mert deniz
üç ayak ile daha iyi fotoğraflar çıkablir,
birde pan çalışmalarıda harika olur bence,
bisiklet güzel, fotoğraf makinası güzel,
birde fotoğarfçının beceresi eklenince seyir zevki yüksek fotoğraflar ortaya çıkar,

yolunuz açık, ışığınız bol olsun,
başarılar.

• Beğen
Tepkiler: aziz aydın
@mert deniz

hepsinden yapar koyarız mert f/22 dede tripodlada monopodlada çekeriz pan da çekeriz bkt,hdr de çekeriz paraflaşlada çekeriz.yeterki sen fotokritik eleştirisi yapma:)dediğim gibi bunlar uğraşmadan çektiğim fotolar.;)

bende 2. bisiklet olarak almayı düşünüyorum güzel bir seçim yapmışsın .Bisiklette fotoğraflarda çok güzel eline sağlık.

• Beğen
bisikletler zaten güzel bir de fotograf sanatıyla buluşunca göz kamaştırıcı olmuşlar :D fotografları görünce klasik bisiklet fotograflarından sıkıldıgımı farkettim :)
ellerine saglık.

saygılar...

• Beğen
bisikletler zaten güzel bir de fotograf sanatıyla buluşunca göz kamaştırıcı olmuşlar :D fotografları görünce klasik bisiklet fotograflarından sıkıldıgımı farkettim :)
ellerine saglık.

saygılar...

• Beğen
Geri