Scudo Sports

Aziz İstanbul'da Küçük Bir Gezi "Yeni fotolar 3. sayfada"

@M.Nuri TEKE

Evet İstanbul gerçekten çok güzel. Fakat günlük mecburiyetler, iş, güç, trafik, kalabalık, gürültü derken çoğu zaman biz bu güzellikler unutuyoruz ve mevsimler gelip geçiyorlar.

Güzel yorumun için ben teşekkür ederim.

Keyifliydi ama arkadaşlarla birlkte olmak çok daha güzel. Teşekkürler

@Kaşif

Tanrı hepimize enerji, sağlık versin. Pedalın bol olsun. Teşekkürler.

@RECEP İŞLEK

Bu güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim.

Scudo
@akifberkant
Tur ve kareler nefis elinize sağlık.
Ama ben bu çay olayını irdelemek istiyorum.Ama artık burası olur başka topikte olur.
İstanbul belediyesi bir çok gecekonduyu yıkıp park-bahçe düzenlemesi yaptı.
İçlerine de cafeler kondurdu.Şimdi eskaza bunların birinden çay içmeye kalkmayın.1 lira 25 kuruşa midenizi delecek bir sıvıyla karşılaşıyorsunuz.
Bu ve bunun benzeri 50 kuruşun üstünü ortama-mekana-manzaraya ödediğimiz yerlerde adam gibi kaliteli taze çay içme hakkımız olmalı diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
@Uğur Demirtaş
Bu konuda haklısınız. Belediyeler sizin söylediğiniz gibi çoğu yerde park-bahçe açıp işletmeye başladı. Hatta bazı parkları da alıp kendileri işletmeye başladılar. Fakat bahsettiğiniz gibi fiyatlar pahalı ve genelde çay lezzeti yok. Size katılıyorum.
Benim resmimdeki çay, yol kenarında, küçük bir kahvehanenin çayı. Kahveye girince sanki bir köy kahvesine giriyor, ya da İstanbulda geçmiş zamanlara yolculuk yapıyorsunuz. Kahvehaneyi işleten adam yaşlı, güler yüzlü, samimi bir adam. Küçücük kahvehanedeki ortam da güzel olduğundan tur dönüşlerinde genellikle yolum düştüğünde uğruyorum. Ve burdaki çayla sohbetin tadı, bahsettiğimiz parklardan farklı.

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Dostum biz de sizden gelecek güzel haberlerin heyecanlı bekleyişi içindeyiz. Günler uzamaya başladığından ben de işe bisikletle gitmeye başladım ve kulaklarını çınlatıyorum. Herşey gönlünce olsun, teşekkürler

Sana dün bir tepeden baktım aziz İstanbul!
Görmedim gezmediğim, sevmediğim hiçbir yer.
Ömrüm oldukça gönül tahtına keyfince kurul!
Sade bir semtini sevmek bile bir ömre değer.

Nice revnaklı şehirler görünür dünyada,
Lakin efsunlu güzellikleri sensin yaratan.
Yaşamıştır derim en hoş ve uzun rüyada
Sende çok yıl yaşayan, sende ölen, sende yatan.

Nede güzel söylemiş Yahya Kemal Beyatlı.
Kızsakta trafiğine,
Korksakta kapkaçından,
Zor gelsede yaşamak,
Rüya şehir İstanbul. :)

• Beğen
@ramazan gündüz

Aslında çok farklı, renk ve görüntüleri içinde saklıyor İstanbul. Bilmediğim, bilmediğimiz ne yaşanmışları, ne yerleri var. Anlatmakla bitmez. Teşekkürler.

@Hakan Eşme

Sizin turlarınız gibi değil tabii ama bisiklet güzel şey, bisikleti kullanmak güzel. Teşekkürler. Trakyaya gelebilirsek sizlerle bir çay da biz içmeyi istiyoruz. Selamlar

@akifberkant

Ne kadar iyi oldu bu küçük turu yaptığınız Akif bey, az da olsa bildik yerleri görme fırsatı oldu sayenizde... :) Çok teşekkürler, devamı olursa da memnun olurum. :in:

• Beğen
3. sayfadaki fotoğraflar bugün çekildi. 3. sayfayı gördünüz mü?

Geri