Scudo Sports

Az Kullanılmiş Çok Temiz Bianchi Yol Bisikleti.

3 ay boyunca 7 8 kere kullanılmıstır..kalan zamanlar da hep yattı garajda.şimdide ihtiyav fazlası oldugu ıcın satıyorum.Agğırlı 11.5 kg.Emrecım bısıkletı takas dusunmuyorum ama yınede teklıfın ıcın tesekkurler..

Scudo
@Cakır

Sen bi forumu ve bisiklet fiyatlarını iyice araştır,öğren ondan sonra gel yorum yap.

@Cakır

@ Cakır eğer alıcı iseniz özelden pazarlık yapınız, söylediğiniz sözler fiyat indiriminden çok kalp kırıklığına neden olur.

Bu bisikletin 2008 modelini kullanıyorum, harika. Eğer yol bisikletim olmasa idi hemen alırdım.

Kadro ve masa aleminyum,jant seti aleminyum.Lastikler 0 telsiz lastik.Malzemeler full sora.Her seyi orjinal hiç hasar ve eskime yok

Biraz indirim yapabilirmisin ben bu bisiklet çok hoşuma gitti. Eğer bütün parçalar çalışır durumda ise 400 dersen kargo senden telefon numaram 05542473600 ben konyada oturuyorum.

Özür dilerim çok önceki önceki söylediklerimden dolayı bu bisiklet bi harika
benim 400 liram var babam para katmıyor

Alacaksan kendin para biriktir al diyor o yüzden ben okula da bisikletle gidiyorum çarşıya da anca BU KADAR PARA BİRİKTİRDİM

Çakır teşekkür ederim ama hem 400 ytl ye bisikleti verip hemde kargo masrafını karşılayamam.Üzgünüm.

bisiklet tarafımdan zaten alınmıştır konu kapatılbilir onur arkadaşımıza teşekkür ediyorum.

hayırlı olsun gerçekten temiz bisikletti alanda satan hayrını görsün alanında satanında yüzünü kara çıkarmasın vs vs vs :D

Geri