Scudo Sports

Az Kullanılmış 2014 MTB 26" Orbisplus Luca 7.0

Süleyman Çakır

Aktif Üye
Tepki
108
Bisiklet
Corratec
İşe gidip gelmek için 1 ay önce Antalya'dan aldığım bisikletimi, kış geldiği ve binme ortamı da pek bulunmadığı için satıyorum. Hemen hemen sıfır gibidir. Kadroda ufak tefek (kesinlikle düşmeden kaynaklı olmayan, yaslama vs.den dolayı) çizikler vardır. Bir de arka rotorda küçük bir yamukluk vardır, balataya sürtme sesi geliyor. Arazide kullanılmamıştır, asfaltta takriben 300 km. yol gitmiştir. Faturası mevcuttur. Fiyat:950 TL, kargo alıcıya aittir. (Pompa gönderilmeyecektir.)

kadro - plustech 6061 double butted light alloy,
maşa - suntour xcm hlo (hydraulic lockout) 26,
furç takımı- neco,
vites kolları acera,
ön aktarıcı acera,
arka aktarıcı acera,
aynakol acera 44-32-22t 175mm,
ruble shimano hg-50-9 speed 11-34t,
zincir - kmc z92,
jant seti - shimano hazneler, plus+ çift kat yüzüklü jantlar,
fren seti - shimano hidrolik disc fren,
sele - plus+ sele,
lastikler - rubena scylla sport 26*2.10,
sele borusu - easton ea50,
gidon & gidon boğazı - easton ea50 set,
pedal - wellgo,
kadro boyu - 17.5”
Ağırlık- Tartmadım, alırken 13 kg. demişlerdi.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Yaza kadar paslanmasın, 850 TL'den günceldir. Bisiklet sıfır gibidir

Kargo hariç, 850 TL'den ilan günceldir. İlanı vermemden bu yana yaklaşık 1 ay geçmiştir. 1 ayda 15-20 gün asfalttan işe gidip geldim. ilandaki "1 ay önce aldım" vs. yazıları buna göre değerlendiriniz. Parçalar üst düzey olmadığı için parçalamak gereksiz diye düşünüyorum. Yine de ihtiyaç olursa kadro ve jantlar haricinde satmayı düşünürüm. (kadro ve jantların kargoda telef olma riskinden ötürü)

Kargo hariç, 850 TL'den ilan günceldir. İlanı vermemden bu yana yaklaşık 1 ay geçmiştir. 1 ayda 15-20 gün asfalttan işe gidip geldim. ilandaki "1 ay önce aldım" vs. yazıları buna göre değerlendiriniz. Parçalar üst düzey olmadığı için parçalamak gereksiz diye düşünüyorum. Yine de ihtiyaç olursa kadro ve jantlar haricinde satmayı düşünürüm. (kadro ve jantların kargoda telef olma riskinden ötürü)

PARÇA SATIŞI
Bisiklet yaklaşık olarak 1000 km. ve tamamen asfaltta kullanıldı. Fiyatlarda bir anormallik varsa uyaran arkadaşlara minnettar kalırız... TÜM PARÇALAR İÇİN KARGO DAHİL FİYATIDIR.

Acera Arka Aktarıcı:45 TL

Acera Ön Aktarıcı :25 TL

Acera Vites Kolları: 70 TL

Shimano BR-M446 Fren Seti (Sökebilirsem Rotorlar da Dahil) : 160 TL

SR Santour XCM Maşa: 125 TL

Easton EA50 Gidon: 65 TL

Easton Gidon Boğazı: 65 TL

Easton SeatPost: 55 TL

Orbis Plus Sele: 40 TL

Orbis Plus Elcikler: 25 TL

Shimano HG53 Zincir: 25 TL

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bisiklet tekrar toplandığı için satış iptal edilmiştir.

Geri