Tur Şoförü Necmettin Ünlü
Daimi Üye
- Tepki
- 744
- Bisiklet
- Cube
Herkese Merhaba. Her yıl 20-25 nisan tarihleri arasında gerçekleşen bisiklet turunun bu yıl 6. sı gerçekleşti. İzmir içerisindeki Aigai, Pergamon, Dikili, Çandarlıdaki Antik kentleri, tarihi yerinde görmeyi amaçlayan bu bisiklet turu çadır ile konaklanmaktadır. 23 nisanda Köseler ilk öğretim okulunda Ulusal Egemenlik ve Çovuk Bayramı kutlaması yapıp çocuklarla eğlendik. Turun ücreti bu yıl 80 lira idi. Buna günde 3 öğün yemek, kamp yeri, müzekart gerektiren durumlarda ücretsiz geçiş hakkı, tur hatırası bir buff ve sosyal sorumluluk dahil. Sosyal sorumluluk adına ne yapıldı diye sorarsanız, okul bahçesinde çadır kurduğumuz, 23 nisanı birlikte kutladığımız köy çocuklarının okulu boyandı, çocuklara ayakkabı ve bisiklet alındı. Yemek olarak sabah ve akşam yemekleri gerçekten süperdi. Öğlen arası yolda gerçekleştiği için soğuk sandviç ve meyve suyu ile yetinsekte akşam yemeği tek kelime ile süperdi. Sıcak kanlı ve efendi kişilerin özenle seçildiğini düşündüğüm bu turda 4 dün boyunca tek bir tartışma çıkmadı. Herkes anlayışlı, huzurlu ve mutluydu. Antik kentleri arkeologlar eşliğinde gezdik, öğrendik. Bir bisiklet turundan fazlası olduğunu düşündüğüm bu turu yer yer fotoğraf yer yer video şeklinde ölümsüzleştirdim. İlk kez katılmama rağmen Abak anlatılmaz yaşanır diyorum sizi videolar ile başbaşa bırakıyorum. 
Az Bilinen Antik Kentler turu 2017: (link)
Az Bilinen Antik Kentler turu 2017: (link)