Scudo Sports

Ayos ormanı performans ve antreman...

@Alperen

yer varmı yokmu konusu şuan net değil ama benim sorum farklı; bisiklekler ön jant sökülerek amortisördenmi bağlanıyor? resimlerde gördüğüm kadarıyla cvp: evt.. lefty li 1 yada 2 bisiklet olursa nasıl olacak? bu sorun olurmu?

Scudo
Yoo sorun olmaz. Normal süspansiyonlu bisikletleri aracın tavanına, lefty gibi dizaynı farklı olan bisikletleri aracın arka tarafına bağlıyoruz. Sonuç olarak hepsi emniyetli bir şekilde taşınıyor...

@Alperen

Malesef öyle, ben de gelmeyi çok istiyordum, özelliklede aydosda hiç binmediğim için, ama çok önemli bir iş için şehir dışına çıkmam gerekiyor :( İnşallah bir dahaki sefere, benim içinde pedallayın..

Hakan

@msd_57

ooo mehmet dostumm yasıyon muu:?nerelerdesın yaww,yarn aksam ben olamıcam sızınle,ama sız yınede bır konusup istişare edin konuyu netlık kazansın,ona göre,ben ceko ve ünal varız,,sımdılık bırde kamıl de gelebılır onuda yarın netlestırırım,sızde ona göre bır durum ayarlamasını yapın ve pazar sabahı saat 8 de sırkecıde vapur ıskelesınde olalım,daha dogrusu bu konuyuda yarın aksam netlestırelım,sahıl bulusma yerımız de olabılır,hoscaklın ıı gezmeler

baktımda geliyorum diyen herkesin avatarındaki fotoğraflarda adele adele boğum boğum insanlar var. korktum ben : ) hem yerde azalmıştır herhalde, ben kaçiyim.

şaka bir yana kondisyonu pekte iyi olmayan biri ayaka uydurabilir mi bu gruba? Biraz farazi bir soru farkındayım ama...

@sinto

sinan akşama sahilde görüşürüz herhafta kaçıyorsun beklemeden ,bak bu son olsun :D :D

Selam Mert...
:) Yer konusu bu akşam netlik kazanacak. Performans konusunda o kadar da korkulacak bir durum yok zaten son sürat yarış modunda gitmeyeceğiz. Sadece Aydos parkuru diğer parkurlara göre biraz zorludur. Zemin bolca taşlı kayalıklı ve sert inişlidir :)
Örnek teşkil etmesi açısından inişlerden birkaçı. Bu fotoğraflar birkaç hafta önce çekildiği için kar var fakat şimdi erimiştir.

http://img261.imageshack.us/img261/4231/dsc00070fo9.jpg

http://img150.imageshack.us/img150/4336/dsc00077bw0.jpg

http://img292.imageshack.us/img292/7231/dsc00063pz6.jpg

• Beğen
Tepkiler: grikartal
avrupa yakası katılımcıları olarak isim listesi bu akşam turumuzda netleşicek.
ama ön bilgi olarak listemiz bu şekilde

1-elif
2-msd
3-grikartal
4-ünal
5-ceko (cengiz)
6-kamil (?)
7-hızlı (kesin değil)

avrupa yakasından gidiş içinde bu akşam turda organizasyon planı yapıp burda ayrıntıları belirtiriz.

• Beğen
Tepkiler: Alperen ve msd_57
balçık dolu değil di mi parkur???

çamurla balçık arasındaki farkı vurgulamak isterim ...

şahsen ben balçıkta macera falan görmüyorum.. bisikletin aksamlarını 5 dkda 2 yıl yaşlandırmak için birebir... bu da bana hiç heyecan vermiyor doğrusu...

alperen allahaşkına bizi balçığa sokmaaaaa

hoplayalım zıplayalım ıslanalım tırmanalım yorulalım ama balçığa hayırrrrr

gelen arkadaşlar KASKINIZI GETİRİN.. kafanızı çarparsanız bizim başımıza bela olacak.. bunu açıkca vurgulamak isterim... çıplak kafayla adrenalin dolmak isteyen arkadaşlar mümkünse bunu tek başlarınayken yapsınlar...

:D

Elif telaşlanma balçık yok ama çamur olacak :) Seni durduramaz ne balçık nede çamur...

Eğer ki pazar günü velespite kadar ulaşım kısmını halledebilirsem bende aranızdayım kabul ederseniz:)

Tabi eğer bana yer varsa??

@Alperen

özel mesajınız var :)

Selam Otec...
Yer sorunu çözüldü minibüs ayarladım her ihtimale karşı :) sorun olmaz yer ayarlanmıştır...

@Alperen

oleeeeyyyy:winkenlux :winkenlux
bu saatte alınabilecek en güzel haber (benim için :))

çok teşekkürler

3kişiyiz demiştik;
ben
ioankile
Killer V

Arkadaşlar,

Duydum ki bisiklete binmeyi unutmuşsunuz...
Duydum ki çoğunuz bisiklet aşkıyla yanıp tutuşuyormuşsunuz...
Duydum ki paslanmışsınız...

O zaman bende geliyorum :) Yer açın banada. O hız dolu parkur, o ağaçların arasındaki basamaklardan iniş, tepeye tırmanış, gölün etrafı :) gelenler için atraksiyon dolu bir gün olacak.... Haydeeeee :)

bakalimbiz bu aksam konustuk ama konusamadik

ama ben buyuk olasilikla gelecegim bir aksilik olur ise buradan not duserim bilginize

ayrica ulasim problemi varmi yer kisi sayisi falan ?

Son olarak minibüs ayarladım yedekte her ihtimale karşı. Yer sorunu şimdilik yok... landrover 11 kişi alıyor minibüs 6 kişi alıyor.

• Beğen
Tepkiler: msd_57
arkadaşlar ben bu gezide aram-nızda olamayacağım bilgi vermek istedim.. şimdiden hepinize keyifli dürüşler. dikkatli olun olurmu:)

• Beğen
Tepkiler: Alperen
1-elif
2-msd
3-grikartal
4-ceko (cengiz)
5-ozan
6-orkun
7-otec
8-ioankile
9-killer v
10-müjdat
11-alican
12-alperen

Şimdilik kesin liste. 5 kişilik yer kalmıştır...

Geri